Marco Polo ACTIVITY. Individuele reiziger.

Make your Move.

Eerst de vrijheid. Dan het amusement.

De variabele en zuinige vrijetijdswagen.

Tot ziens werkdag, dag vrije tijd! De Marco Polo ACTIVITY is de variabele en zuinige vrijetijdswagen voor gezinnen en spontane vrijetijdsactiviteiten. Dankzij het praktische uitzetdak en de 3-persoons zitbank als comfortabel ligbed beschikt u in een handomdraai over maximaal 5 comfortabele slaapplaatsen. Met een maximale stahoogte van 2.350 mm, draaibare comfortzetels voor en een klaptafel beschikt u altijd over een gezellige picknickplek. Even variabel is de Marco Polo ACTIVITY wat zijn aandrijfvarianten betreft, want hij is verkrijgbaar met voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving. En ook in het dagelijks leven profiteert u van zijn wendbaarheid en een voor gangbare garages geschikte hoogte van minder dan 2 meter.

Highlights.

  1. Wonen & slapen
  2. Functionaliteit
  3. Aandrijving & chassis
  4. Veiligheid
Brengt u ontspannen op uw bestemming.

De Marco Polo ACTIVITY brengt u en uw passagiers zo comfortabel en ontspannen mogelijk op u bestemming – in uw vrije tijd en tijdens uw werk. Onderweg neemt bijvoorbeeld de automatische versnellingsbak 9G-TRONIC het schakelen van u over en onderscheidt hij zich hierbij door uiterst zachte schakelovergangen. De elektrische uitklapvensters of het optionele schuifdak brengen indien gewenst bijkomende frisse lucht in het interieur. Als u onderweg bent bij koelere buitentemperaturen, warmen de optionele bijkomende warmwater- of warmeluchtverwarming het interieur aangenaam op.

Gaat met u door dik en dun.

De Marco Polo ACTIVITY begeleidt u even betrouwbaar tijdens uw avonturen als op uw werk. Zijn interieur blinkt uit door een variabel, functioneel ruimteaanbod met talrijke handige opberg- en laadmogelijkheden. In zijn royale laadruimte biedt hij plaats aan uw mountainbikes, snowboards of vele andere zaken. Indien nodig kunt u hiervoor de 3-persoons zitbank in weinige stappen verschuifen of compleet verwijderen.

Een natuurtalent – ook bij de aandrijving.

Met de Marco Polo ACTIVITY gaat de rit consequent in de richting van de efficiëntie. Daarmee levert Mercedes-Benz een maatschappelijk verantwoorde bijdrage voor de toekomst, want de motoren [brandstofverbruik gecombineerd (WLTP): 7,3 – 8,5 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd (WLTP): 192 – 223 g/km]1, 2 voldoen aan de vereisten van de emissieklasse Euro 6d-TEMP. Wat uw bestemming ook is: dankzij de krachtige en zuinige motoren alsook de innovatieve BlueEFFICIENCY-technologie bent u efficiënt onderweg – zonder te moeten inboeten aan rijcomfort en wendbaarheid.

De volgende reis komt eraan. Dat is zeker!

Waar u ook onderweg bent – veiligheid is dankzij de standaard ATTENTION ASSIST en de zijwindassistent uw vaste reisbegeleider. Innovatieve optionele asstentie- en veiligheidssystemen, waaronder COLLISION PREVENTION ASSIST, de rijstrook- en dodehoekassistent, het LED Intelligent Light System en de grootlichtassistent Plus scherpen het voorbeeldige veiligheidsniveau verder aan. Zo wordt de Marco Polo ACTIVITY een toekomstgericht voertuig in zijn klasse, waarin u en uw passagiers van elke rit kunnen genieten.

1

Brandstofverbruik gecombineerd (WLTP): 7,3 – 8,5 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd (WLTP): 192 – 223 g/km. Contacteer uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz Vans voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

2

Brandstofverbruik gecombineerd: 6,0 – 6,2 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd: 158 – 164 g/km. Euro 6d-Temp M1: De opgegeven waarden zijn de berekende “NEDC-CO2-waarden” volgens art. 2 nr. 1 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153. Het brandstofverbruik werd berekend op basis van deze waarden.

Ga het avontuur aan met nog meer stijl.  

