Digitaal servicerapport | Onderhoud | Mercedes-Benz Bestelwagens
Twee mannen in werkplaats bij Mercedes-Benz Van.

Comfort en veiligheid: het digitale servicerapport.

Digitaal servicerapport.

Uw servicegegevens op aanvraag.

Het digitale servicerapport1 vervangt het traditionele onderhoudsboekje en bezorgt uw Mercedes-Benz Service Partner een veilige, precieze documentatie van alle uitgevoerde onderhoudswerken.

Het digitale servicerapport blijft voor de hele levensduur van de bestelwagen beschikbaar in de beveiligde, centrale Mercedes-Benz databank. Op vraag kan er ook een volledige geschiedenis van uitgevoerde werken voor u worden opgesteld.

Meer veiligheid bij verlies

Indien uw digitaal servicerapport verloren zou gaan, kunnen wij online de servicegegevens van uw bestelwagen raadplegen en u hierover op elk ogenblik informeren.

Meer comfort in het buitenland of bij het veranderen van werkplaats

Wij hebben ook in het buitenland toegang tot de servicegegevens van uw bestelwagen. Zo kunt u overal snel en professioneel geholpen worden. Bovendien bieden wij u de zekerheid dat uw digitaal servicerapport na een verblijf in het buitenland of bij een wissel van werkplaats naadloos verdergezet wordt.

Een grotere stabiliteit van uw waarde dankzij de bescherming tegen vervalsing

Het digitale servicerapport documenteert de kilometerstanden en de omvang van doorgevoerde servicewerkzaamheden op een manier die beschermt tegen vervalsing. Dit kan de herverkoopwaarde van uw Mercedes-Benz bestelwagen verhogen. Ook bij de aankoop van een tweedehandsvoertuig biedt het de koper een extra zekerheid over de servicegeschiedenis.

1

Beschikbaar voor bestelwagens sinds oktober 2012.