Klaar voor elke opdracht: met de Vito Mixto

Vanaf € 24.525 (excl. BTW)
Vanaf € 299 per maand*

Configureer nu

 

 

De beschikbaarheid van de communicatiemodule (LTE) is tijdelijk beperkt voor bepaalde voertuigen vanwege toeleveringsproblemen gelinkt aan het wereldwijd tekort aan semiconductoren. Dit betekent dat met name de Mercedes me respectievelijk de Mercedes PRO connect diensten inclusief de noodoproepfunctie (eCall) tijdelijk niet beschikbaar zijn op deze voertuigen. Actuele informatie is beschikbaar via uw Mercedes-Benz dealer.

Vervoert personen en lading.

De Vito Mixto is uw allrounder met ster: hij biedt plaats aan maximaal 6 personen en een laadvolume tot 4,1 m³. De zuinige aandrijvingen dragen met elke kilometer duurzaam bij aan uw economisch succes. Zoals u van een Mercedes-Benz verwacht, is de veiligheidsuitrusting met haar technisch geavanceerde hulpsystemen van een voorbeeldig niveau. Eveneens up-to-date zijn de 3 optionele audiosystemen en de connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO, waarmee u de digitale wereld in uw Vito binnenhaalt.

Hoogtepunten

  1. Kwaliteit
  2. Flexibiliteit
  3. Comfort
  4. Veiligheid
  5. Rendabiliteit
  6. Connectiviteit
Klaar wanneer u het bent.

U zult uw Vito Mixto als partner snel weten te waarderen. Daarom stellen we alles in het werk voor een lange en betrouwbare werkrelatie. Bij levering ontvangt u een gedegen voertuig van Mercedes-Benz kwaliteit, dat 5,5 miljoen testkilometers en uitgebreide proeven met succes heeft doorstaan. De Vito Mixto is ontworpen voor de zware eisen die aan een voertuig voor professioneel gebruik worden gesteld. En zijn uitgebreide corrosiebescherming met volledig verzinkt koetswerk zorgt ervoor dat hij ook na vele jaren nog uitstekend dienst doet als visitekaartje voor uw bedrijf.

Zoveel is zeker: met de Vito Mixto kiest u voor een voertuig waarop u kunt vertrouwen. Dankzij een hoge beschikbaarheid zal hij u overal bij uw werk ondersteunen.

Multitalent voor veeleisende taken.

Vele opdrachten vereisen een speciale oplossing. Bijvoorbeeld als u in uw bedrijf behalve lading ook personen wil vervoeren. Dan is de Vito Mixto de juiste keuze. Dankzij gedeeltelijke beglazing, een gemakkelijke instap en een eenvoudig aan te passen zitconfiguratie tot 6 personen koppelt hij functionaliteit aan comfort. Indien nodig kan de als optie verkrijgbare achterste zitbank in slechts enkele stappen verwijderd worden.

In de langste van de 3 aangeboden voertuiglengtes kunt u met ingebouwde zitbank tot 2,63 m² laadruimte beladen. Een bijkomend voordeel zijn de grote deuropeningen en een lage laadrand, die zware taken voor u vereenvoudigen – voor nog meer comfort, efficiëntie en veiligheid bij het laden en lossen.

Hier kunt u genieten van uw werk.

De aangename kant van uw job: dankzij zijn ruim interieur zorgt de Vito Mixto ervoor dat u goed geluimd aan het werk bent. De zetels overtuigen met hun robuuste stoffen bekleding en op hun ergonomische kussens zit u ook tijdens lange ritten comfortabel. In het koude seizoen is de optionele verwarmbare bestuurderszetel en begeleider een waardevol extra. Als u vooraan plaats nodig hebt voor 2 passagiers dan kunt u de optionele begeleiderszitbank bestellen.

Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met instelbare stuurkolom en reiscomputer stuurt u met gemak naar de plaats van uw opdracht. Ook de als optie verkrijgbare airconditioning of automatische airconditioning helpt het hoofd koel te houden.

De als optie verkrijgbare audiosystemen zorgen onderweg voor een optimale verbinding en aangenaam entertainment. Audio 40 of Becker® MAP PILOT kunnen u met hun navigatiefuncties sneller op uw bestemming brengen. Wilt u de Vito Mixto nog een meerwaarde geven, bestel dan de optie Chroom-pakket Interieur. En omdat elke succesvolle onderneming met een goed opbergsysteem begint, hebben we de Vito Mixto met talrijke handige opbergvakken uitgerust.

Bereik uw doel. Met voorbeeldige veiligheid.

