Bent u net zo vooruitstrevend als de EQS?

Reserveer hem nu online.

De EQS.


Van visie naar werkelijkheid.

De EQS.


Van visie naar werkelijkheid.

EQS

De Mercedes-Benz Vision EQS concept car, onthuld in september 2019, was de voorbode van het progressieve ontwerp van de EQS, die we weldra als productiemodel lanceren. Als lid van de S-Klasse familie zal ook deze 100 % elektrische sedan de standaard zetten in het luxesegment. Een vooruitstrevend design, vernieuwende technologieën en adembenemende specificaties. Bent u net zo vooruitstrevend als de EQS? Reserveer dan nu al uw EQS. Zo maakt u aanspraak op een van de eerste wagens die vanaf de tweede helft van 2021 van de band rollen.

De EQS.


In a nutshell.

De EQS.


In a nutshell.

Tot 770 km

Puur elektrisch rijden (WLTP)*

15 min

Om 300 km actieradius bij te laden*

10 jaar

Of 250.000 km garantie op capaciteitsverlies van de accu (ipv CO2 emissie gecombineerd)

* Gebaseerd op voorlopige testresultaten. Gecertificeerde waarden (WLTP) worden gepubliceerd zodra de EQS wordt geïntroduceerd en deze gecertificeerde waarden kunnen afwijken van de voorlopige waarden. 

De EQS.


Wereldpremière EQS.

De EQS.


Wereldpremière EQS.

EQS

Mercedes-EQ onthult de volledig elektrische luxe berline EQS op donderdag 15 april 2021 om 18.00 uur tijdens een digitale wereldpremière op het online platform Mercedes me media. Leden van de raad van bestuur – waaronder Ola Källenius, Britta Seeger, Markus Schäfer, Sajjad Khan en Chief Design Officer Gorden Wagener – presenteren daar kort de technische highlights waarmee de EQS progressieve luxe voor alle zintuigen tastbaar maakt en die de start van een nieuw tijdperk voor de onderneming markeert. De wereldpremière van de EQS is live te volgen via https://media.mercedes-benz.com/EQS  en is daarna beschikbaar als video-on-demand.

De EQS.


Van reservering tot levering.

De EQS.


Van reservering tot levering.

* De tijdstippen van verkoopvrijgave en levering zijn louter indicatief en zeer onderhevig aan wijzigingen. Mercedes-Benz Nederland B.V. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele afwijkingen.

Reservatievoorwaarden.


Lees hier de algemene voorwaarden voor de reservatie van uw productieplek.

Reservatievoorwaarden.


Lees hier de algemene voorwaarden voor de reservatie van uw productieplek.

Voor u overgaat tot de reservatie van uw productieplek, nodigen wij u uit om de voorwaarden even na te lezen. 
 

EQS Reservatie.


Start hier de reservatie van uw EQS.

Om een EQS te reserveren, maakt u eerst hieronder een Mercedes me ID aan.

Zodra u zich geregistreerd heeft voor Mercedes Me, krijgt u toegang tot uw persoonlijk dashboard. In deze digitale omgeving kan u de dealer van uw voorkeur selecteren en vervolgens een EQS reserveren. Wanneer u ervoor gekozen heeft een productieslot voor de EQS te reserveren, ontvangt u een e-mail met daarin een persoonlijke link om het reserveringsbedrag van €1.500,- te voldoen. Daarna is uw reservering voltooid.

EQS Reservatie.


Start hier de reservatie van uw EQS.

Om een EQS te reserveren, maakt u eerst hieronder een Mercedes me ID aan.

Zodra u zich geregistreerd heeft voor Mercedes Me, krijgt u toegang tot uw persoonlijk dashboard. In deze digitale omgeving kan u de dealer van uw voorkeur selecteren en vervolgens een EQS reserveren. Wanneer u ervoor gekozen heeft een productieslot voor de EQS te reserveren, ontvangt u een e-mail met daarin een persoonlijke link om het reserveringsbedrag van €1.500,- te voldoen. Daarna is uw reservering voltooid.

