Na de productie van de content kunnen aan dit product nog wijzigingen zijn aangebracht.

Brochure en prijslijst


Brochure en prijslijst

Brochure en prijslijst


Brochure en prijslijst

Download hier uw persoonlijke brochure en prijslijst.

Brochure en prijslijst van de GLE

Download hier uw persoonlijke brochure en prijslijst.

De gratis brochure geeft u een nieuwe kijk op de zaken vanuit fascinerende perspectieven, leert u kleine details kennen, en biedt uitvoerige informatie over het model dat uw voorkeur geniet.

U vindt er naast de prijzen van de voertuigen en de uitrustingsdetails ook de opties om uw Mercedes-Benz te individualiseren.

GLE Sportpack


De kracht om zich aan uw wensen aan te passen.

GLE Sportpack


De kracht om zich aan uw wensen aan te passen.

Mercedes-Benz zilveren GLE SUV met highlights van het Sportpack.

Wilt u een nieuwe GLE met een nóg sportievere uitstraling? Kies dan nu voor het Sport Pack en geef uw GLE een extra dynamische look met sierelementen op de flanken en de motorkap. Tot 31 augustus 2019 is dit pakket verkrijgbaar voor € 995,- inclusief montage. Als extra attentie krijgt u ook nog eens een mooi cadeau uit de Mercedes-Benz Collection. We hebben overigens nog 3 andere accessoirepacks in de aanbieding: het Travel Pack, het Comfort Pack en het Sport Pack+. Ga nu naar uw Mercedes-Benz dealer en profiteer van deze tijdelijke actie.

Sierelement voor motorkap (zesdelig) - A167 880 4004
Maak van uw motorkap een schitterende blikvanger met deze zesdelige set opzetvinnen voor de luchtinlaten in chroomlook.

Sierelement voor spatscherm - A167 880 4104
Ook de flanken van uw motorkap mogen opvallen. Deze sierelementen zetten uw spatschermen in de spotlights. Zo blinkt uw GLE nóg mooier.

Design bekleding zijkant (achtdelig) - A167 725 5400
De bekledingselementen uit het Sport Pack geven uw GLE een sportieve look. Het zwart, generfde oppervlak rondt het exterieur van uw wagen dynamischaf.

Uw gratis geschenk: AMG credit card etui - B6 695 4541
Bij aankoop van een GLE Sport Pack ontvangt u dit gratis AMG credit card etui. Deze handige kaartenhouder uit geperforeerd zwart leder is uitgerust met een handige roestvrijstalen geldclip en past perfect in uw broekzak.

GLE (SUV) Nieuwe: brandstofverbruik gecombineerd: 6,1 - 9,4 l/100 km, CO₂-emissie gecombineerd: 161 - 214 g/km (NEDC)<p>De opgegeven waarden zijn berekend op basis van de voorgeschreven meetprocedure. De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO₂-waarden conform art. 2 nr. 1 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 692/2008/EG.</p>

GLE SUV: brandstofverbruik gecombineerd: 7,2 - 12,6 l/100 km, CO₂-emissie gecombineerd: 190 - 286 g/km (WLTP)<p>De vermelde waarden werden gemeten volgens de voorgeschreven meetmethode. Het betreft ‘WLTP-CO2-waarden’ conform Art. 2 Nr. 3 van de doorvoerverordening (EU) 2017/1153. De waarden van het brandstofverbruik werden op basis van deze waarden bepaald. Het stroomverbruik werd berekend op basis van VO 683/2008/EG. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig, ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigen onderling. De waarden variëren al naargelang de gekozen opties.<br> </p>