ServiceCare extra opties voor onderhoudspakket | Mercedes-Benz Bedrijfswagens
ServiceCare: vrouw en twee mannen voor een gebouw met meerdere Mercedes-Benz Vans en een sleutel

Mercedes-Benz ServiceCare extra opties.

Stem uw ServiceCare pakket nog beter af op uw wensen met aanvullende opties.

Maatwerk.

Met de Mercedes-Benz ServiceCare Producten maakt Mercedes-Benz het u heel gemakkelijk om uw bedrijfswagen optimaal te onderhouden tegen vast budgetteerbare kosten en op goed planbare momenten. Daarmee vergroot u de betrouwbaarheid en inzetbaarheid van uw bedrijfswagen. Met onze aanvullende opties kunt u uw ServiceCare Complete pakket uitbreiden met diensten die voor u belangrijk zijn.

Alle kenmerken in één oogopslag.

Met ServiceCare extra opties kunt u het ServiceCare Complete pakket voor uw Mercedes-Benz Bedrijfswagen nog beter afstemmen op uw wensen.


Banden en Technische keuring.

Met de optie Banden neemt u ook het vervangen van de versleten of beschadigde banden van uw Mercedes-Benz Bedrijfswagen op in uw ServiceCare Complete pakket. Daarmee veranderen banden van incidentele hoge kosten naar planbare, gespreide kosten. Zodra de banden de minimale wettelijk veilige profieldiepte naderen worden deze door uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz vervangen.

Ook de optie Technische keuring kunt u toevoegen aan de Mercedes-Benz ServiceCare Complete. De dealer neemt deze taak graag van u over en verplaatst zich met uw bedrijfswagen van en naar de technische keuring.