Services voor de eSprinter Gesloten Bestelwagen.

Mercedes-Benz Service

Van bij het begin goed verzekerd: de eSprinter inclusief Onderhoudspakket1 en batterijcertificaat2.

1

Conform de specifieke voorwaarden van het geïntegreerde onderhoudspakket voor de eSprinter.

2

Conform de specifieke voorwaarden van het Mercedes-Benz batterijcertificaat voor de eSprinter.

Geïntegreerd onderhoudspakket

Het geïntegreerde onderhoudspakket dekt de eerste vier jaar de kosten van onderhoudswerken in overeenstemming met het onderhoudsboekje en de voorschriften van de constructeur. Dankzij de regelmatige en vakkundige controle van de hoogspanningscomponenten en andere voertuigonderdelen en -functies kunt u rekenen op de paraatheid en het waardebehoud van uw bestelwagen. Vandaag en in de toekomst.

Inclusief batterijcertificaat

Met het gratis batterijcertificaat neemt Mercedes-Benz AG na de klassieke garantie nog 6 jaar of tot een kilometerstand van 160.000 km de kosten voor defecten in de hoogspanningsbatterij op zich. Daarnaast wordt de koper van een Mercedes-Benz eSprinter gegarandeerd dat de maximale capaciteit van de hoogspanningsbatterijen in het batterijpakket niet minder dan 66 Ah (bij een 35 kWh batterij) en 88 Ah (bij een 47 kWh batterij) bedraagt.

Onze job: uw bestelwagen op de weg houden.

Met de service van Mercedes-Benz hebt u een partner aan uw zijde die uw bestelwagen het beste kent en u erbij ondersteunt om hem betrouwbaar draaiende te houden.

Mercedes-Benz Service24h en MobiloVan.

En staat u toch eens aan de kant, dan helpt de professionele Service24h van Mercedes-Benz u uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz MobiloVan1 wordt u standaard vergezeld door deze en nog vele andere nuttige diensten bij elke nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

1

MobiloVan is in de huidige versie voor de modellen Sprinter, Vito en Citan, Marco Polo ACTIVITY geldig. Voor alle voertuigen met eerste inschrijving vanaf 01/10/2012 is MobiloVan eerst 2 jaar geldig zonder servicekosten en wordt daarna bij een erkende Mercedes-Benz servicepartner van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt tot 30 jaar vernieuwd.

Voor de modellen V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON zijn de diensten van Mercedes-Benz Mobilo in de huidige versie geldig.

eVan Ready App.

 

Elektrisch rijden is de toekomst. Kijk met de eVAN Ready App of u er klaar voor bent.

Analyseer uw dagelijkse routeplanner met de eVAN Ready App om te zien of e-mobiliteit past bij uw behoefte aan mobiliteit. Gebruik de app om elektrisch rijden met uw huidige voertuig te simuleren. De eVAN Ready App analyseert uw afgelegde afstand, uw rij- en remgedrag en het hoogteprofiel van uw reis.

Daardoor is het mogelijk om uw virtuele rijbereik en energiebehoefte met een elektrisch voertuig te berekenen. De app beantwoordt vragen als "Hoeveel rijbereik heb ik echt met een elektrisch voertuig?" en "Hoe vaak moet ik een elektrisch voertuig opladen?" Op deze manier kunt u e-mobiliteit in een virtuele en realistische omgeving testen.

 

Let op: gebruik de app niet tijdens het rijden. Doorlopend GPS-gebruik doet de laadstatus van uw batterij dalen.

Lorem Ipsum