Mercedes PRO | Onderdelen & voorwaarden

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

De basis voor uw connectiviteit: de communicatiemodule.

Om de services van Mercedes PRO connect te kunnen gebruiken, moet uw voertuig af fabriek uitgerust zijn met de communicatiemodule (LTE) voor digitale services (JH3)1. Deze zorgt voor een bijzonder snelle gegevensoverdracht dankzij de geïntegreerde simkaart.2 Zo bent u optimaal verbonden met uw voertuig.3

Hier vindt u een overzicht van de voertuigen die af fabriek uitgerust zijn met de communicatiemodule.

1

De communicatiemodule is beschikbaar in de Sprinter 907 en 910 vanaf 06/2018, in de Vito 447 vanaf 05/2019, in de eVito 447 vanaf 03/2019 en in de V-Klasse 447 vanaf 03/2020.

2

Afhankelijk van de regionale beschikbaarheid.

3

In combinatie met de geïntegreerde communicatiemodule is de beschikbaarheid van de services afhankelijk van de netwerkdekking van de mobiele provider. Bij bepaalde voertuigen is wegens knelpunten bij de leveringen de communicatiemodule (LTE) momenteel tijdelijk beperkt. Hierbij zijn in het bijzonder de Mercedes me resp. Mercedes PRO connect services inclusief het noodoproepsysteem (eCall) betrokken. De Mercedes-Benz concessiehouders beschikken over voortdurend bijgewerkte informatie.

Uw voordelen met Mercedes PRO connect.

Wartungen besser planen

Onderhoudswerken beter plannen.

Via de lampjes ziet u wanneer het volgende onderhoud nodig is. Zo ontsnapt er niets meer aan uw aandacht.
Ihr Fahrzeug immer im Blick

Altijd een overzicht van uw voertuig.

Houd de controle over de status van uw voertuig, zelfs als u niet in de buurt bent.
Unnötige Mehrkosten vermeiden

Onnodige extra kosten vermijden.

Houd uw voertuig in topvorm en plan betrouwbaarder zonder risico op uitvallen.

De onderdelen op een rijtje.

Kom hier te weten uit welke onderdelen Mercedes PRO connect bestaat en hoe u ze kunt gebruiken.

  1. Communicatiemodule (LTE) voor digitale diensten (JH3)

  2. Mercedes PRO Portal incl. voertuigmanagementtool

  3. MBUX multimediasysteem

1

De communicatiemodule is verkrijgbaar in de Sprinter 907 en 910 vanaf 06/2018, in de Vito 447 vanaf 05/2019, in de eVito 447 vanaf 03/2019 en in de V-Klasse 447 vanaf 03/2020.

2

Afhankelijk van de regionale beschikbaarheid.

3

De service “Live Traffic Information” is alleen verkrijgbaar in combinatie met MBUX-multimediasysteem met aanraakscherm van 17,8 cm (7") en navigatie, MBUX multimediasysteem met 26 cm (10,25") aanraakscherm of met Audio 40 en Live Traffic Information (EY2). Meer informatie vindt u bij uw Mercedes-Benz concessiehouder.

4

Mercedes PRO connect services zijn beschikbaar voor eVito-voertuigen die vanaf 03/2019 zijn geproduceerd. Neem bij vragen over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect services voor uw eVito contact op met uw concessiehouder.

5

De service “Navigatiefuncties” is in een aantal markten slechts beperkt beschikbaar.

serviceoverview

Overzicht van compatibiliteit.

Krijg een overzicht van alle informatie en beperkingen met betrekking tot de compatibiliteit van voertuigmodellen en Mercedes PRO connect producten.1
1

De beschikbaarheid van de communicatiemodule (LTE) is tijdelijk beperkt voor bepaalde voertuigen vanwege toeleveringsproblemen gelinkt aan het wereldwijd tekort aan semiconductoren. Dit betekent dat met name de Mercedes me respectievelijk de Mercedes PRO connect diensten inclusief de noodoproepfunctie (eCall) tijdelijk niet beschikbaar zijn op deze voertuigen. Actuele informatie is beschikbaar via uw Mercedes-Benz dealer.

Lorem Ipsum