Citan Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz Bestelwagens

De Citan
Gesloten Bestelwagen.

De Citan Gesloten Bestelwagen.

De Citan Gesloten Bestelwagen overtuigt met heel wat talenten: hij beschikt over een ruime laad- en passagiersruimte ondanks zijn compacte buitenafmetingen. Een hoog laadvermogen wordt gecombineerd met wendbaar rijgedrag. Zijn ergonomisch gevormde bestuurderszetel en de vele mogelijkheden om hem aan uw transporttaak aan te passen, vereenvoudigen uw werk. 

De Citan Gesloten Bestelwagen werd gelanceerd in augustus 2021 en is inmiddels verkozen tot Van of the Year 2022. Medio 2022 komt de Citan Gesloten Bestelwagen ook als volledig elektrische variant beschikbaar: de eCitan Gesloten Bestelwagen.

 

De Citan Gesloten Bestelwagen is beschikbaar vanaf € 19.395,- (ex. BTW). De zeer complete PRO uitvoering is beschikbaar vanaf € 17.940,- (ex. BTW). De Citan Gesloten Bestelwagen staat ruim op voorraad bij onze dealers en is direct leverbaar.

 

Wilt u de Citan Gesloten Bestelwagen eerst van dichtbij ervaren? Boek direct een testrit bij een concessiehouder bij u in de buurt.

Highlights.

  1. Van of the Year
  2. Kwaliteit
  3. Functionaliteit
  4. Veiligheid
  5. Betrouwbaarheid
Citan: Van of the Year 2022.

Tijdens de 2021-editie van de Solutrans vakbeurs in Lyon is de Mercedes-Benz Citan gekroond tot ‘International Van of the Year 2022’. De leden en vakjournalisten uit bijna alle Europese landen hebben 14 nieuwe modellen in het segment van de lichte bestelwagens getest en beoordeeld. De jury sprak met name haar waardering uit voor het innovatieve MBUX infotainmentsysteem en het uitgebreide pakket aan veiligheidsvoorzieningen. Het unanieme oordeel: plaats één voor de Citan. 

Kwaliteit die typisch is voor het merk en die u kunt zien en voelen.

Aantrekkelijk uiterlijk en maximaal comfort gaan bij de Citan hand in hand. Zijn karakteristieke vormen onderscheiden hem duidelijk van de massa. Wanneer u instapt, wordt u onthaald in een ruim vormgegeven interieur. Ook de vele typische comfortuitrustingen van het merk, die al bekend zijn van andere bouwreeksen, maken van de Citan een echte Mercedes-Benz bestelwagen.

Voert ook uw transporttaken uit.

In de Citan Gesloten Bestelwagen werden veel goede ideeën verwerkt die uw werk makkelijker maken: de variabel bruikbare laadruimte heeft een groot volume en een hoog laadvermogen. Het interieur is bijzonder comfortabel en functioneel: van de robuuste zetels, de eenvoudige bediening tot de praktische opbergvakken.

Ook op het gebied van veiligheid een professional.

In de Citan Gesloten Bestelwagen zijn u en uw passagiers veilig onderweg. Een uitgebreide bescherming van de inzittenden, onder andere met 6 airbags, is standaard aanwezig. Als optie kunt u zich door heel wat actieve hulpsystemen laten ondersteunen.

Klaar wanneer u hem nodig hebt.

De Citan Gesloten Bestelwagen is zo betrouwbaar als u van een Mercedes-Benz mag verwachten en overtuigt met robuuste materialen en een hoge afwerkingskwaliteit. Voor hij bij u komt, heeft hij zijn robuustheid reeds bewezen in veeleisende Mercedes-Benz zomer- en wintertests en in zware corrosietests.

Een compact ruimtewonder.

De laadruimte in de Citan Gesloten Bestelwagen heeft een lage laaddrempel en is goed toegankelijk zodat u hem nog beter kunt laden en lossen: dankzij de grote breedte van de laadruimte tussen de wielkasten kunt u bijvoorbeeld pallets gemakkelijker laden.* Standaard laadt u de Citan Gesloten Bestelwagen langs de asymmetrische dubbele draaideuren achteraan. Als optie zijn schuifdeuren links en rechts, vensters in de achterdeuren en een achterklep met venster verkrijgbaar.
Oppervlakte laadruimte
Laadvolume
Lengte van de laadruimte
Max. laadvermogen
2,35 m2
2,5 - 2,9 m3
1.806 mm
782 kg
*Bij het beladen van twee europallets kan bij één europallet niet de volledige oppervlakte worden benut.

