Perfect aangepast: uitrusting en accessoires voor uw Vito Mixto.

Een overzicht van de talrijke uitrustingen.

 1. Uitrustingspakketten
 2. Interieur
 3. Exterieur
 4. Comfort


  Automatische airconditioning THERMOTRONIC

  De THERMOTRONIC regelt automatisch temperatuur, luchthoeveelheid en luchtverdeling afzonderlijk voor bestuurder en passagier vooraan.

  Opties.

  Stuurwiel verstelbaar in hoek en hoogte

  Dankzij het in helling en hoogte verstelbare stuurwiel vinden bestuurders van verschillende grootte een eigen ergonomische zithouding.

  Opties.

  Zetelverwarming voor bestuurder en passagier vooraan

  De elektrische zetelverwarming verwarmt koude zetels onmiddellijk na inschakeling, en zorgt zo voor een verhoogd zitcomfort en bevordert het welzijn in het koude seizoen of tijdens koude nachten.

  Opties.


  Ruiten voor de achterklep resp. achterdeuren met wis-/wassysteem

  De ruit in de achterklep met wis-/wassysteem en verwarming maakt ook bij koud en nat weer een goed uitzicht naar achteren mogelijk.

  De afbeelding geeft een Vito Tourer weer.

  Opties.
 5. Techniek

  Manuele 6-versnellingsbak

  De manuele 6-versnellingsbak biedt een evenwichtige verhouding tussen een hoog rijcomfort en een laag brandstofverbruik.  4-cilinder dieselmotor OM654

  De 4-cilinder dieselmotor OM654 overtuigt door een superieure krachtontplooiing, een voorbeeldige efficiëntie en door weinig geluiden en trillingen.

  Voorbeeldweergave.

  Opties.

  Automatische versnellingsbak 9G-TRONIC

  De automatische versnellingsbak 9G-TRONIC houdt met zijn fijn afgestemde versnellingen het motortoerental en het verbruik zo laag mogelijk en zorgt bij het wegrijden en schakelen voor een optimaal rijcomfort.

  Standaarduitrusting of optie.  


 6. Veiligheid

Lorem Ipsum