Iedereen profiteert van de voorbeeldige veiligheids- en hulpsystemen in de Vito Mixto: u, uw passagiers en zelfs de andere weggebruikers. Tot de eersteklas veiligheidsuitrusting in de Vito Tourer behoren bijvoorbeeld standaard de zijwindassistent en het concentratiehulpsysteem ATTENTION ASSIST. Naast de standaard airbag voor de bestuurder zijn als optie een airbag voor de passagier vooraan en zijdelingse thorax-/bekkenairbags en windowbags vooraan verkrijgbaar. Als optie kunt u rekenen op het actieve remhulpsysteem, de actieve afstandsassistent DISTRONIC en de spoor- en dodehoekassistent met Rear Cross Traffic Alert.

Beleef uw eigen economisch wonder.

Wie zuinig met de natuurlijke hulpbronnen omspringt, is in bedrijven altijd een graag geziene partner. Tussen de 5 dieselmotoren van de Vito Mixto vindt u ongetwijfeld een rendabele oplossing voor uw opdrachten. De typische betrouwbaarheid en duurzaamheid van Mercedes-Benz zorgen ervoor dat uw Vito Mixto er is wanneer u hem nodig hebt. Ook zijn lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km dragen daartoe bij.

Blijf ook onderweg verbonden.

Met de Vito neemt u de digitale wereld gewoon mee! De als optie verkrijgbare audiosystemen bieden een handenvrij systeem en muziekstreaming via Bluetooth® en maken gedeeltelijke integratie van smartphones mogelijk. Zo kunt u het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk uitvoeren – ook dankzij de eenvoudige bediening.

De Mercedes PRO connectiviteitsdiensten helpen u om taken gemakkelijker en rendabeler uit te voeren. Het uitgebreide optionele aanbod gaat van voertuigcommunicatie over voertuiglogistiek tot het Mercedes-Benz noodoproepsysteem.

Goed geëntertaind, optimaal geïnformeerd.

De informatie- en communicatiesystemen met talrijke interfaces zorgen desgewenst voor uitstekende verbindingen en entertainment van topniveau. De bediening van de optionele multimediasystemen Audio 30 en Audio 40 via een touchscreen is intuïtief en comfortabel.

Vito Mixto, LED Intelligent Light System

LED Intelligent Light System

Vito Mixto, ATTENTION ASSIST

ATTENTION ASSIST

Vito Mixto, zijwindassistent

Zijwindassistent

Vito Mixto, COLLISION PREVENTION ASSIST

COLLISION PREVENTION ASSIST

Vito Mixto, spoorassistent

Spoorassistent

Vito Mixto, dodehoekassistent

Dodehoekassistent

Mercedes PRO: vereenvoudigt uw dagelijkse professionele leven.

Ons doel daarbij is om uw behoeften te verbinden met de door ons ontwikkelde technologieën en die intelligent in uw werkdag te integreren.

Mercedes PRO connect: digitale producten voor uw voertuig.

Ontdek alle Mercedes PRO connect producten in één oogopslag en kom te weten welke beschikbaar zijn voor uw voertuig.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Kom te weten uit welke onderdelen Mercedes PRO connect bestaat en hoe u ze kunt gebruiken.

Zo start u met Mercedes PRO connect.

Hier vindt u nuttige handleidingen, vragen en antwoorden over de instelling en het gebruik ervan in de praktijk.

Multitalent voor veeleisende taken.

Vele opdrachten vereisen een speciale oplossing. Bijvoorbeeld als u in uw bedrijf behalve lading ook personen wil vervoeren. Dan is de Vito Mixto de juiste keuze. Dankzij gedeeltelijke beglazing, een gemakkelijke instap en een variabele zetelconfiguratie voor maximum 6 personen koppelt hij functionaliteit aan comfort.
In de langste van de 3 aangeboden voertuiglengtes kunt u achter de zitbank tot 2,63 m² laadruimte beladen. Een bijkomend voordeel zijn de grote deuropeningen en een lage laaddrempel, die zware taken voor u vereenvoudigen – voor nog meer comfort en veiligheid bij het laden en lossen.
Voertuiglengte
Compact
Lang
Extralang
Oppervlakte laadruimte
Lengte van de laadruimte
Laadvolume
 Max. laadvermogen
1,86 m²
2.433 mm
3,1 m³
906 - 890 kg
2,26 m²
2.678 mm
3,6 m³
855 - 838 kg
2,26 m²
2.678 mm
3,6 m³
830 - 813 kg

Hier kunt u genieten van uw werk.

Vito Mixto
* Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 1 april tot met 30 juni 2021. Geldig op Vito, Sprinter Gesloten Bestelwagen en Tourer. Geldig voor Renting PRO bij een looptijd van 48 maanden, met een voorschot van 20% en een koopaanbod van 30%. Uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel. 

Lorem Ipsum