Vito Tourer | Mercedes-Benz bestelwagens

Brengt bedrijven verder: de nieuwste Vito Tourer.

Vanaf € 31.100 (excl. BTW)
Vanaf € 359 per maand*

Configureer nu

De specialist in professioneel personenvervoer.

De Vito Tourer biedt plaats aan maximum 8 passagiers plus de bestuurder. Maar de midsize-van met ster biedt u veel meer: de zuinige aandrijvingen dragen met elke kilometer duurzaam bij tot uw economisch succes. Zoals u van een Mercedes-Benz verwacht, is de veiligheidsuitrusting met haar technisch geavanceerde hulpsystemen van een voorbeeldig niveau. Eveneens up-to-date zijn de 3 optionele audiosystemen en de connectiviteitsoplossingen van Mercedes me, waarmee u de digitale wereld in uw Vito binnenhaalt.

De Vito heeft alles wat u van een Mercedes-Benz bestelwagen verwacht. Ontdek zijn sterke punten tijdens een proefrit.

Hoogtepunten

  1. Veiligheid
  2. Rendabiliteit
  3. Connectiviteit
Bereik uw doel met voorbeeldige veiligheid.

Iedereen profiteert van de voorbeeldige veiligheids- en hulpsystemen in de Vito Tourer: u, uw passagiers en zelfs de andere weggebruikers. Tot de eersteklas veiligheidsuitrusting in de Vito Tourer behoren bijvoorbeeld standaard de zijwindassistent en het concentratiehulpsysteem ATTENTION ASSIST. Daar komen nog airbags en vastklikwaarschuwingen voor bestuurder en passagier bij. Als optie zijn zijdelingse airbags en windowbags verkrijgbaar. Als optie kunt u rekenen op het actieve remhulpsysteem, de actieve afstandsassistent DISTRONIC en de spoor- en dodehoekassistent met Rear Cross Traffic Alert.

Beleef uw eigen economisch wonder.

Wie zuinig met de natuurlijke hulpbronnen omspringt, is in bedrijven altijd een graag geziene partner. Tussen de 4 dieselmotoren van de Vito Tourer vindt u ongetwijfeld een rendabele oplossing voor uw opdrachten. De typische betrouwbaarheid en duurzaamheid van Mercedes-Benz zorgen ervoor dat uw Vito Tourer voor u klaarstaat wanneer u hem nodig hebt. Ook zijn lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km dragen daartoe bij.

Blijf ook onderweg verbonden.

Met de Vito neemt u de digitale wereld gewoon mee! De als optie verkrijgbare audiosystemen bieden een handenvrij systeem en muziekstreaming via Bluetooth® en maken gedeeltelijke integratie van smartphones mogelijk. Zo kunt u het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk uitvoeren – ook dankzij de eenvoudige bediening.

De Mercedes PRO connectiviteitsdiensten helpen u om taken gemakkelijker en rendabeler uit te voeren. Het uitgebreide optionele aanbod gaat van voertuigcommunicatie over voertuiglogistiek tot het Mercedes-Benz noodoproepsysteem.

Hier kunt u genieten van uw werk.

Vito Tourer
Mercedes-Benz Vans
Geïnteresseerd in een Vito Tourer?
Configureer nu uw Vito Tourer naar keuze. Of neem contact op met een concessiehouder bij u in de buurt.
* Renting PRO Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 1 oktober tot met 30 november 2021. Looptijd: 48 maanden. Voorafbetaalde huur: 20 % + BTW. Koopaanbod: 30 % + BTW. Aanbod uitsluitend geldig voor professionelen. Onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services BeLux NV, Tollaan, 68, B-1200 Brussel - BTW: BE 0405.816.821 - RPR Brussel. 

Lorem Ipsum