De EQS.


Veelgestelde vragen.

De EQS.


Veelgestelde vragen.

  • Wat is het verschil tussen de EQS en de Vision EQS?

   Wat is het verschil tussen de EQS en de Vision EQS?

   Het productiemodel van de EQS wordt een bloedmooie vijfdeurs coupé, geïnspireerd op het progressieve ontwerp van de Vision EQS. De Vision EQS blijft echter een Concept Car die enigszins afwijkt van de productieversie, daar het gebruikelijk is dat deze nog ontdaan zal worden van diens typische conceptuele kenmerken. Van zodra de persvrijgave op 15 april plaatsvindt, zal de EQS verlost worden van haar zwart-witte camouflage en kan u het model in al haar glorie bewonderen.

  • Wat is de prijs van de EQS?

   Wat is de prijs van de EQS?

   De definitieve prijs van de EQS zal pas op het ogenblik van de verkoopvrijgave beschikbaar zijn. Deze wordt verwacht in juni 2021.

  • Wanneer wordt de EQS geleverd?

   Wanneer wordt de EQS geleverd?

   De levering van de EQS zal starten in het najaar van 2021. De allocatie van de beperkte productieplekken voor 2021 zal gebeuren op basis van de online reservaties volgens het principe van ‘first come, first served’. Des te sneller u de EQS reserveert, des te sneller u de levering van uw EQS zal plaatsvinden. Mogelijks wordt de leveringsdatum van uw EQS nog beïnvloed door de gewenste configuratie en de beschikbare productieplaatsen van de dealer van uw voorkeur. Het tijdstip waarop u uw reservatiecode omzet in een daadwerkelijke bestelling bij de dealer van uw voorkeur, heeft geen invloed op de leveringsdatum.

  • Wat houdt de online reservering precies in?

   Wat houdt de online reservering precies in?

   De online reservatie geeft u het recht op een EQS-productieplek en verleent u daarbij voorrang bij de configuratie van het voertuig. De online reservatie is niet gelijkwaardig met de aankoop, bestelling of levering van een wagen. Pas op het moment van verkoopvrijgave kan u uw reservatie omzetten in een daadwerkelijke bestelling bij de dealer van uw voorkeur.

  • Kan ik de EQS ook bij een dealer bestellen zonder online reservatie?

   Kan ik de EQS ook bij een dealer bestellen zonder online reservatie?

   Ja, vanzelfsprekend kan u de EQS ook bij een dealer bestellen op het moment van verkoopvrijgave. Hou er wel rekening mee dat de bestellingen op basis van een online reservatie steeds voorrang krijgen op de allocatie van de productieplaatsen voor 2021. Hierdoor zullen voertuigen die onderschreven werden met een online reservatie eerder geproduceerd en geleverd worden.

  • Wordt mijn online reservatie automatisch omgezet in een bestelling?

   Wordt mijn online reservatie automatisch omgezet in een bestelling?

   Neen uw reservatie wordt niet automatisch omgezet in een bestelbon. Van zodra de definitieve prijzen bekend zijn, ontvangt u een uitnodiging per email om uw unieke reservatiecode bij de dealer van uw keuze om te zetten in een daadwerkelijke bestelling. Indien u niet overgaat tot een bestelling bij de dealer binnen de 45 kalenderdagen na uitnodiging, zal uw reservatie als onherroepelijk ontbonden worden beschouwd en automatisch geannuleerd worden.

  • Kan ik mijn online reservering annuleren?

   Kan ik mijn online reservering annuleren?

   Zolang u het voertuig niet besteld heeft bij de dealer van uw voorkeur, kan u uw reservatie kosteloos annuleren. In dat geval zal het betaalde bedrag voor de reservatie (€ 1.500) integraal en binnen een termijn van 72 uur worden terugbetaald op dezelfde betaalkaart die gebruikt werd voor de betaling van het reservatiebedrag.

