ServiceCare Maintenance onderhoudspakket | Mercedes-Benz Bedrijfswagens
ServiceCare: vrouw en twee mannen voor een gebouw met meerdere Mercedes-Benz Vans en een sleutel

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance.

Voor een perfect onderhouden en bedrijfszekere bedrijfswagen.

Uw bestelwagen blijft in topconditie. 

Dankzij de regelmatige en accurate controle van de belangrijkste onderdelen en functies blijft uw bestelwagen uitstekend en betrouwbaar presteren. Onderhoud voorkomt onnodige herstellingskosten en herleidt stilstandtijden tot een minimum. Met ServiceCare Maintenance verzorgt uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz tijdig alle onderhoudsbeurten conform de fabrieksrichtlijnen. Dit onderhoudspakket verhoogt zo de inruilwaarde van uw voertuig. Ook is MobiloVan (24/7 pechhulp) inbegrepen.

Alle kenmerken in één oogopslag.

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance is volledig op uw bedrijfswagen afgestemd en omvat alle services, controles en werkzaamheden die precies aansluiten bij wat nodig is.

Wat is ServiceCare Maintenance.

Het onderhoudspakket ServiceCare Maintenance omvat de regelmatige onderhoudsbeurten aan uw Mercedes-Benz Bedrijfswagen volgens het onderhoudsboekje en de richtlijnen van de fabrikant. Daarbij houden vakkundige Mercedes-Benz technici uw bedrijfswagen in topconditie. Het pakket is tevens inclusief MobiloVan1 pechhulp.

Looptijd en kilometrage.

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance kan op elk willekeurig moment. De duur van het contract en het aantal kilometers zijn onbeperkt. U kiest zelf voor het aantal onderhoudsbeurten waar u gebruik van wilt maken: 2, 4 of 6 onderhoudsbeurten.

Voor nieuwe en Certified (tweedehands) bedrijfswagens.

Het onderhoudspakket ServiceCare Maintenance kan op elk willekeurig moment worden afgesloten. Dus niet alleen bij aankoop van uw nieuwe Mercedes-Benz Bedrijfswagen of uw Mercedes-Benz Certified Bedrijfswagen, maar ook op een later tijdstip. Daarbij kiest u uit 2, 4 of 6 onderhoudsbeurten. Na afloop kunt u een nieuw onderhoudspakket afsluiten2. Met ServiceCare Maintenance voor uw Mercedes-Benz Bedrijfswagen kiest u voor een alles-in-een-pakket voor onderhoud en MobiloVan.

1 MobiloVan is onze gratis mobiliteitsgarantie en geldt voor twee jaar na eerste registratie van uw nieuwe bedrijfswagen, zonder enige serviceverplichtingen en voor alle modellen. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds voor een jaar verlengd na een onderhoudsbeurt bij een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz, met een maximum van 30 jaar. Bekijk hier de volledige voorwaarden. 

2 De volledige voorwaarden, alsook informatie over andere looptijden en kilometerlimieten zijn verkrijgbaar bij uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz.