Acties.

Mercedes-Benz Vans Salondeals.

U rijdt stijlvoller, comfortabeler, veiliger en efficiënter in een Mercedes-Benz bestelwagen. En de voordelen blijven zich opstapelen, want tijdens het Autosalon 2019 geniet u ook van extra voordelige voorwaarden. Zo ontvangt u momenteel 0% rente en extra korting op onze voordelige servicecontracten bij aankoop van een nieuwe Sprinter, Vito of Citan.

Sprinter.

Met zijn innovatieve karakter en meer dan twintig jaar ervaring is de Mercedes-Benz Sprinter dé standaard voor bestelwagens. Met maar liefst 1.700 modelvarianten en 600 opties, waaronder fleetmanagementoplossingen en aangepaste achterasveren, is er altijd een Sprinter die bij u past. 

Vito.

Functioneel als een bedrijfswagen, comfortabel als een personenwagen. De schone en zuinige motoren van de Mercedes onder de busjes kenmerken zich door een laag verbruik en lage emissiewaarden. Iets wat u als ondernemer zeker aanspreekt.

Citan.

Als u voor een compacte bestelwagen kiest, moet dat er niet zomaar één zijn. Daarom is er de Citan. De meest compacte comfortabele, sterke en zuinige bestelwagen die ooit is gebouwd. Dat kan ook niet anders, want het is een Mercedes-Benz.

X-Klasse.

De X-Klasse van Mercedes-Benz verlegt de grenzen van de klassieke pickup-wereld. Maar blijft daarmee ook trouw aan die principes. Hoewel de X-Klasse als urban lifestyle- en gezinsauto nieuwe paden inslaat, blijft het model in essentie een robuuste, functionele en terreinvaardige pickup die aan vrijwel alle eisen voldoet.

BOOST Magazine.

Lees alles over uw bestelwagen(s), handige tips & tricks én aantrekkelijke aanbiedingen in de nieuwste editie van BOOST Magazine. 

Gratis sleutelhanger.

Trouwe Mercedes-Benz Vans bestuurders verwennen we al eens graag!

Actievoorwaarden Vans.

Lees alles over de actievoorwaarden van Vans.