Marco Polo. Aangename camper.

Vanaf € 43.810,- (excl. BTW)
Vanaf € 662,08 per maand*

Configurator

Hiermee verklaart u uw onafhankelijkheid.

De comfortabele kampeerwagen voor veeleisende kampeerders.

De Marco Polo is de compacte kampeerwagen voor iedereen die ook onderweg veel belang hecht aan design en comfort. Hij tilt rijden, wonen en slapen naar een hoger niveau: in het interieur biedt hij een doordachte opbouw met een keuken van topniveau en kasten, een uitzetdak met dakbed en een tweepersoons zitbank waarop comfortabel geslapen kan worden, zodat er ruim voldoende plaats is voor 4 personen. Hoogwaardig uitgerust en met zijn intuïtief infotainment-concept fascineert hij in het dagelijks leven net als op reis. En op de weg zet hij met zuinige en tegelijk krachtige motoren niet alleen door zijn uiterlijk nieuwe maatstaven. Als u dus vandaag nog niet weet waar u morgen naartoe zult rijden, dan biedt de Marco Polo u daarvoor de vrijheid.

Highlights.

  1. Wonen & slapen
  2. Veiligheid
  3. Rendement
  4. Rijplezier
Overal thuis.

De Marco Polo tovert bijna elke locatie onderweg om in een tweede thuis. Dankzij het moderne meubelconcept met kleerkast en opbergbak onder de zitbank, alsook exclusieve uitrustingskenmerken zoals de vloer in yachtlook en de sierelementen in pianolaklook bent u stijlvol onderweg. Omdat het eten altijd het best smaakt tussen de eigen vier muren, mogen natuurlijk het omvangrijke keukenblok en de ingebouwde koelbox niet ontbreken, net als praktische laden en de grote klaptafel. Voor u echter met de inwendige mens versterkt naar de volgende bestemming vertrekt, laat u uw reisbelevenissen het beste de revue passeren terwijl u op het ligbed of het dakbed ligt – in het aangename licht van de sfeerverlichting1.

Veel ruimte voor veiligheid.

Waar u ook onderweg bent – veiligheid is dankzij de standaard ATTENTION ASSIST en de zijwindassistent uw vaste reisbegeleider. Innovatieve optionele hulp- en veiligheidssystemen zoals de actieve afstandsassistent DISTRONIC2, het adaptieve remhulpsysteem voor Marco Polo en Marco Polo HORIZON, COLLISION PREVENTION ASSIST voor Marco Polo ACTIVITY, de spoor- en dodehoekassistent alsook het LED Intelligent Light System verhogen het voorbeeldige veiligheidsniveau nog meer. Zo komen uit de Marco Polo vrijetijds- en kampeerwagens de voertuigen van de toekomst binnen hun klasse voort, waarin u en uw passagiers elke rit kunnen genieten. Overigens werd het hoge veiligheidsniveau in het interieur door TÜV Rijnland bevestigd met het keurmerk 'Geprüfter Insassenschutz'3.

Een natuurtalent – ook bij de aandrijving.

Met de Marco Polo vrijetijds- en kampeerwagens gaat de rit consequent in de richting van de efficiëntie. Daarmee levert Mercedes-Benz een verantwoordelijke bijdrage voor de toekomst. Wat uw bestemming ook is: dankzij de krachtige en zuinige motoren alsook de innovatieve BlueEFFICIENCY-technologie bent u efficiënt onderweg – zonder te moeten inboeten aan rijcomfort en wendbaarheid.

Enthousiasme is grenzeloos.

Korte of lange afstanden – met de Marco Polo vrijetijds- en kampeerwagens rijdt u nog aangenamer uit het dagelijkse leven uw vrije tijd tegemoet. Aandrijflijn en chassis combineren een wendbaar rijgedrag met ongeëvenaard comfort en begeleiden u krachtig en efficiënt naar uw bestemming. U trotseert zelfs het moeilijkste terrein met de krachtige permanente vierwielaandrijving 4MATIC4 – dankzij de geoptimaliseerde tractiecontrole en zeer goede rijstabiliteit. Met de automatische transmissie 7G-TRONIC PLUS5 beheerst u zowel rustige als sportieve versnellingen in gelijke mate. En het optimaal gereduceerde geluidsniveau in het interieur maakt elke afgelegde kilometer nog aangenamer.

1

Als optie leverbaar.

2

Actieve afstandsassistent DISTRONIC alleen verkrijgbaar voor Marco Polo en Marco Polo HORIZON.

3

In het door TÜV Rijnland gedefinieerde ongevalscenario werden de bescherming van de inzittenden tegen de lading en de stabiliteit van de ingebouwde meubelen aangetoond. In deze test nam de voertuigstructuur bij een botsing met een snelheid van 56 km/u de optredende krachten op zonder wezenlijke vervormingen in het interieur. De inbouwelementen bleven intact en de meubeldeuren gesloten. Bijkomende informatie over de test vindt u via de bijgevoegde QR-code in de online certificatendatabank Certipedia van TÜV Rheinland.

4

Als optie verkrijgbaar voor bepaalde motorversies.

5

De automatische versnellingsbak 7G-TRONIC PLUS is – afhankelijk van de motorversie – standaard of als optie verkrijgbaar.

Slapen. Rustzone.

Comfortabele slaapplaatsen voor maximaal 4 personen.

In de Marco Polo kunnen 4 personen dromen van nieuwe avonturen: onder het uitzetdak bevindt zich een ruime slaapplek voor 2 personen. Bijzonder aangenaam zijn de puntelastische veerelementen onder de matras van kunstschuim, die geenszins heimwee naar huis doen ontstaan. De tweepersoons zitbank schuift elektrisch in ligstand en zuigt tegelijkertijd de lucht uit de pneumatische zijkussens van rugleuning en zitting, die tijdens het rijden zijsteun bieden. In combinatie met het bedverlengstuk ontstaat zo een aangenaam plat ligvlak voor twee personen.

Alles voor een aangename nachtrust.

  • Dakbed voor 2 personen met een ligvlak van ca. 2,05 m x 1,13 m (ca. 200 kg belastbaarheid) en beschermnet. Hoogwaardige, ergonomische matras van kunstschuim voor dakbed met puntelastische veerelementen, zorgt voor een zeer goede verluchting en een aangenaam slaapcomfort
  • tweepersoons zitbank als comfortabel ligbed voor 2 personen met bedverlenging en een ligvlak van ca. 2,03 m x 1,13 m
  • Zonneschermen achteraan en een gordijn voor de voorruit, waarmee de slaapruimte donker kan worden gemaakt
  • Elektrische ventilatieruit achteraan rechts
  • Getint glas achteraan met zwart glas, dat beschermt tegen nieuwsgierige blikken en de opwarming door de zon vermindert
* Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 01 december 2018 tot en met 28 februari 2019 (Citan, Vito, Sprinter). Geldig voor financiële leasing, renting en verhuur op lange termijn. 0% rente bij een looptijd 24-48 maanden, zonder voorschot. Niet van toepassing op Citan Perfect Starter, Vito Perfect Starter en Sprinter Economy. Uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel - btw BE 0405.816.821 - RPR Brussel. Deze actie is niet cumuleerbaar met fleet condities en lopende stockacties.