Vito Mixto | Mercedes-Benz bestelwagens

Klaar voor elke opdracht: met de Vito Mixto

Vanaf € 30.410 (excl. BTW)

Configureer nu

Vervoert personen en lading.

De Vito Mixto is uw allrounder met ster: hij biedt plaats aan maximaal 6 personen en een laadvolume tot 4,1 m³. De zuinige aandrijvingen dragen met elke kilometer duurzaam bij aan uw economisch succes. Zoals u van een Mercedes-Benz verwacht, is de veiligheidsuitrusting met haar technisch geavanceerde hulpsystemen van een voorbeeldig niveau. Eveneens up-to-date zijn de 3 optionele audiosystemen en de connectiviteitsoplossingen van Mercedes me, waarmee u de digitale wereld in uw Vito binnenhaalt.

De Vito heeft alles wat u van een Mercedes-Benz bestelwagen verwacht. Ontdek zijn sterke punten tijdens een testrit.

Hoogtepunten

  1. Veiligheid
  2. Rendabiliteit
  3. Connectiviteit
Bereik uw doel. Met voorbeeldige veiligheid.

Iedereen profiteert van de voorbeeldige veiligheids- en hulpsystemen in de Vito Mixto: u, uw passagiers en zelfs de andere weggebruikers. Tot de eersteklas veiligheidsuitrusting in de Vito Tourer behoren bijvoorbeeld standaard de zijwindassistent en het concentratiehulpsysteem ATTENTION ASSIST. Naast de standaard airbag voor de bestuurder zijn als optie een airbag voor de passagier vooraan en zijdelingse thorax-/bekkenairbags en windowbags vooraan verkrijgbaar. Als optie kunt u rekenen op het actieve remhulpsysteem, de actieve afstandsassistent DISTRONIC en de spoor- en dodehoekassistent met Rear Cross Traffic Alert.

Beleef uw eigen economisch wonder.

Wie zuinig met de natuurlijke hulpbronnen omspringt, is in bedrijven altijd een graag geziene partner. Tussen de 5 dieselmotoren van de Vito Mixto vindt u ongetwijfeld een rendabele oplossing voor uw opdrachten. De typische betrouwbaarheid en duurzaamheid van Mercedes-Benz zorgen ervoor dat uw Vito Mixto er is wanneer u hem nodig hebt. Ook zijn lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km dragen daartoe bij.

Blijf ook onderweg verbonden.

Met de Vito neemt u de digitale wereld gewoon mee! De als optie verkrijgbare audiosystemen bieden een handenvrij systeem en muziekstreaming via Bluetooth® en maken gedeeltelijke integratie van smartphones mogelijk. Zo kunt u het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk uitvoeren – ook dankzij de eenvoudige bediening.

De Mercedes PRO connectiviteitsdiensten helpen u om taken gemakkelijker en rendabeler uit te voeren. Het uitgebreide optionele aanbod gaat van voertuigcommunicatie over voertuiglogistiek tot het Mercedes-Benz noodoproepsysteem.

Multitalent voor veeleisende taken.

Vele opdrachten vereisen een speciale oplossing. Bijvoorbeeld als u in uw bedrijf behalve lading ook personen wil vervoeren. Dan is de Vito Mixto de juiste keuze. Dankzij gedeeltelijke beglazing, een gemakkelijke instap en een variabele zetelconfiguratie voor maximum 6 personen koppelt hij functionaliteit aan comfort.
In de langste van de 3 aangeboden voertuiglengtes kunt u achter de zitbank tot 2,63 m² laadruimte beladen. Een bijkomend voordeel zijn de grote deuropeningen en een lage laaddrempel, die zware taken voor u vereenvoudigen – voor nog meer comfort en veiligheid bij het laden en lossen.
Voertuiglengte
Compact
Lang
Extralang
Oppervlakte laadruimte
Lengte van de laadruimte
Laadvolume
 Max. laadvermogen
1,86 m²
2.433 mm
3,1 m³
906 - 890 kg
2,26 m²
2.678 mm
3,6 m³
855 - 838 kg
2,26 m²
2.678 mm
3,6 m³
830 - 813 kg

Hier kunt u genieten van uw werk.

Vito Mixto
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Vito Mixto?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw Vito samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Vito Mixto?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw Vito samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.