Marco Polo ACTIVITY | Mercedes-Benz Bestelwagens

De Marco Polo ACTIVITY. Individuele reiziger.

Make your Move.

Nu configureren

Eerst de vrijheid. Dan het amusement.

De variabele en zuinige vrijetijdswagen.

Tot ziens werkdag, dag vrije tijd! De Marco Polo ACTIVITY is de variabele en zuinige vrijetijdswagen voor gezinnen en spontane vrijetijdsactiviteiten. Daarbij overtuigt hij zowel in het dagelijkse leven als op reis: met zijn omvangrijke standaarduitrusting en vele optionele details die de veiligheid, het rijcomfort en het rijplezier verder verhogen.

Wilt u de Marco Polo ACTIVITY eerst van dichtbij ervaren? Boek direct een testrit bij een dealer bij u in de buurt.

AIRMATIC - Onmisbaar eersteklas rijcomfort.

Comfortabel

Afhankelijk van de rijsituatie, de snelheid en de ondergrond wordt de demping op elk wiel automatisch aangepast en wordt het voertuig indien nodig verlaagd of verhoogd

Zelfstandig

Rijdt u over een autosnelweg of een hobbelige, onverharde weg? Met de luchtvering AIRMATIC geniet u van bijzonder comfortabele en veilige rijervaringen, grotere terreincapaciteiten en meer sportiviteit.

Veilig

Zo hebt u bijvoorbeeld op veldwegen of op licht terrein bij lage snelheden meer bodemvrijheid ter beschikking. Bij hogere snelheden, bijvoorbeeld op de snelweg, wordt het voertuig lichtjes verlaagd.

Brengt meer stijl in uw avontuur.

Wilt u uw kampeerwagen even uniek maken als uw reizen? Met speciale uitrustingen kunt u de 3 Marco Polo modellen een eigen stijl geven. Een echte blikvanger is de aquamarijnkleurige vouwbalg van het uitzetdak. Maar niet alleen aan de buitenkant is er iets te zien: de opening aan de voorkant van het uitzetdak biedt u een nieuw uitzicht vanaf het dakbed. Bij de vouwbalg zijn er voor de zijkanten passende sierfolies in edel matzwart met aquamarijnkleurige accenten. Deze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende designs en maten, geheel naar eigen smaak.

Sierfolie

Met de als optie verkrijgbare sierfolies in de varianten small, medium of large kan het koetswerk nog persoonlijker en aantrekkelijker worden gemaakt.

Opening aan de voorkant van het uitzetdak

Voor nog meer slaapcomfort: naast de zijopeningen is het uitzetdak ook met een groot venster vooraan verkrijgbaar.

Vouwbalg aquamarijn

Met de aquamarijnkleurige vouwbalg maakt u het aantrekkelijke design van uw Marco Polo kampeerwagen nog persoonlijker en expressiever en accentueert u tegelijkertijd uw persoonlijke levensstijl.

Meer design- en comfortuitrustingen, optioneel

De elektrisch opengaande EASY-PACK achterklep en de sfeerverlichting onderaan het keukenblok behoren tot de meest opvallende uitrustingen van het speciale model.

Beleef nu de Marco Polo ACTIVITY.

Icoon Concessiehouder zoeken

Concessiehouder zoeken.

En in je buurt vinden
Zoek uw concessiehouder
Icoon voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Configureer nu
[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en over de officiële, specifieke CO₂-emissies van nieuwe personenwagens kunnen uit de “Leidraad voor brandstofverbruik, CO2-emissies en stroomverbruik van nieuwe personenwagens” worden genomen. Deze leidraad is gratis verkrijgbaar op alle verkooppunten en bij het “DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de)”.