Nieuws en evenementen.

Met onze informatie over Mercedes-Benz bestelwagens bent u altijd helemaal up-to-date.

De Mercedes-Benz EQV: eerste elektrische premium-MPV ter wereld.

Op de Autosalon van Genève in maart 2019 presenteerde Mercedes-Benz Vans de Concept EQV als een studiemodel. Vandaag maakt de productieversie zijn werelddebuut. Als nieuwste telg van de Mercedes EQ-familie combineert de eerste elektrisch aangedreven premium-MPV van Mercedes-Benz emissievrije mobiliteit met overtuigende prestaties, een hoge mate van functionaliteit en een esthetisch design. De Mercedes-Benz EQV zal voor het eerst aan het grote publiek worden getoond tijdens de IAA Motorshow in Frankfurt, die wordt gehouden van 12 tot 22 september 2019.

De nieuwe V-Klasse: het succesmodel is nu nog aantrekkelijker.

Vijf jaar geleden voerde de Mercedes-Benz V-Klasse met zijn vormgeving, zijn kwaliteit, zijn comfort en zijn veiligheids- en assistentiesystemen een nieuwe maatstaf in het MPV-segment in (MPV: multiple purpose vehicle). Dat was het begin van de succesvolle internationale carrière van dit model. De modelaanpassing nu bouwt voort op bovenstaande kernwaarden en verhoogt zo nog de aantrekkingskracht van de grootste vertegenwoordiger van personenauto’s in het aanbod van Mercedes-Benz. De compacte Marco Polo en Marco Polo HORIZON kampeer- en vrijetijdsvoertuigen nemen op hun beurt alle innovaties van de V-Klasse over.

Boost Magazine.

In deze editie van ons After Sales magazine introduceren we u onze eerste volledig elektrische bestelwagen: de Mercedes-Benz eVito. Wij zijn al overtuigd dat de toekomst elektrisch rijdt, hopelijk bent u dat ook na het lezen van dit BOOST Magazine. Verder hebben we het nog over de nieuwe Sprinter en gaan we dieper in op de slimme connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO.

MYVAN.

Op het Social TV-platform MYVAN vinden ondernemers en liefhebbers van bestelwagens boeiende, authentieke en emotionele verhalen en concrete hulp over alles wat met bestelwagens te maken heeft. Allemaal via de kanalen van de digitale wereld.

Nieuw autonoom mobiliteitsconcept: Vision URBANETIC

Mercedes-Benz Vans presenteert Vision URBANETIC, een revolutionair mobiliteitsconcept dat verder gaat dan de bestaande ideeën over autonome voertuigen. Met Vision URBANETIC kunnen mensen en goederen in binnensteden on-demand, duurzaam en efficiënt worden vervoerd. Het innovatieve concept zorgt voor minder verkeer, ontlast de infrastructuur en verbetert daardoor de kwaliteit van leven in de stad.  

X-Klasse met V6 en permanente vierwielaandrijving.

Of het nu in stadsverkeer, op bochtige provinciale wegen, uitdagende gravelwegen of in modderige bossen is: de X-Klasse met krachtige zescilindermotor, 7G-TRONIC PLUS automaat en permanente vierwielaandrijving 4MATIC weet te overtuigen met een buitengewone dynamiek, een indrukwekkend koppel en een stijlvol uiterlijk.  

Mercedes-Benz Certified.

Een jong-gebruikte bestelwagen die net zo betrouwbaar is als een nieuwe, krijgt van Mercedes-Benz in heel Europa het Certified-label. Dit keurmerk staat garant voor zekerheid en kwaliteit voor een scherpe prijs. Bestelwagens van Mercedes-Benz die het stempel Certified verdienen, hebben een strenge controle ondergaan op 65 essentiële punten en hebben tot 24 maanden garantie.  

De Mercedes-Benz eNewsletter.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwigheden bij onze Mercedes-Benz bestelwagens? Schrijf u dan in voor de eNewsletter.

Beeldmateriaal toont originele accessoires van Mercedes-Benz. Originele accessoires van Mercedes-Benz voor het model X 350 d 4MATIC zijn momenteel niet verkrijgbaar af fabriek.

Lorem Ipsum