Brengt bedrijven verder: de Vito Gesloten Bestelwagen.

Vanaf € 16.990,- (excl. BTW)
Vanaf € 174,- per maand*

Configurator

De Vito. Wil, kan, doet.

U wilt altijd paraat zijn? U kunt niet weerstaan aan nieuwe uitdagingen? U voert uw job doelgericht uit? Dan past de Vito Gesloten Bestelwagen uitstekend bij u. Want de Vito brengt u verder – zowel op de weg als bij het succes van uw onderneming. In rendabiliteit en kwaliteit is hij al even voorbeeldig als in zijn flexibiliteit en veiligheid. Hij komt immers van een echte bedrijfsvoertuigenspecialist.

Met zijn efficiënte dieselmotoren draagt hij met elke kilometer duurzaam bij tot uw succes. En dankzij vernieuwende hulp- en veiligheidssystemen stuurt u nog veiliger op uw doelen aan. Ook op het vlak van aandrijfvormen is het aanbod uniek: voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving – voor uw behoeften is de juiste erbij.

En een dicht netwerk van Mercedes-Benz Partners zorgt er met uitgebreide diensten voor dat uw Vito Gesloten Bestelwagen blijvend zijn solide betrouwbaarheid behoudt. Vertrouw voor onderhoud en reparatie op uw Mercedes-Benz service. Hij kent uw voertuig het best. Zo blijft de Vito Gesloten Bestelwagen lange tijd uw waardevolle partner.

Mercedes-Benz Vans Born to run.

Highlights.

  1. Kwaliteit
  2. Rendabiliteit
  3. Veiligheid
  4. Flexibiliteit
  5. Comfort
Klaar wanneer u het bent.

U zult uw Vito Gesloten Bestelwagen als partner snel weten te waarderen. Daarom stellen we alles in het werk voor een lange en betrouwbare werkrelatie. Bij levering ontvangt u een gedegen voertuig van Mercedes-Benz kwaliteit, dat 5,5 miljoen testkilometers en uitgebreide proeven met succes heeft doorstaan. De Vito Gesloten Bestelwagen is ontworpen voor de zware eisen die aan een voertuig voor professioneel gebruik worden gesteld. En zijn uitgebreide corrosiebescherming met volledig verzinkt koetswerk zorgt ervoor dat hij ook na vele jaren nog uitstekend dienst doet als visitekaartje voor uw bedrijf.

Zoveel is zeker: met de Vito Gesloten Bestelwagen kiest u voor een voertuig waarop u kunt vertrouwen. Dankzij een hoge beschikbaarheid zal hij u overal bij uw werk ondersteunen. Want voor ons is "Mercedes-Benz Vans. Born to run." niet gewoon een motto, maar een belofte.

Beleef uw eigen economisch wonder.

Wie zuinig met de natuurlijke hulpbronnen omspringt, is in bedrijven altijd een graag geziene partner. Daarom biedt de Vito Gesloten Bestelwagen alles om uw bedrijf zuiniger en dus succesvoller te maken.

Met de gunstige verbruikswaarden van de 5 dieselmotorversies bent u zuinig onderweg. Even voorbeelding zijn de typische betrouwbaarheid en duurzaamheid van Mercedes-Benz. Ze zorgen ervoor dat uw Vito Gesloten Bestelwagen voor u klaar staat wanneer u hem nodig hebt. Ook zijn lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km dragen daartoe bij. De uitstekende productkwaliteit is trouwens de beste voorwaarde om het budget voor onderhouds- en reparatiekosten laag te houden.

Om ook na vele jaren nog te laten zien in welke schitterende conditie de Vito zich bevindt, hebben we hem een voortreffelijke corrosiebescherming meegegeven, onder meer met een volledig verzinkt koetswerk.

Bereik uw doel. Met voorbeeldige veiligheid.

Iedereen profiteert van de voorbeeldige veiligheids- en hulpsystemen in de Vito Gesloten Bestelwagen: u, uw passagiers en de andere weggebruikers. Standaard aan boord zijn de zijwindassistent, het concentratiehulpsysteem ATTENTION ASSIST en de airbag voor de bestuurder. De standaard nieuwste generatie van het elektronische stabiliteitsprogramma ADAPTIVE ESP® houdt bij de rijdynamiekregeling ook rekening met de lading van het voertuig. En met de reddingssticker met QR-code op de B-stijl kunnen de hulpdiensten de eigen reddingskaart van het voertuig rechtstreeks scannen.

Een hoogtepunt is de als optie verkrijgbare COLLISION PREVENTION ASSIST, die ook buiten de stad de afstand tot het voorliggende voertuig controleert en u hoorbaar en zichtbaar voor een mogelijke botsing kan waarschuwen. Als optie zijn windowbags en zijdelingse thorax-/bekkenairbags voor bestuurder en begeleider en het preventieve beschermingssysteem voor passagiers PRE-SAFE® verkrijgbaar. En als u de veiligheidsuitrusting van uw Vito Gesloten Bestelwagen nog verder wenst uit te breiden, dan vindt u uw gading ongetwijfeld bij de andere aangeboden opties. Ze hebben allemaal iets gemeenschappelijks: ze helpen u veiliger uw doel te bereiken.

