Marco Polo | Mercedes-Benz kampeerwagens

De Marco Polo. Aangename camper.

Make your Move.

Nu configureren

Ervaar de Marco Polo.

Een eindeloze kust bekoort meer dan rijden in de stad. En warmwaterbronnen zijn fascinerender dan een warmwaterbad. Ontdek in de Marco Polo de indrukwekkende facetten van de wereld in een comfortabel en veelzijdig voertuig. En geniet van het volmaakt vormgegeven design, het royale ruimteconcept en het ongeëvenaarde woongevoel.

Uw vrije tijd wordt buitengewoon. Uw voertuig is het al. Wilt u de Marco Polo eerst van dichtbij ervaren? Boek direct een testrit bij uw dealer. 

Toekomstgericht infotainment.

Met MBUX (Mercedes-Benz User Experience) beschikt u in de Marco Polo over een multimediasysteem dat vrijwel geen wensen meer overlaat. Het adaptieve, modulair opgebouwde infotainmentsysteem is intuïtief te bedienen en kan individueel worden aangepast en uitgebreid. Dit reikt van de smartphone-integratie over de intelligente spraakbediening tot de Mercedes-Benz navigatie1. Bovendien maakt de MBAC-app (Mercedes-Menz Advanced Control), die exclusief in de Marco Polo is geïntegreerd, het reizen met de Marco Polo nog aangenamer doordat hiermee belangrijke campingfuncties kunnen worden aangestuurd. En last but not least maken diverse standaard en optioneel verkrijgbare Mercedes me connect-diensten deel uit van het serviceaanbod van MBUX.

MBUX en MBAC

U bent nog nooit zo nauw met uw voertuig verbonden geweest: MBUX en MBAC bieden u volledig nieuwe mogelijkheden om informatie op te vragen en voertuigfuncties te bedienen – ook via een app op uw smartphone.

MBUX-navigatie

Met een aanraking naar uw bestemming: op het touchscreen met hoge resolutie is de bediening eenvoudig – en uw Marco Polo toont u hoe u het best uw bestemming bereikt.

Mercedes me app

Uw MBUX kunt u ook via de app bedienen. Dat is bijvoorbeeld bijzonder handig wanneer u vanop afstand de vulpeilen van het voertuig wilt controleren.

MBAC: Slimmer reizen

Met Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) kunnen belangrijke elektrische componenten in de camper, zoals de verwarming, het glazen schuif-/kanteldak of de koelbox, gemakkelijk worden bediend en kan nuttige informatie worden opgevraagd.

MBAC app

Dankzij de MBAC app vindt u belangrijke informatie over de uitrusting van uw camper ook op uw smartphone. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de reis gemakkelijker controleren of alles startklaar is.

MBAC daksturing

De elektrische bediening van het uitzetdak is al een grote troef op het vlak van comfort. Met de MBAC app opent en sluit u het zelfs vanop uw mobiele toestel.

1

Uitsluitend in combinatie met communicatiemodule (LTE) voor digitale services.

AIRMATIC - Onmisbaar eersteklas rijcomfort.

Comfortabel

De luchtvering past zich automatisch aan de actuele rijsituatie en de staat van het wegdek aan en zorgt zo voor maximaal rijcomfort in elke situatie.

Zelfstandig

Snelweg of platgereden onverharde weg: de luchtvering AIRMATIC past het chassis aan de ondergrond aan. De demping kan op elk wiel automatisch geregeld worden.

Veilig

Door de geïntegreerde automatische niveauregeling wordt het voertuigniveau ook bij een zware lading constant gehouden. Dat draagt eveneens bij tot meer veiligheid en rijcomfort.

Ga het avontuur aan met nog meer stijl.  

De speciale modellenreeks ArtVenture.

Neem de vrijheid en geniet van avonturen in het nieuwe speciale model ArtVenture. Dankzij de 3 selecteerbare sierelementen voor de zijkanten van het voertuig, allemaal in hoogwaardig matzwart en met aquamarijnkleurige accenten, en de eveneens aquamarijnkleurige vouwbalg bent u in individuele stijl onderweg. Daarnaast heeft het uitzetdak in het speciale model ArtVenture een groot venster vooraan. Daarbij komen nog andere design- en comfortuitrustingen – zoals de EASY-PACK achterklep. In de Marco Polo, de Marco Polo HORIZON of de Marco Polo ACTIVITY: met dit speciaal model hebt u altijd uw eigen outfit bij de hand.

Metaalkleuren

Het speciale model is verkrijgbaar in grafietgrijs metallic, selenietgrijs metallic en bergkristalwit metallic.  

Gekleurde vouwbalg  

De vouwbalg is afgestemd op de foliëring in aquamarijnkleuren.  

Hoogwaardige foliëring  

Voor de zijkanten van het voertuig hebt u keuze uit drie optionele sierlijsten, alle in matzwart met aquamarijnkleurige accenten.

Groot venster vooraan in het uitzetdak

Het grote venster vooraan laat veel frisse lucht onder het uitzetdak.  

Meer design- en comfortuitrustingen, optioneel

De elektrisch opengaande EASY-PACK achterklep en de sfeerverlichting onderaan het keukenblok behoren tot de meest opvallende uitrustingen van het speciale model.  

Beleef nu de Marco Polo.

Icoon Concessiehouder zoeken

Concessiehouder zoeken.

En in uw buurt vinden
Zoek uw concessiehouder
Icoon voertuig configureren

Voertuig configureren

En zelf vormgeven
Configureer nu
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Marco Polo?
Met onze Marco Polo gaat u stijlvol en comfortabel op pad. Stel ‘m nu samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Marco Polo?
Met onze Marco Polo gaat u stijlvol en comfortabel op pad. Stel ‘m nu samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.
[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en over de officiële, specifieke CO₂-emissies van nieuwe personenwagens kunnen uit de “Leidraad voor brandstofverbruik, CO₂-emissies en stroomverbruik van nieuwe personenwagens” worden genomen. Deze leidraad is gratis verkrijgbaar op alle verkooppunten en bij het “DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de)”.