Alles over elektrische bedrijfswagens | Mercedes-Benz

Elektrische bedrijfswagens van Mercedes-Benz.

Configureer nu

Geef uw toekomst nu een nieuwe lading met onze elektrische bedrijfswagens.

Elektrische bedrijfswagens zijn goed voor het milieu én uw onderneming. Denk aan lagere onderhoudskosten en besparen op hoge brandstofkosten. Ook zijn er subsidies die de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen interessant maken. 

Met de 100% elektrische bedrijfswagens van Mercedes-Benz geeft u uw toekomst een nieuwe lading. Want duurzaam rijden en lage bedrijfskosten gaan perfect samen. Wij hebben altijd een elektrische bedrijfswagen die bij u past. Veel of weinig kilometers? Kleine of grote bestelwagen? Ontdek hoe comfortabel de weg naar duurzaam rijden kan zijn met de Mercedes-Benz Elektrische Bedrijfswagens. Ze brengen u en uw bedrijf verder.

Ontdek alle Mercedes-Benz Elektrische Bestelwagens.

Benieuwd welke elektrische bedrijfswagen bij u past? Ontdek ze hier allemaal.

Profiteer nu van een premie tot € 15.000 van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.*

Koop nu een elektrische bedrijfswagen in de regio Brussel en profiteer van een premie tot € 15.000 van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wil zo emissievrije mobiliteit aanmoedigen. Daarnaast wil het strenger optreden tegen uitstoot om tot een volwaardige Lage Emissiezone (LEZ) te evolueren. Sinds januari 2022 zijn Euro 4 dieselvoertuigen niet meer toegelaten en vanaf 2025 worden ook Euro 5 dieselvoertuigen geweerd.

Wacht dus niet voor het te laat is en profiteer nu van de bijzonder gunstige voorwaarden voor uw eVan.

  • Tot € 15.000 LEZ-premie*
  • Tot € 1.000 premie voor uw laadpaal
* De Mercedes-Benz eVito en eSprinter Gesloten Bestelwagen (N1) komen in aanmerking. Ook EQV en eVito Tourer komen in aanmerking mits deze worden voorzien van een scheidingswand en gekeurd worden als N1 (fiscaliteit lichte vracht).

De toekomst is elektrisch. Neem nu voorsprong.

De Lage Emissiezones in grote steden zijn een feit. En dat is slechts het begin van de CO₂-maatregelen. De kans bestaat dat er vanaf 2030 geen voertuigen met brandstofmotor meer in de bebouwde kom welkom zijn. Mercedes-Benz Elektrische Bedrijfswagens zijn de oplossing, zowel voor kleine als grote ondernemingen en éénmanszaken. Als u kiest voor een elektrische bestelwagen mag u rekenen op subsidie. Een elektrische bestelwagen als occasion kopen is ook een goede keuze.
Pictogram range

Actieradius

Elke elektrische bedrijfswagen van Mercedes-Benz heeft een optimale batterij voor maximale actieradius.
Via uw (rij)gedrag optimaliseert u dit actieradius.
Meer weten
Pictogram Charging

Opladen

Het aantal laadpalen groeit aanzienlijk in ons land. Opladen wordt dus steeds eenvoudiger.
Ontdek de kosten, hoe lang laden duurt en waar u kunt laden. 
Meer weten
Pictogram maintenance

Jaar Gratis Onderhoud

Ontdek alles over onderhoud, servicepakketten en lagere kosten van elektrische bedrijfswagens. 
4 jaar onderhoud tot max. 40.000 km per jaar.*
Meer weten
*Volgens de specifieke voorwaarden van het Mercedes-Benz geïntegreerde onderhoudspakket voor eVans.

Overal welkom met een Mercedes-Benz Elektrische Bestelwagen.

Met onze elektrische bedrijfswagens rijdt u schoner en bent u op meer plaatsen welkom. Mercedes-Benz Elektrische Bestelwagens stoten lokaal geen COen stikstof uit en zijn dus welkom in alle Lage Emissiezones. Zo is elektrisch rijden de zuinigste en meest ecologische manier van wegtransport. Bovendien produceert een elektrische bedrijfswagen bij laden en lossen geen geluidsoverlast en uitstoot van schadelijke stoffen door de draaiende motor. Een elektrische bedrijfswagen van Mercedes-Benz is hét groene visitekaartje van uw bedrijf.

Duurzaam ondernemen.

Steeds meer bedrijven hechten waarde aan duurzaam ondernemen en verwachten dat hun partners op dat gebied ook stappen zetten. Mercedes-Benz helpt u dus ook graag om uw klanten tevreden te houden.

Efficiëntie voorop met een elektrische bedrijfswagen.

Elektrisch rijden werkt anders dan een klassieke aandrijving met verbrandingsmotor. De aandrijving in een elektrische bedrijfswagen bestaat uit een elektromotor, hoogspanningsbatterij, vermogenselektronica en laadsysteem. Verschillende rijprogramma’s regelen het energieverbruik. Zo kunt u bijvoorbeeld het energieverbruik aanpassen aan extreem koude of warme omstandigheden.

Daarnaast helpen recuperatiefases bij een efficiënte rijstijl. Dit houdt in dat het voertuig aanvullend kan worden opgeladen door energie terug te winnen als u remt. Hierdoor verliest de bestelwagen geen energie via de remmen, maar laadt de elektrische bestelwagen juist weer op.

Laadvolume: alle ruimte voor uw activiteiten.

U kunt met een elektrische bestelwagen evenveel vervoeren als met een bedrijfswagen op brandstof. Zo biedt de eVito een laadvolume van 6 tot 6,6 m3 en een laadvermogen tot 848 kg. De eSprinter biedt een laadvolume van 11 m3 en een laadvermogen tot max. 1.000 kg. Dat is te danken aan de batterij die goed beschermd onder de laadvloer is gemonteerd, zodat er geen laadvolume verloren gaat.

app

Klaar voor elektrisch rijden? Check het met de Electric Ready App.

Benieuwd hoeveel kilometers u zou kunnen maken in een elektrische bedrijfswagen? En hoe vaak u moet opladen? Met de Electric Ready App doet u net of u in een elektrische bedrijfswagen rijdt. 

Hoe? De app analyseert afgelegde afstanden, rij- en remgedrag, hoogteverschillen en houdt rekening met de buitentemperatuur. Gewoon op basis van de ritten die u dagelijks rijdt in uw huidige voertuig. Zo weet u aan het einde van de werkdag dat elektrisch rijden ook bij úw onderneming past. Beloofd. 

 

Pictogram Testdrive

Testrit boeken

Aanmelden en wegrijden.
Nu boeken
Pictogram Voertuig configureren

Voertuig configureren

En zelf vormgeven.
Configureer nu
Icoon Concessiehouder zoeken

Concessiehouder zoeken

En in uw buurt vinden.
Lees er meer over