De nieuwe Actros.

Het begin van een nieuwe dimensie.

Perfect afgestemd op de vereisten van de toekomst. En dus op de uwe.

Van de bumperspoiler via het radiatorrooster tot boven op het dak: Het markante interieurdesign, specifiek voor het langeafstandsvervoer, verleent de nieuw ontwikkelde Actros ook visuele en nieuwe dimensie en geeft tegelijkertijd op indrukwekkende wijze uiting aan zijn innerlijke kwaliteiten. Zoals de lichte, aangename sfeer en de duidelijke scheiding van werkplek en woonruimte. Met zijn toepassingsgerichte cabines krijgen werken, wonen en slapen in het langeafstandsvervoer met de nieuwe Actros nooit geziene dimensies: Alle 2500 mm brede cabines hebben standaard een vlakke vloer. De stahoogte tussen de zetels: tot 2,13 m. Daarbij: duidelijk meer ruimte en opbergruimte dan bij het vorige model. De 2300 mm brede cabines zijn naargelang het geplande gebruik optioneel met doorlopend vlakke vloer of met motortunnel in twee verschillende hoogtes verkrijgbaar.

De nieuwe Actros.

Maak kennis met nieuwe dimensie in langeafstandstransp.

Online-magazine

Nieuwigheden van Mercedes-Benz Trucks.

Efficiënter dan ooit.

Voor een hoge rendabiliteit hebben we de nieuwe Actros met vele verbruiksverlagende innovaties en bijzonder zuinige motoren uitgerust: Tot 7 % minder verbruik bij Euro V ten opzichte van het voorgaande model. Behalve met Euro V en EEV is de nieuwe Actros als een van de eerste vrachtwagens verkrijgbaar met motoren die standaard beantwoorden aan Euro VI – met een verbruik dat tot 5 % lager is dan zijn voorganger met Euro V. En nu helemaal nieuw: Predictive Powertrain Control – een innovatief systeem dat bij het schakelen rekening kan houden met het verloop van de weg en met komende beklimmingen en dalingen, en dat zo het verbruik met nog eens 5 % kan verminderen. De bijzonder lage totale kosten van de nieuwe Actros zijn niet alleen te danken aan de innovatieve techniek, maar ook aan op uw behoeften afgestemde services en diensten: van het telematicasysteem FleetBoarden CharterWay Complete Service via aantrekkelijke leasing-, financierings- en verzekeringsformules tot rijopleidingen voor een zuinigere rijstijl. Allemaal voor lagere kosten en meer winst.

Dynamischer dan ooit.

Voor een onvergelijkbaar goed rijgevoel hebben we de nieuwe Actros een nieuwe, innovatieve achterasgeleiding bij 4 x 2-voertuigen, een precies reagerende stuurinrichting en een breder, stijver frame meegegeven. De spontaan reagerende motoren, die in vier cilinderinhoudsklassen en in totaal 16 vermogensklassen van 175 kW tot 460 kW verkrijgbaar zijn, bieden in combinatie met de standaard schakelautomaat Mercedes PowerShift 3 en extra programma's zuinig rijplezier. Daarnaast brengt de nieuwe Actros nog vele andere voordelen op de weg. Bijvoorbeeld drie vrij te kiezen chassisoverhangen die beter op opbouwsystemen zijn afgestemd, en een uitgebreid aanbod van wielbasissen. Een tankinhoud bij 4 x 2-trekkers tot 1420 liter en flexibele combinatiemogelijkheden van de verschillende tanks maken de vrachtwagens extra toepassingsgericht.