Citan Gesloten Bestelwagen

Professioneel uiterlijk en uitgebreide functionaliteit.

Met de Citan Gesloten Bestelwagen PRO beschikt u over een Mercedes-Benz Van, die zich onderscheidt door zijn representatieve uitstraling en uitgebreide functionaliteit. Bovendien overtuigt hij bij het uitvoeren van uw dagelijkse taken door zijn hoge kwaliteit en zijn uitstekende variabiliteit en toepassingsgerichtheid.

Met zijn hoogwaardig uiterlijk en toegenomen functionaliteit biedt de Citan Gesloten Bestelwagen PRO af fabriek u in vergelijking met de Citan Gesloten Bestelwagen BASE veel extra uitrustingen die bijdragen tot meer comfort.
Voor een representatief voorkomen zorgen bijvoorbeeld de 40,6 cm (16") designvelgen, de in koetswerkkleur gelakte deurgrepen en de gelakte afdekking van de schuifdeurrail. De in de hoogte verstelbare bestuurderszetel, de airconditioning, het Mercedes-Benz audiosysteem en de led-interieurverlichting dragen bij tot meer rij- en werkcomfort. De kunststofvloer in de laadruimte beschermt tegen onnodige schade en zorgt ervoor dat de laadruimte gemakkelijker te reinigen is.