Maintenance | ServiceCare | Mercedes-Benz Bestelwagens
Werknemers Mercedes-Benz voor een gebouw met meerdere Mercedes-Benz Vans

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance.

Mercedes-Benz ServiceCare - Maintenance.

Uw bestelwagen blijft in topconditie.

Dankzij de regelmatige en accurate controle van de belangrijkste onderdelen en functies blijft uw bestelwagen uitstekend en betrouwbaar presteren. Onderhoud voorkomt onnodige herstellingskosten en herleidt stilstandtijden tot een minimum. Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance omvat de onderhoudsbeurten conform de richtlijnen van de fabrikant en verhoogt zo de inruilwaarde van uw voertuig.

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance in één oogopslag.

Aanschaf ServiceCare Maintenance.

ServiceCare Maintenance kan op elk willekeurig moment. De duur van het contract en het aantal kilometers zijn onbeperkt. U kiest zelf voor het aantal onderhoudsbeurten waar u gebruik van wilt maken: 2, 4 of 6 onderhoudsbeurten.

Inhoud van het pakket.

Reguliere onderhoudsbeurten volgens het onderhoudsboekje en de richtlijnen van de fabrikant. Het pakket is inclusief MobiloVan1.

1

MobiloVan is in de huidige versie voor de modellen Sprinter, Vito en Citan, Marco Polo ACTIVITY geldig.

Voor alle voertuigen met eerste inschrijving vanaf 01/10/2012 is MobiloVan eerst 2 jaar geldig zonder servicekosten en wordt daarna bij een erkende Mercedes-Benz Service Partner van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt tot 30 jaar vernieuwd.

Voor de modellen V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON zijn de diensten van Mercedes-Benz Mobilo in de huidige versie geldig.

Looptijd en kilometrage.

Maximale duur/kilometrage: onbeperkt1.

1

De volledige voorwaarden en andere looptijden en kilometerlimieten zijn verkrijgbaar bij uw Mercedes-Benz Partner.