De nieuwe dimensie van flexibiliteit.

Elk zwaar transport is anders. Daarom komt met de nieuwe Actros tot 250 ton niet alleen een bijzonder krachtige vrachtwagen op de weg, maar ook een die met zijn flexibele inzetbaarheid overtuigt in het zwaar transport.

Of het nu gaat om het transport van kranen met wielen of rupsen of van zware goederen zoals masten, stijgers of speciale wagons – met de nieuwe Actros tot 250 ton heeft u voor elke uitdaging in het zwaar transport een bijzonder robuust, duurzaam en flexibel inzetbaar voertuig tot uw beschikking.

Naast de heavy duty aandrijflijn krijgt de nieuwe Actros tot 250 ton ook een hele reeks bijzondere eigenschappen mee. Bijvoorbeeld zijn solide en zwaar belastbare basisconstructie – van het uiterst stabiele, verstevigde chassis over de voor het zwaar transport geoptimaliseerde componenten van de ophanging en vering tot de assen die zijn voorzien op zware lasten.

Bovendien zorgen de op de toepassing afgestemde koppelingen voor zware lasten voor- en achteraan en de verschillende aangepaste opleggerkoppelingen, zoals de opleggerkoppeling met verschuifinrichting, voor een hoge mate van flexibiliteit in het dagelijks gebruik. De geoptimaliseerde opstelling tussen de assen van de AdBlue®-tank, de stapel-, batterij- en werktuigdrager en de Euro VI-uitlaat onderlijnt de sterke toepassingsgerichtheid van de nieuwe Actros tot 250 ton, net als, bijvoorbeeld de als optie verkrijgbare begaanbare aluminium spatborden voor de achterassen en de comfortabel toegankelijke catwalk achter de cabine. En opdat het enorme vermogen van de nieuwe Actros tot 250 ton ook bij het gebruik met aanhangwagens met dissel in maximale tractie kan omgezet worden, is als optie een ballastbak verkrijgbaar.

U ziet het: Met de nieuwe Actros tot 250 ton bent u uitstekend voorbereid op de eisen van het zwaar transport.