De Vito Gesloten Bestelwagen: de oplossing voor uw transporttaken.

Vanaf € 17.690 (excl. BTW)
Vanaf € 219 per maand*

Configureer nu

Professioneel goederentransport met ster.

De Vito Gesloten Bestelwagen kan u uitgebreid ondersteunen: hij biedt plaats voor ladingen tot 6,6 m³. De zuinige aandrijvingen dragen met elke kilometer duurzaam bij aan uw economisch succes. Zoals u van een Mercedes-Benz verwacht, is de veiligheidsuitrusting met haar technisch geavanceerde hulpsystemen van een voorbeeldig niveau. Eveneens up-to-date zijn de 3 optionele audiosystemen en de connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO, waarmee u de digitale wereld in uw Vito binnenhaalt.

Hoogtepunten

  1. Kwaliteit
  2. Flexibiliteit
  3. Comfort
  4. Veiligheid
  5. Rendabiliteit
  6. Connectiviteit
Klaar wanneer u het bent.

U zult uw Vito Gesloten Bestelwagen als partner snel weten te waarderen. Daarom stellen we alles in het werk voor een lange en betrouwbare werkrelatie. Bij levering ontvangt u een gedegen voertuig van Mercedes-Benz kwaliteit, dat 5,5 miljoen testkilometers en uitgebreide proeven met succes heeft doorstaan. De Vito Gesloten Bestelwagen is ontworpen voor de zware eisen die aan een voertuig voor professioneel gebruik worden gesteld. En zijn uitgebreide corrosiebescherming met volledig verzinkt koetswerk zorgt ervoor dat hij ook na vele jaren nog uitstekend dienst doet als visitekaartje voor uw bedrijf.

Zoveel is zeker: met de Vito Gesloten Bestelwagen kiest u voor een voertuig waarop u kunt vertrouwen. Dankzij een hoge beschikbaarheid zal hij u overal bij uw werk ondersteunen.

Neemt u veel werk uit handen.

In de Vito Gesloten Bestelwagen is veel plaats voor alles wat mee moet. Met een maximaal laadvermogen tot 1.346 kg en een laadruimte met een lengte tot 3 m1, kan hij als voertuig van 3.200 kg een grote hoeveelheid goederen vervoeren.

Maar dat niet alleen dat: met 3 voertuiglengtes, 2 wielbasissen, een flexibel bevestigingssysteem en praktische scheidingswanden biedt hij talrijke mogelijkheden voor individualisering en specialisatie voor uw professioneel transportsysteem.

Een bijkomend voordeel zijn de grote deuropeningen en een lage laadrand, die zware taken voor u vereenvoudigen – voor nog meer comfort, efficiëntie en veiligheid bij het laden en lossen.

Hier kunt u genieten van uw werk.

De aangename kant van uw job: dankzij zijn ruim interieur zorgt de Vito Gesloten Bestelwagen ervoor dat u goed geluimd aan het werk bent. De zetels overtuigen met hun robuuste stoffen bekleding en op hun ergonomische kussens zit u ook tijdens lange ritten comfortabel. In het koude seizoen is de optionele verwarmbare bestuurderszetel en begeleider een waardevol extra. Als u vooraan plaats nodig hebt voor 2 passagiers dan kunt u de optionele begeleiderszitbank bestellen.

Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met instelbare stuurkolom en reiscomputer stuurt u met gemak naar de plaats van uw opdracht. Ook de als optie verkrijgbare airconditioning of automatische airconditioning helpt het hoofd koel te houden.

De als optie verkrijgbare audiosystemen zorgen onderweg voor een optimale verbinding en aangenaam entertainment. Audio 40 of Becker® MAP PILOT2 kunnen u met hun navigatiefuncties sneller op uw bestemming brengen. Wilt u de Vito Gesloten Bestelwagen nog een meerwaarde geven, bestel dan de optie Chroom-pakket Interieur. En omdat elke succesvolle onderneming met een goed opbergsysteem begint, hebben we de Vito Gesloten Bestelwagen met talrijke handige opbergvakken uitgerust.

Bereik uw doel. Met voorbeeldige veiligheid.

Iedereen profiteert van de voorbeeldige veiligheids- en hulpsystemen in de Vito Gesloten Bestelwagen: u, uw passagiers en zelfs de andere weggebruikers. Het voertuig is standaard uitgerust met het afhankelijk van de lading regelende elektronisch stabiliteitsprogramma ADAPTIVE ESP®, de zijwindassistent en het concentratiehulpsysteem ATTENTION ASSIST. Naast de standaard airbag voor de bestuurder zijn optioneel nog andere airbags verkrijgbaar. Als optie kunt u rekenen op het actieve remhulpsysteem, de actieve afstandsassistent DISTRONIC en de spoor- en dodehoekassistent.

