Service voor uw Citan Tourer | Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Een grijze Citan Tourer op een werkplaats

Uw Citan Tourer in topconditie met de service van Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw Citan Tourer.  

Wanneer de motor goed draait, loopt uw zaak ook goed. Hiervoor is Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw bedrijfswagen. Zonder risico. Ontdek welk product van Mercedes-Benz ServiceCare het beste bij u past.

Kies het servicepakket dat bij u past.

Complete Het servicepakket met complete dekking (onderhoud + herstellingen) Vanaf € 24 per maand1
Maintenance Reguliere onderhoudsbeurten voor een perfect onderhouden bestelwagen Vanaf € 708,95 eenmalig
ExtendedWarranty Verlengde garantie na afloop van uw fabrieksgarantie Vanaf € 150 eenmalig2
1

Adviestarief exclusief BTW voor zakelijke klanten, o.b.v. 24 maanden en 20.000 km per jaar bij normale inzet.

2

Product alleen mogelijk aan te schaffen bij aankoop van een nieuwe Van, activatie mogelijk tot 12 maanden na inschrijvingsdatum van het voertuig.

Onze taak: uw Citan Tourer in beweging houden.

Met de Mercedes-Benz Service hebt u een partner aan uw zijde die uw Citan Tourer bedrijfswagen het beste kent en u erbij ondersteunt om hem betrouwbaar draaiende te houden. Lees meer over al onze services en diensten om uw bedrijfswagen in topconditie te houden. 

Mercedes-Benz ServiceCare voor bedrijfswagens.

Uw bedrijfswagen is de sleutel tot uw succes. Is hij in beweging, dan gaan de zaken goed. Met de servicecontracten van Mercedes-Benz zorgt u ervoor dat dit ook zo blijft. Ontdek hier welk Mercedes-Benz ServiceCare-product het best is afgestemd op uw behoeften.

Mercedes-Benz Service24h en MobiloVan.

En staat u toch eens aan de kant, dan helpt de professionele Service24h van Mercedes-Benz u uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz MobiloVan1 wordt u standaard vergezeld door deze en nog vele andere nuttige diensten bij elke nieuwe Mercedes-Benz bedrijfswagen.

1

Voor de Sprinter, Vito, Citan en Marco Polo ACTIVITY is Mercedes-Benz MobiloVan van toepassing. MobiloVan geldt twee jaar zonder enige serviceverplichtingen voor alle modellen met eerste kentekenregistratie vanaf 1 oktober 2012. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt vernieuwd, tot maximaal 30 jaar

Voor de modellen van de V-Klasse, X-Klasse en Marco Polo HORIZON geldt de dekking van Mercedes-Benz Mobilo.