Vito Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz bestelwagens

De Vito Gesloten Bestelwagen: de oplossing voor uw transporttaken.

Vanaf € 29.495 (excl. BTW)

Configureer nu

Professioneel goederentransport met ster.

De Vito Gesloten Bestelwagen kan u uitgebreid ondersteunen: hij biedt plaats voor ladingen tot 6,6 m³. De zuinige aandrijvingen dragen met elke kilometer duurzaam bij aan uw economisch succes. Zoals u van een Mercedes-Benz verwacht, is de veiligheidsuitrusting met haar technisch geavanceerde hulpsystemen van een voorbeeldig niveau. Eveneens up-to-date zijn de 3 optionele audiosystemen en de connectiviteitsoplossingen van Mercedes me, waarmee u de digitale wereld in uw Vito binnenhaalt.

De Vito heeft alles wat u van een Mercedes-Benz bestelwagen verwacht. Ontdek zijn sterke punten tijdens een testrit.

Hoogtepunten.

  1. Veiligheid
  2. Rendabiliteit
  3. Connectiviteit
Bereik uw doel. Met voorbeeldige veiligheid.

Iedereen profiteert van de voorbeeldige veiligheids- en hulpsystemen in de Vito Gesloten Bestelwagen: u, uw passagiers en zelfs de andere weggebruikers. Het voertuig is standaard uitgerust met het afhankelijk van de lading regelende elektronisch stabiliteitsprogramma ADAPTIVE ESP®, de zijwindassistent en het concentratiehulpsysteem ATTENTION ASSIST. Naast de standaard airbag voor de bestuurder zijn optioneel nog andere airbags verkrijgbaar. Als optie kunt u rekenen op het actieve remhulpsysteem, de actieve afstandsassistent DISTRONIC en de spoor- en dodehoekassistent met Rear Cross Traffic Alert.

Beleef uw eigen economisch wonder.

Wie zuinig met de natuurlijke hulpbronnen omspringt, is in bedrijven altijd een graag geziene partner. Tussen de 5 dieselmotoren van de Vito Gesloten Bestelwagen vindt u ongetwijfeld een rendabele oplossing voor uw opdrachten. De typische betrouwbaarheid en duurzaamheid van Mercedes-Benz zorgen ervoor dat uw Vito Gesloten Bestelwagen er voor u is wanneer u hem nodig hebt. Ook zijn lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km dragen daartoe bij.

Blijf ook onderweg verbonden.

Met de Vito neemt u de digitale wereld gewoon mee! De als optie verkrijgbare audiosystemen bieden een handenvrij systeem en muziekstreaming via Bluetooth® en maken gedeeltelijke integratie van smartphones mogelijk. Zo kunt u het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk uitvoeren – ook dankzij de eenvoudige bediening.

Neemt u veel werk uit handen.

In de Vito Gesloten Bestelwagen is veel plaats voor alles wat mee moet. Met een laadlengte tot 3 m neemt hij als voertuig van 3.200 kg heel wat lading mee.

Maar dat niet alleen dat: met 3 voertuiglengtes, 2 wielbasissen, een flexibel bevestigingssysteem en praktische scheidingswanden biedt hij talrijke mogelijkheden voor individualisering en specialisatie voor uw professioneel transportsysteem.

Een bijkomend voordeel zijn de grote deuropeningen en een lage laaddrempel, die zware taken voor u vereenvoudigen – voor nog meer comfort en veiligheid bij het laden en lossen.

Voertuiglengte
Compact
Lang
Extralang
Oppervlakte laadruimte
Laadvolume
Lengte van de laadruimte
Laadvermogen
3,97 m²
5,5 m³
2.586 mm
813 - 1201
4,38 m²
6,0 m³
2.831 mm
783 - 1171
4,76 m²
6,6 m³
3.061 mm
748 - 1136

Hier kunt u genieten van uw werk.

Vito Gesloten Bestelwagen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ziet u zichzelf al rijden in een splinternieuwe Vito? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Samen bekijken we de mogelijkheden en sturen we u een offerte op maat. Dan weet u precies waar u aan toe bent. En goed om te weten: de Vito Gesloten Bestelwagen is snel leverbaar!

Beleef nu de Vito Gesloten Bestelwagen.

Pictogram Proefrit boeken

Proefrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Meer weten
Pictogram Voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Meer weten
Pictogram Voorraad nieuw

Voorraad nieuw.

Onmiddellijk beschikbaar.
Voorraad bekijken
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Vito?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw Vito samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Vito?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw Vito samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.