Marco Polo ACTIVITY | Mercedes-Benz Bestelwagens

De Marco Polo ACTIVITY. Individuele reiziger.

Make your Move.

Nu configureren

Eerst de vrijheid. Dan het amusement.

De variabele en zuinige vrijetijdswagen.

Tot ziens werkdag, dag vrije tijd! De Marco Polo ACTIVITY is de variabele en zuinige vrijetijdswagen voor gezinnen en spontane vrijetijdsactiviteiten. Daarbij overtuigt hij zowel in het dagelijkse leven als op reis: met zijn omvangrijke standaarduitrusting en vele optionele details die de veiligheid, het rijcomfort en het rijplezier verder verhogen.

Wilt u de Marco Polo ACTIVITY eerst van dichtbij ervaren? Boek direct een testrit bij een dealer bij u in de buurt.

AIRMATIC - Onmisbaar eersteklas rijcomfort.

Comfortabel

De luchtvering past zich automatisch aan de actuele rijsituatie en de staat van het wegdek aan en zorgt zo voor maximaal rijcomfort in elke situatie.

Zelfstandig

Snelweg of platgereden onverharde weg: de luchtvering AIRMATIC past het chassis aan de ondergrond aan. De demping kan op elk wiel automatisch geregeld worden.

Veilig

Door de geïntegreerde automatische niveauregeling wordt het voertuigniveau ook bij een zware lading constant gehouden. Dat draagt eveneens bij tot meer veiligheid en rijcomfort.

Ga het avontuur aan met nog meer stijl.  

De speciale modellenreeks ArtVenture.

Neem de vrijheid en geniet van avonturen in het nieuwe speciale model ArtVenture. Dankzij de 3 selecteerbare sierelementen voor de zijkanten van het voertuig, allemaal in hoogwaardig matzwart en met aquamarijnkleurige accenten, en de eveneens aquamarijnkleurige vouwbalg bent u in individuele stijl onderweg. Daarnaast heeft het uitzetdak in het speciale model ArtVenture een groot venster vooraan. Daarbij komen nog andere design- en comfortuitrustingen – zoals de EASY-PACK achterklep. In de Marco Polo, de Marco Polo HORIZON of de Marco Polo ACTIVITY: met dit speciaal model hebt u altijd uw eigen outfit bij de hand.

Metaalkleuren

Het speciale model is verkrijgbaar in grafietgrijs metallic, selenietgrijs metallic en bergkristalwit metallic.  

Gekleurde vouwbalg  

De vouwbalg is afgestemd op de foliëring in aquamarijnkleuren.  

Hoogwaardige foliëring  

Voor de zijkanten van het voertuig hebt u keuze uit drie optionele sierlijsten, alle in matzwart met aquamarijnkleurige accenten.

Groot venster vooraan in het uitzetdak

Het grote venster vooraan laat veel frisse lucht onder het uitzetdak.  

Meer design- en comfortuitrustingen, optioneel

De elektrisch opengaande EASY-PACK achterklep en de sfeerverlichting onderaan het keukenblok behoren tot de meest opvallende uitrustingen van het speciale model.  

[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en over de officiële, specifieke CO₂-emissies van nieuwe personenwagens kunnen uit de “Leidraad voor brandstofverbruik, CO2-emissies en stroomverbruik van nieuwe personenwagens” worden genomen. Deze leidraad is gratis verkrijgbaar op alle verkooppunten en bij het “DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de)”.

Lorem Ipsum