Beleef uw eigen economisch wonder.

Wie zuinig met de natuurlijke hulpbronnen omspringt, is in bedrijven altijd een graag geziene partner. Tussen de 5 dieselmotoren van de Vito Gesloten Bestelwagen vindt u ongetwijfeld een rendabele oplossing voor uw opdrachten. De typische betrouwbaarheid en duurzaamheid van Mercedes-Benz zorgen ervoor dat uw Vito Gesloten Bestelwagen er voor u is wanneer u hem nodig hebt. Ook zijn lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km dragen daartoe bij.

Blijf ook onderweg verbonden.

Met de Vito neemt u de digitale wereld gewoon mee! De als optie verkrijgbare audiosystemen bieden een handenvrij systeem en muziekstreaming via Bluetooth® en maken gedeeltelijke integratie van smartphones mogelijk. Zo kunt u het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk uitvoeren – ook dankzij de eenvoudige bediening.

De Mercedes PRO connectiviteitsdiensten helpen u om taken gemakkelijker en rendabeler uit te voeren. Het uitgebreide optionele aanbod gaat van voertuigcommunicatie over voertuiglogistiek tot het Mercedes-Benz noodoproepsysteem.

1

Geldt voor de extralange uitvoering van de Vito Gesloten Bestelwagen.

2

Navigatiesysteem Becker® MAP PILOT enkel verkrijgbaar in combinatie met Audio 15.

Goed geëntertaind, optimaal geïnformeerd.

De informatie- en communicatiesystemen met talrijke interfaces zorgen desgewenst voor uitstekende verbindingen en entertainment van topniveau. De bediening van de optionele multimediasystemen Audio 30 en Audio 40 via een touchscreen is intuïtief en comfortabel.

COLLISION PREVENTION ASSIST

Spoorassistent

Dodehoekassistent

LED Intelligent Light System

ATTENTION ASSIST

Zijwindassistent

Mercedes PRO: vereenvoudigt uw dagelijkse professionele leven.

Mercedes PRO is het merk van Mercedes-Benz Vans voor digitale services voor uw Mercedes-Benz bestelwagen. Het is ons doel u de mogelijkheid te bieden om de dagelijkse werkdag met uw voertuig eenvoudiger en efficiënter te maken door middel van digitale services. Ons doel daarbij is om uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde technologieën en die intelligent in uw werkdag te integreren.

Mercedes PRO connect: digitale producten voor uw voertuig.

Ontdek alle Mercedes PRO connect producten in één oogopslag en kom te weten welke beschikbaar zijn voor uw voertuig.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Kom te weten uit welke onderdelen Mercedes PRO connect bestaat en hoe u ze kunt gebruiken.

Zo start u met Mercedes PRO connect.

Hier vindt u nuttige handleidingen, vragen en antwoorden over de instelling en het gebruik ervan in de praktijk.

Neemt u veel werk uit handen.

In de Vito Gesloten Bestelwagen is veel plaats voor alles wat mee moet. Met een laadlengte tot 3 m neemt hij als voertuig van 3.200 kg heel wat lading mee.

Maar dat niet alleen dat: met 3 voertuiglengtes, 2 wielbasissen, een flexibel bevestigingssysteem en praktische scheidingswanden biedt hij talrijke mogelijkheden voor individualisering en specialisatie voor uw professioneel transportsysteem.

Een bijkomend voordeel zijn de grote deuropeningen en een lage laaddrempel, die zware taken voor u vereenvoudigen – voor nog meer comfort en veiligheid bij het laden en lossen.

Voertuiglengte
Compact
Lang
Extralang
Oppervlakte laadruimte
Laadvolume
Lengte van de laadruimte
Laadvermogen
3,97 m²
5,5 m³
2.586 mm
813 - 1201
4,38 m²
6,0 m³
2.831 mm
783 - 1171
4,76 m²
6,6 m³
3.061 mm
748 - 1136

Hier kunt u genieten van uw werk.

* Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 1 april tot met 30 juni 2021. Geldig op Vito, Sprinter Gesloten Bestelwagen en Tourer. Geldig voor Renting PRO bij een looptijd van 48 maanden, met een voorschot van 20% en een koopaanbod van 30%. Uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel. 

Lorem Ipsum