De Marco Polo. Aangename camper.

Make your Move.

Configurator

Nick en de nieuwe Marco Polo.

Hiermee verklaart u uw onafhankelijkheid.

De comfortabele kampeerwagen voor veeleisende kampeerders.

De Marco Polo is de compacte kampeerwagen voor iedereen die ook onderweg veel belang hecht aan design en comfort. Hij tilt rijden, wonen en slapen naar een hoger niveau: in het interieur biedt hij een doordachte opbouw met een keuken van topniveau en kasten, een uitzetdak met dakbed en een 2-persoons zitbank waarop comfortabel geslapen kan worden, zodat er ruim voldoende plaats is voor 4 personen. Hoogwaardig uitgerust en met zijn intuïtief infotainment-concept fascineert hij in het dagelijks leven net als op reis. En op de weg zet hij met zuinige en tegelijk krachtige motoren, waaronder de topmotorversie Marco Polo 300 d van 176 kW (239 pk) [brandstofverbruik gecombineerd (WLTP): 7,7 – 8,5 l/100 km; CO2 emissies gecombineerd (WLTP): 201 – 222 g/km], niet alleen wat betreft zijn uiterlijk nieuwe maatstaven. Als u dus vandaag nog niet weet waar u morgen naartoe zult rijden, dan biedt de Marco Polo u daarvoor de vrijheid.
1. Marco Polo 300 d met automatische versnellingsbak 9G-Tronic. Brandstofverbruik gecombineerd (WLTP): 7,7 – 8 ,5 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd (WLTP): 201 – 222 g/km. Contacteer uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz Vans voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2. Marco Polo 300 d met automatische versnellingsbak 9G-TRONIC. Brandstofverbruik gecombineerd: 6,1 – 6,3 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd: 161 – 164 g/km. Euro 6d-Temp M1: De opgegeven waarden zijn de berekende “NEDC-CO2-waarden” volgens art. 2 nr. 1 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153. Het brandstofverbruik werd berekend op basis van deze waarden.

Hoogtepunten

  1. Design
  2. Wonen & slapen
  3. Veiligheid
  4. Aandrijving & chassis
Een bezienswaardigheid op wielen.

Met de Marco Polo kunt u zich overal laten zien. Zijn expressief exterieurdesign, dat met de facelift nogmaals aantrekkelijker wordt, is uniek onder de vrijetijds- en reisvoertuigen. Wanneer u instapt, wordt u onthaald in een ruim vormgegeven interieur. U kunt de edele materialen en de zorgvuldige bewerking ervan onder meer ervaren in het Media Display met hoogwaardig glasoppervlak en de aantrekkelijke bodembekleding in jachtlook.

U wil de Marco Polo nog meer volgens uw smaak vormgeven? Dan heeft u onder meer met de AMG Line inclusief sportief diamantrooster en 48,3 (19") lichtmetalen velgen en het Design-pakket Interieur aantrekkelijke mogelijkheden.

Overal thuis.

De Marco Polo tovert bijna elke locatie onderweg om in een tweede thuis. Dankzij het moderne meubelconcept met kleerkast en opbergbak onder de zitbank, en exclusieve uitrustingskenmerken zoals de vloer in jachtlook bent u stijlvol onderweg. Omdat het eten altijd het best smaakt tussen de eigen vier muren, mogen natuurlijk het omvangrijke keukenblok en de ingebouwde koelbox niet ontbreken, net als praktische laden en de grote klaptafel. Voor u echter met de inwendige mens versterkt naar de volgende bestemming vertrekt, laat u uw reisbelevenissen het beste de revue passeren terwijl u op het ligbed of op het comfortabele dakbed ligt – in het aangename licht van de sfeerverlichting.1

De volgende reis komt eraan. Dat is zeker!