Neemt u veel werk uit handen.

In de Vito Gesloten Bestelwagen is veel plaats voor alles wat mee moet. Met een maximaal laadvermogen tot 1.346 kg en een laadruimte met een lengte tot 3 m1, kan hij als voertuig van 3.200 kg een grote hoeveelheid goederen vervoeren.

Maar dat niet alleen dat: met 3 voertuiglengtes, 2 wielbasissen, een flexibel bevestigingssysteem en praktische scheidingswanden biedt hij talrijke mogelijkheden voor individualisering en specialisatie voor uw professioneel transportsysteem.

Een bijkomend voordeel zijn de grote deuropeningen en een lage laadrand, die zware taken voor u vereenvoudigen – voor nog meer comfort, efficiëntie en veiligheid bij het laden en lossen.

Hier kunt u genieten van uw werk.

De aangename kant van uw job: dankzij zijn ruim interieur zorgt de Vito Gesloten Bestelwagen ervoor dat u goed geluimd aan het werk bent. De zetels overtuigen met hun robuuste stoffen bekleding en op hun ergonomische kussens zit u ook tijdens lange ritten comfortabel. In het koude seizoen is de optionele verwarmbare bestuurderszetel en begeleider een waardevol extra. Als u vooraan plaats nodig hebt voor 2 passagiers dan kunt u de optionele begeleiderszitbank bestellen.

Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met instelbare stuurkolom en reiscomputer stuurt u met gemak naar de plaats van uw opdracht. Ook de als optie verkrijgbare airconditioning of automatische airconditioning helpt het hoofd koel te houden.

De als optie verkrijgbare audiosystemen zorgen onderweg voor een optimale verbinding en aangenaam entertainment. Audio 40 of Becker® MAP PILOT2 kunnen u met hun navigatiefuncties sneller op uw bestemming brengen. Wilt u de Vito Gesloten Bestelwagen nog een meerwaarde geven, bestel dan de optie Chroom-pakket Interieur. En omdat elke succesvolle onderneming met een goed opbergsysteem begint, hebben we de Vito Gesloten Bestelwagen met talrijke handige opbergvakken uitgerust.

1

Geldt voor de extralange uitvoering van de Vito Gesloten Bestelwagen.

2

Navigatiesysteem Becker® MAP PILOT enkel verkrijgbaar in combinatie met Audio 15.

Grote ontplooiingsmogelijkheden.

Wie zich volledig kan ontplooien heeft de beste vooruitzichten op succes. Daarom kan de Vito Gesloten Bestelwagen met zijn 3 lengtes uitstekend afgestemd worden op individuele ruimtebehoeften. Ondanks zijn grote laadruimte is hij slechts 1.910 mm1 hoog, waardoor hij probleemloos de meeste garages, parkeergarages, ondergrondse parkeergarages en wasstraten in kan rijden.
Voertuiglengte
Compact
Lang
Extralang
Oppervlakte laadruimte
Laadvolume
Lengte van de laadruimte
 Max. laadvermogen
3,97 m²
5,5 m³
2.586 mm
1.346 kg
4,38 m²
6,0 m³
2.831 mm
1.316 kg
4,76 m²
6,6 m³
3.061 mm
1.281 kg
1

+ 48 mm i.c.m. dakrails.

Rijdt volledig op veilig.

Tot de hoogwaardige veiligheidsuitrusting in de Vito Gesloten Bestelwagen behoren bijvoorbeeld standaard de zijwindassistent en het concentratiehulpsysteem ATTENTION ASSIST. Naast de standaard airbag voor de bestuurder zijn als optie een airbag voor de begeleider en zijdelingse thorax-/bekkenairbags en windowbags vooraan verkrijgbaar. Als optie dragen de waarschuwing voor aanrijdingen COLLISION PREVENTION ASSIST en de spoor- en dodehoekassistent bij tot uw veiligheid.

COLLISION PREVENTION ASSIST

Spoorassistent

Dodehoekassistent

LED Intelligent Light System

ATTENTION ASSIST

Zijwindassistent

Mercedes PRO: uw activiteiten vereenvoudigen en versnellen.

Mercedes PRO is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor alle bestaande en toekomstige services, oplossingen en digitale services voor uw dagelijkse activiteiten. Ons doel: de digitale mogelijkheden gebruiken om uw bedrijf nog efficiënter te maken.

Mercedes PRO combineert hierbij alle voor u relevante diensten op één webplatform. Bij de start zullen de geselecteerde diensten beschikbaar zijn, en zullen ze continu worden uitgebreid en individueel worden aangepast. Wij streven ernaar om uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde innovatieve technologieën en die op een intelligente manier in uw werkdag te integreren.

*Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 01 oktober 2019 tot en met 31 december 2019. Op basis van renting bij een looptijd maximaal 60 maanden met een aanbetaling van 25% en een aankoopoptie van 25%. Aanbod uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

Lorem Ipsum