  • Hoe kan ik mijn online reservering annuleren?

   Hoe kan ik mijn online reservering annuleren?

   U annuleert uw reservatie door te klikken op de knop “Reservatie annuleren” op deze pagina of in de bevestigingsemail die u heeft ontvangen na de online betaling van uw reservatie. Vervolgens kan u uw reservatiecode invullen en bevestigen dat u wilt annuleren. U krijgt dan een email om de reservatie definitief te annuleren. Pas wanneer u de annulering bevestigt in deze email, zal de annulering voltooid worden. Gelieve er rekening mee te houden dat de annulering niet onomkeerbaar is.

  • Wie kan een online reservering plaatsen?

   Wie kan een online reservering plaatsen?

   Iedere persoon die meerderjarig is en gedomicilieerd is in België, Nederland of Luxemburg, mag een online reservatie plaatsen. De online reservatie is exclusief bestemd voor eindgebruikers. Mercedes-Benz Belgium Luxembourg NV en haar dealers behouden zich het recht voor om reservaties die gedaan wordt met het oog op herverkoop, te weigeren en/of te annuleren.

  • Kan ik mijn online reservatie overdragen?

   Kan ik mijn online reservatie overdragen?

   U kan uw reservatie niet overdragen aan een ander natuurlijk persoon. U kan uw reservatie wel overdragen aan een rechtspersoon op voorwaarde dat de daadwerkelijke bestelling afgesloten wordt in naam en door de persoon die de reservatie geplaatst heeft. Uitzondering op deze regel is de overdracht naar een leasemaatschappij waarbij de een schriftelijk akkoord bezorgd dient te worden aan de dealer op moment van bestelling.

  • Kan ik meerdere voertuigen reserveren?

   Kan ik meerdere voertuigen reserveren?

   Neen. Per persoon kan er slechts één voertuig worden gereserveerd.

  • Wat gebeurt er met mijn contactgegevens?

   Wat gebeurt er met mijn contactgegevens?

   Uw contactgegevens worden bewaard door Mercedes-Benz Belgium Luxembourg NV binnen het kader van uw online reservatie. Mercedes-Benz Belgium Luxembourg zal deze enkel gebruiken om u te informeren over de status van uw reservatie, om u belangrijk nieuws te melden over de EQS en om u een uitnodiging te sturen op het moment van verkoopvrijgave. Mercedes-Benz Belgium Luxembourg NV zal tevens de dealer van uw keuze informeren over uw online reservatie.

  • Wat gebeurt er met mijn reservatiebedrag na de bestelling?

   Wat gebeurt er met mijn reservatiebedrag na de bestelling?

   Wanneer u uw reservatiecode bij de dealer van uw keuze heeft omgezet in een daadwerkelijke bestelling, heeft deze geen nut meer. Bijgevolg zal de dealer uw bestelling registreren en uw reservatie annuleren. Van zodra dit gebeurd is, ontvangt u een email om uw reservatie definitief te annuleren. Pas wanneer u de annulering bevestigt in deze email, zal de annulering voltooid worden. Vervolgens zal het betaalde bedrag voor de reservatie (€ 1.500) integraal en binnen een termijn van 72 uur worden terugbetaald op dezelfde betaalkaart die gebruikt werd voor de betaling van het reservatiebedrag. Het reservatiebedrag wordt dus NIET van het bedrag van de aankoop afgetrokken.

  • Kan ik mijn reservatie overdragen op een ander model?

   Kan ik mijn reservatie overdragen op een ander model?

   Neen. Uw reservatie is enkel geldig voor de EQS. Het is niet mogelijk de reservatie over te dragen op een ander model of het reservatiebedrag te gebruiken als voorschot op de aankoop van een ander model. Indien u een ander model wenst te bestellen, dient u de reservatie te annuleren en een afzonderlijke bestelling te plaatsen voor een ander model bij de dealer van uw voorkeur.