Waar u ook onderweg bent – veiligheid is dankzij de standaard ATTENTION ASSIST en de zijwindassistent uw vaste reisbegeleider. Innovatieve optionele hulp- en veiligheidssystemen, waaronder de actieve afstandsassistent DISTRONIC, het actief remhulpsysteem, de rijstrook- en dodehoekassistent, het LED Intelligent Light System en de grootlichtassistent Plus scherpen het voorbeeldige veiligheidsniveau verder aan. Zo komen uit de Marco Polo HORIZON de voertuigen van de toekomst binnen hun klasse voort, waarin u en uw passagiers elke rit kunnen genieten. Overigens werd het hoge veiligheidsniveau in het interieur door TÜV Rijnland bevestigd met het keurmerk 'Geprüfter Insassenschutz'2.

Een natuurtalent – ook bij de aandrijving.

Met de Marco Polo gaat de rit consequent in de richting van de efficiëntie. Daarmee levert Mercedes-Benz een maatschappelijk verantwoorde bijdrage voor de toekomst, want de motoren [brandstofverbruik gecombineerd: 6,1 – 6,3 l/100 km; CO2-emissies: 159–  161 g/km] 3,4 voldoen aan de vereisten van de emissieklasse Euro 6d-TEMP. Wat uw bestemming ook is: dankzij de krachtigere en zuinige motoren alsook de innovatieve BlueEFFICIENCY-technologie bent u efficiënt onderweg – zonder te moeten inboeten aan rijcomfort en wendbaarheid.

1

Als optie leverbaar.

2

In het door TÜV Rijnland gedefinieerde ongevalscenario werden de bescherming van de inzittenden tegen de lading en de stabiliteit van de ingebouwde meubelen aangetoond. In deze test nam de voertuigstructuur bij een botsing met een snelheid van 56 km/u de optredende krachten op zonder wezenlijke vervormingen in het interieur. De inbouwelementen bleven intact en de meubeldeuren gesloten. Bijkomende informatie over de test vindt u via de bijgevoegde QR-code in de online certificatendatabank Certipedia van TÜV Rheinland.

3

Brandstofverbruik gecombineerd (WLTP): 7,3 – 8,5 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd (WLTP): 192 – 223 g/km. Contacteer uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz Vans voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

4

Brandstofverbruik gecombineerd: 6,1 – 6,3 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd: 159 – 166 g/km. Euro 6d-Temp M1: De opgegeven waarden zijn de berekende “NEDC-CO2-waarden” volgens art. 2 nr. 1 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153. Het brandstofverbruik werd berekend op basis van deze waarden.

Voor elke tocht de passende outfit.

Al duidelijk op het eerste gezicht: de Marco Polo en de Marco Polo HORIZON beheersen de vormtaal van Mercedes-Benz uitstekend. Zijn expressieve exterieurdesign is het resultaat van de wisselwerking tussen opvallende lijnen en grote, rustgevende vlakken. Deze moderne designtaal van Mercedes-Benz maakt het superieure karakter van de wagens perfect zichtbaar.

Nog persoonlijker, sportiever en exclusiever zijn ze met het Sport-pakket exterieur of met de AMG Line. Andere mogelijkheden voor een persoonlijke vormgeving bieden 5 effen en 7 schitterende metaalkleuren, lichtmetalen velgen tot 48,3 cm (19”) groot en de AMG spoilerrand.

Design van de voorkant

Flankdsign

Design van de achterkant

Aangenaam ruimtegevoel.

Interieurdesign: fascinerende ruimte.

Het modern en royaal vormgegeven interieur is op het gebied van ergonomie en zichtbare en voelbare kwaliteitsindruk een toonbeeld in het segment van de kampeerwagens. Design en materiaalkeuze beantwoorden aan strenge eisen. Dat blijkt onder meer uit hoogwaardig vormgegeven verluchtingsopeningen en de vele verschillende, als optie verkrijgbare sierelementen.

Nog individueler, exclusiever en sportiever kan het interieur van de Marco Polo ingericht worden met de optionele AMG Line of het naar wens verkrijgbare Design-pakket interieur met lederuitrusting en aantrekkelijke sierelementen.

Lorem Ipsum