Mercedes-Benz ServiceCare ExtendedWarranty.

Mercedes-Benz ServiceCare - ExtendedWarranty.

Gewoon langer verzekerd: zonder verrassende herstellingskosten.

Mercedes-Benz ServiceCare ExtendedWarranty beschermt u na afloop van de fabrieksgarantie tegen onverwachte reparatiekosten – zonder eigen risico en tegen aantrekkelijke en planbare voorwaarden.

Mercedes-Benz ServiceCare ExtendedWarranty in één oogopslag.

Aanschaf ServiceCare ExtendedWarranty.

De overeenkomst kan tijdens de eerste 12 maanden na de eerste inschrijving steeds afgesloten worden, mits het onderhoud uitgevoerd wordt conform het onderhoudsboekje en de voorschriften van de constructeur. 

Inhoud van het pakket.

Mercedes-Benz ExtendedWarranty dekt nagenoeg alle hoofdcomponenten (zoals motor, versnellingsbak, elektronica, assen, airconditioning). Het pakket is inclusief de Mercedes me Adapter1.

1

MobiloVan is in de huidige versie voor de modellen Sprinter, Vito en Citan, Marco Polo ACTIVITY geldig. Voor alle voertuigen met eerste inschrijving vanaf 01/10/2012 is MobiloVan eerst 2 jaar geldig zonder servicekosten en wordt daarna bij een erkende Mercedes-Benz servicepartner van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt tot 30 jaar vernieuwd. Voor de modellen V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON zijn de diensten van Mercedes-Benz Mobilo in de huidige versie geldig.

Looptijd en kilometrage.

Maximaal 5 jaar na eerste inschrijving / tot een kilometerstand van 250.000 km1.

1

De volledige voorwaarden en andere looptijden en kilometerlimieten zijn verkrijgbaar bij uw Mercedes-Benz Partner.

Lorem Ipsum