Ontdek de Citan Gesloten Bestelwagen van binnen.

Bekijk de zetels, veiligheids- en assistentiesystemen en het zicht vanuit de Citan Gesloten Bestelwagen met deze 360º video. 

Maakt u gebruik van een iPhone? Bekijk de 360º video dan op YouTube voor een optimale ervaring.

Vele goede ideeën voor moeiteloos werken.

Hoe flexibel de Citan Gesloten Bestelwagen 2021 is, blijkt bijvoorbeeld uit de passagiersruimte: als u vaker met drie onderweg bent, bestelt u de begeleiderszitbank met twee zitplaatsen. Hebt af en toe meer plaats nodig voor uw lading? Dan kunt u dankzij de als optie verkrijgbare neerklapbare begeleiderszetel met beschermrooster ook lange voorwerpen laden. Even moeiteloos bedient u uw bestelwagen met het intuïtieve bedienings- en weergaveconcept van Mercedes-Benz.

   

   

Brengt de digitale wereld in het voertuig.

Wilt u dat uw werkdagen makkelijk en productief verlopen én ook onderweg bereikbaar blijven? De modulair op elkaar afgestemde infotainmentuitrustingen in de Citan ondersteunen u daarbij precies met de functies die u belangrijk vindt. Het hoogtepunt is het multimediasysteem MBUX met navigatie en smartphone-integratie.

Mercedes-Benz User Experience

MBUX laat u multimedia in het voertuig opnieuw beleven. Dat geldt zowel voor de uitgebreide functies en verbindingsmogelijkheden als voor de talrijke manieren om uw multimediasysteem te bedienen.

Touchscreen

Via het aanraakscherm met hoge resolutie van 17,8 cm (7") kan u het multimediasysteem bedienen zoals u dat van uw mobiele toestellen gewend bent. Een andere invoermogelijkheid: de toetsen aan het multifunctionele stuurwiel.

„Hey Mercedes“

“Hey Mercedes” uitspreken volstaat om de uitgebreide spraakbediening op te starten en zo het multimediasysteem op comfortabele wijze te bedienen.

Productiever werken met intelligente connectiviteit.

De infotainment-uitrustingen in de Citan hebben voor bijna alles een oplossing: u wilt onderweg met behulp van de actuele verkeersgegevens sneller op uw bestemming aankomen en uw mobiel toestel draadloos opladen? Of wilt u uw als optie verkrijgbare multimediasysteem MBUX via het aanraakscherm met hoge resolutie, de toetsen op het multifunctionele stuurwiel of via spraaksturing bedienen? Alles is mogelijk. Nieuw zijn ook de connectiviteitsdiensten van Mercedes me, die bijna onbeperkte mogelijkheden aan informatie en entertainment en extra veiligheid in uw Citan Gesloten Bestelwagen brengen.

Citan Gesloten Bestelwagen

MBUX multimediasysteem

Citan Gesloten Bestelwagen

Mercedes me connect diensten1

Citan Gesloten Bestelwagen

Draadloos oplaadsysteem voor mobiele apparaten

1

Om de diensten te kunnen gebruiken, moet u zich aanmelden op het Mercedes me Portal en moet u akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden voor de Mercedes me-diensten. Bovendien moet het desbetreffende voertuig gekoppeld zijn aan het gebruikersaccount. Na het verstrijken van de initiële termijn kunnen de diensten tegen betaling worden verlengd. De eerste activering van de diensten is mogelijk binnen 1 jaar na de eerste inschrijving of de ingebruikname door de klant, afhankelijk van wat eerst gebeurt.

Ontdek nu de Citan Gesloten Bestelwagen.

Icoon testrit boeken

Testrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Boek nu
Icoon Concessiehouder zoeken

Concessiehouder zoeken.

En in uw buurt vinden
Zoek uw concessiehouder
Icoon voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Configureer nu
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Citan?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw Citan samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Citan?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw Citan samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.