Verzekeringen | Financiële diensten | Mercedes-Benz Bestelwagens
Vrouw telefoneert lachend bij een Mercedes-Benz Van.

Verzekeringen.

Bedrijfswagenverzekering.            

Verzekerd van de beste voorwaarden.

Met uw nieuwe Mercedes-Benz-bestelwagen hebt u gekozen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Dit was geen toevallige beslissing. Om uw nieuwe aankoop zo goed mogelijk te beschermen, biedt Mercedes-Benz Insurance Services u, ongeacht het gekozen model, de verzekeringsformule die het best bij u past.

Een optimale dekking

Uw Mercedes-Benz-bestelwagen is een onmisbaar vervoersmiddel voor uw beroepsactiviteit. Uw wagen zelfs maar even moeten missen, kan u heel wat ongemak bezorgen. U wilt uw nieuwe investering dan ook beschermen zoals het hoort. Met Mercedes-Benz Insurance Services laat u niets aan het lot over en stelt u een verzekering samen op maat van uw persoonlijke behoeften en verwachtingen.

Een maximale mobiliteit

U verwacht van uw verzekering dat ze u te allen tijde en in alle omstandigheden helpt. Bij een ongeval, diefstal of poging tot diefstal garandeert Mercedes-Benz Insurance Services uw mobiliteit.

Opties die niet mogen ontbreken

Vul uw verzekeringsovereenkomst aan met opties zoals rechtsbijstand of veiligheid van de bestuurder. Uw belangen worden dan perfect verdedigd en u zal genieten van een gepaste bescherming als bestuurder.