Mercedes-Benz serviceovereenkomsten.

Met ons speelt u van bij het begin op veilig.

Of u nu een of meer bedrijfsvoertuigen van Mercedes-Benz hebt: onze Mercedes-Benz serviceovereenkomsten beschermen u tegen ongeplande onderhoudskosten en onverwachte reparaties. Zo kunt u op lange termijn plannen, u concentreren op uw kernactiviteit en al wat daarbij komt kijken.

Wij bieden u de beste voorwaarden die speciaal op uw wensen zijn toegespitst, zodat u een echt individueel dienstencontract kunt afsluiten. Met ons Mercedes-Benz dienstencontract hebt u niet alleen persoonlijke, maar ook financiële zekerheid. U betaalt slechts een klein maandelijks bedrag, afhankelijk van het voertuigtype, de gewenste contractduur en het kilometeraantal.*

De serviceovereenkomst munt uit door zijn voordelige prijs en door het waardebehoud van uw voertuig: of u er nu vele jaren zelf mee rijdt of het later zou willen doorverkopen – u kunt altijd vertrouwen op de spreekwoordelijke Mercedes-Benz kwaliteit. Alle werkzaamheden in het kader van uw servicepakket worden namelijk uitsluitend door vakmensen van onze erkende partners en met hoogwaardige originele onderdelen van Mercedes-Benz uitgevoerd.

Altijd veilig met Mercedes-Benz ServiceContracts.

Met de Mercedes-Benz serviceovereenkomsten stellen wij een hele reeks diensten voor uw vrachtwagen ter beschikking. Met een individueel op uw behoeften afgestemd pakket neemt u van meetaf aan het zekere voor het onzekere. Dit pakket biedt u in Europa de beproefde kwaliteit van Mercedes-Benz zonder dat u contant geld bij zich hoeft te hebben.

U kunt de diensten aan uw individuele behoeften aanpassen en uw eigen veiligheidspakket samenstellen - het Mercedes-Benz Complete Service pakket biedt hierbij de meest uitgebreide service.

Uw vrachtwagen is daardoor van bij de eerste kilometer altijd in topvorm. Mercedes-Benz Complete biedt de volgende diensten:

  • verlenging van de fabrieksgarantie voor de aandrijflijn en vele andere onderdelen
  • alle onderhoudswerkzaamheden volgens de richtlijnen van de fabrikant
  • alle reparaties inclusief slijtageonderdelen

* Volgens de voorwaarden van Mercedes-Benz ServiceContracts.