De speciale modellenreeks ArtVenture.

Neem de vrijheid en geniet van avonturen in het nieuwe speciale model ArtVenture. Dankzij de 3 selecteerbare sierelementen voor de zijkanten van het voertuig, allemaal in edel matzwart en met aquamarijnkleurige accenten, en de eveneens aquamarijnkleurige vouwbalg bent u in individuele stijl onderweg. Daarnaast heeft het uitzetdak in het speciale model ArtVenture een groot venster vooraan. Daarbij komen nog andere design- en comfortuitrustingen – zoals de EASY-PACK achterklep. In de Marco Polo, de Marco Polo HORIZON of de Marco Polo ACTIVITY: met dit speciaal model hebt u altijd uw eigen outfit bij de hand.

Metaalkleuren

Het speciale model is verkrijgbaar in grafietgrijs metallic, selenietgrijs metallic en bergkristalwit metallic.  

Gekleurde vouwbalg  

De vouwbalg is afgestemd op de foliëring in aquamarijnkleuren.  

Edele foliëring  

Voor de zijkanten van het voertuig hebt u keuze uit drie optionele sierlijsten, alle in matzwart met aquamarijnkleurige accenten.

Groot venster vooraan

Het grote venster vooraan laat veel frisse lucht onder het uitzetdak.  

Design- en comfortuitrustingen, optioneel  

De elektrisch opengaande EASY-PACK achterklep en de sfeerverlichting onderaan het keukenblok behoren tot de meest opvallende uitrustingen van het speciale model.  

Het speciale model ArtVenture is voor de Marco Polo, de Marco Polo HORIZON en de Marco Polo ACTIVITY verkrijgbaar vanaf oktober 2019.

Slapen. Relaxzone.

Comfortabele slaapplaatsen voor maximaal 5 personen.

Op reis, in de vrije tijd of voor het leven van alledag – voor korte of langere rustpauzes beschikt de Marco Polo ACTIVITY over maximaal 5 slaapplaatsen. Onder het uitzetdak bevindt zich een ruime, aangename slaapplek met plaats voor twee. Bijzonder ergonomisch zijn de puntelastische veerelementen onder de matras van kunstschuim. Met de 3-persoons zitbank met bedverlengstuk neergeklapt ontstaat onderaan een groot, plat ligvlak voor tot drie personen. De als optie verkrijgbare donkergetinte ruiten achterin met zwart glas beschermen tegen nieuwsgierige blikken en fel licht.

Wonen. Multifunctionele ruimte.

Past uitstekend bij een leven vol afwisseling.

Grootse doelen of kleine toeren – de Marco Polo ACTIVITY biedt heel wat variabel bruikbare ruimte voor allebei. Met de comfortzetels voor bestuurder en begeleider vooraan naar achteren gedraaid ontstaat achterin rond de uitklapbare tafel een gezellige zithoek om te eten, te spelen of plannen te beramen. Doordachte details – zoals de inplugbare bekerhouders en de elektrisch uitklapbare vensters achteraan – maken het verblijf aangenaam. En de grote laadruimte kan heel wat bagage, sportuitrusting of vrijetijdsbenodigdheden slikken.

Multimedia. Directe verbinding.

De moderne audiosystemen zorgen indien gewenst voor de beste aansluiting in de Marco Polo ACTIVITY. Dankzij de Bluetooth®-interface kunt u in de wagen handenvrij bellen, sms’jes weergeven of muziek beluisteren. Het topmodel Audio 40 laat zich intuïtief bedienen via het aanraakscherm met hoge resolutie en een beeldschermdiagonaal van 17,8 cm (7"). De snelle hardeschijfnavigatie met hoogwaardige topografische 3D-kaartweergave houdt rekening met Live Traffic Information1 waardoor files vermeden en rijtijden verkort kunnen worden. Audio 15 kan desgewenst met de navigatiemodule Becker® MAP PILOT eveneens uitgebreid worden tot een hoogwaardig, intuïtief te bedienen navigatiesysteem met 2D- en 3D-kaartweergave.

Audio 40

Audio 10

Audio 15

Entertainmentsysteem achter

Becker® MAP PILOT

1

Live Traffic Information (verkeersinformatie in real time, specifiek per land).