De Marco Polo. Aangename kampeerwagen.

Make your Move.

Configureer nu

MBUX en MBAC: maatstaven voor infotainment en voertuigbediening.

MBUX brengt informatie, entertainment en connectiviteit in uw Marco Polo. Het is zo eenvoudig dat u snel uw weg vindt en zo modulair dat u precies de functies koopt die u nodig hebt.

Exclusief voor kampeerwagens is er Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC). Hiermee bedient u belangrijke kampeerwagenfuncties en kunt u nuttige informatie oproepen – voor de reis, bij het kamperen of daarna. Ook de bediening is flexibel, want MBAC laat zich zowel via het aanraakscherm als via de app op uw smartphone bedienen.

MBUX en Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC)

U bent nog nooit zo nauw met uw voertuig verbonden geweest: MBUX en MBAC bieden u volledig nieuwe mogelijkheden om informatie op te vragen en voertuigfuncties te bedienen – ook via een app op uw smartphone.

MBUX met routeselectie en touch

Met een aanraking naar uw bestemming: op het touchscreen met hoge resolutie is de bediening eenvoudig – en uw Marco Polo toont u hoe u het best uw bestemming bereikt.

Mercedes me app

MBUX kunt u ook via de app bedienen. Dat is bijvoorbeeld bijzonder handig wanneer u vanop afstand de vulpeilen van het voertuig wilt controleren.

Slimmer reizen

Met Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) kunnen belangrijke elektrische componenten in de kampeerwagen, zoals de verwarming, het dak of de koelbox, comfortabel worden bediend en kan nuttige informatie worden opgevraagd.

Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) app

 

Dankzij de MBAC app vindt u belangrijke informatie over de uitrusting van uw kampeerwagen ook op uw smartphone. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de reis gemakkelijker controleren of alles startklaar is.

MBAC daksturing

 

De elektrische bediening van het uitzetdak is al een grote troef op het vlak van comfort. Met de MBAC app opent en sluit u het zelfs vanop uw mobiele toestel.

Enkele diensten van MBUX en Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) vereisen optionele en betaalde diensten, die via Mercedes me moeten worden bijgeboekt.

AIRMATIC - Onmisbaar eersteklas rijcomfort.

Comfortabel

De luchtvering past zich automatisch aan de actuele rijsituatie en de staat van het wegdek aan en zorgt zo voor maximaal rijcomfort in elke situatie.

Zelfstandig

Snelweg of platgereden onverharde weg: de luchtvering AIRMATIC past het chassis aan de ondergrond aan. De demping kan op elk wiel automatisch geregeld worden.

Veilig

Door de geïntegreerde automatische niveauregeling wordt het voertuigniveau ook bij een zware lading constant gehouden. Dat draagt eveneens bij tot meer veiligheid en rijcomfort.

Ga het avontuur aan met nog meer stijl.  

De speciale modellenreeks ArtVenture.

Neem de vrijheid en geniet van avonturen in het nieuwe speciale model ArtVenture. Dankzij de 3 selecteerbare sierelementen voor de zijkanten van het voertuig, allemaal in hoogwaardig matzwart en met aquamarijnkleurige accenten, en de eveneens aquamarijnkleurige vouwbalg bent u in individuele stijl onderweg. Daarnaast heeft het uitzetdak in het speciale model ArtVenture een groot venster vooraan. Daarbij komen nog andere design- en comfortuitrustingen – zoals de EASY-PACK achterklep. In de Marco Polo, de Marco Polo HORIZON of de Marco Polo ACTIVITY: met dit speciaal model hebt u altijd uw eigen outfit bij de hand.

Metaalkleuren

Het speciale model is verkrijgbaar in grafietgrijs metallic, selenietgrijs metallic en bergkristalwit metallic.  

Gekleurde vouwbalg  

De vouwbalg is afgestemd op de foliëring in aquamarijnkleuren.  

Hoogwaardige foliëring  

Voor de zijkanten van het voertuig hebt u keuze uit drie optionele sierlijsten, alle in matzwart met aquamarijnkleurige accenten.

Groot venster vooraan in het uitzetdak

Het grote venster vooraan laat veel frisse lucht onder het uitzetdak.  

Meer design- en comfortuitrustingen, optioneel

De elektrisch opengaande EASY-PACK achterklep en de sfeerverlichting onderaan het keukenblok behoren tot de meest opvallende uitrustingen van het speciale model.  

[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en over de officiële, specifieke CO₂-emissies van nieuwe personenwagens kunnen uit de “Leidraad voor brandstofverbruik, CO₂-emissies en stroomverbruik van nieuwe personenwagens” worden genomen. Deze leidraad is gratis verkrijgbaar op alle verkooppunten en bij het “DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de)”.

Lorem Ipsum