Het comfort van de Vito. Nu met gratis automaat.

Profiteer tot en met 31 december 2019 van een gratis automaat op de Mercedes-Benz Vito.

Als professional bent u altijd druk en hard aan het werk. Is het dan niet fijn als sommige dingen vanzelf gaan? Kies daarom voor het rijcomfort dat u verdient: de Mercedes-Benz Vito. Nu tijdelijk met gratis 7G-TRONIC PLUS volautomaat t.w.v. € 2.200,-.* Zo rijdt u uw Vito wel heel comfortabel.

Stel uw Vito Gesloten Bestelwagen samen.

In de configurator stelt u uw Vito naar eigen wens samen.

Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen op voorraad.

Direct rijden in een nieuwe Mercedes-Benz. Nu met gratis automaat. In het voorraadoverzicht staan alle voertuigen die bij onze dealers in België staan.

Boek een testrit.

Ervaar zelf het comfort van de Mercedes-Benz Vito met 7G-TRONIC volautomaat. Boek uw testrit online of bij uw Mercedes-Benz dealer.

Vito Perfect Tool: vanaf € 24.970,- (excl. BTW).

Met de Power Deals is de Vito nu interessanter dan ooit. U heeft nu al een Vito Perfect Tool met een dynamische 114 CDI met een vermogen van 100 kW (136 pk) aan de sterk verlaagde prijs vanaf 24.970 euro. En de Vito Perfect Tool 116 CDI met 120 kW (163 pk) is nu al verkrijgbaar vanaf 26.650 euro. Zo is uw goed uitgerust werkpaard helemaal klaar voor elke veeleisende dagtaak. En houdt ook u meer vermogen over.

Voordelen van de 7G-TRONIC PLUS volautomaat.

 
 • Ongekend comfort
 • Maximale veiligheid
 • Lager brandstofgebruik
 • Perfecte krachtoverbrenging
 • Minder slijtage
 • Uitstekende restwaarde

De Vito is standaard al uitgerust met:

 1. ADAPTIVE ESP

 2. ATTENTION ASSIST

 3. Bandenspanningscontrole

 4. Zijwindassistent

 5. Elektrisch bediende ruiten & centrale vergrendeling met afstandsbediening

 6. Wegrijhulp

 7. Service-intervalindicator ASSYST

 8. MobiloVan 24/7 pechhulp

Extra comfortabele financieringsoplossingen.

Speciaal voor professionals hebben wij diverse financieringsoplossingen. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het samenstellen van een financiering die aansluit bij uw wensen en specifieke situatie.

Ervaringen.

 1. Sander, loodgieter
 2. Guido, timmerman
 3. Frank, schilder
"Ik ben altijd onderweg. Dan wil je vooral rijcomfort. De Mercedes-Benz Vito met 7G-TRONIC PLUS is super comfortabel. Heerlijke wagen." - Sander, loodgieter
"Ik maak graag mooie dingen. De keuze voor een Mercedes-Benz Vito was dus ook snel gemaakt. Dat is gewoon een schitterende bestelwagen." - Guido, timmerman
"De concurrentie is moordend en dan wil je een betrouwbare auto. Tijd is geld. Stilstaan geen optie. Dan kom je toch bij de Mercedes-Benz Vito uit. Loopt gesmeerd." - Frank, schilder

U gaat verder voor uw klanten. Wij gaan verder voor u.

Bij een Van ProCenter staat een team van gespecialiseerde service- en verkoopadviseurs voor u klaar. Zij weten wat voor u als professional belangrijk is. Door onze ruime openingstijden, talrijke op- en ombouwmogelijkheden en passend vervangend vervoer zodat uw werk gewoon door kan gaan, maken we het u nog comfortabeler.

*Uitsluitend voor professionele klanten en geldig op voor akkoord ondertekende Vito 114CDI, 116CDI en 119CDI bestelbonnen vanaf 01 oktober 2019 tot en met 31 december 2019. Actie niet geldig op Edition/actie modellen, eVito en Marco Polo Activity. Geldig voor zowel nieuwe productie stock voertuigen. Cummuleerbaar met Perfect Fit / Perfect Tool aanbod. Deze actie is niet cumuleerbaar met fleet/VUP/Demo/Diplo condities en lopende stockacties.