De Atego.

De nieuwe norm in het het distributietransport.

Met nieuwe motoren, talrijke nieuwe technische maatregelen en uitrustingen brengt de Atego meer waarde, gebruiksmogelijkheden en efficiënte in het distributietransport.

Waarde: De Atego benadrukt nog meer wat van belang is – omdat deze niet alleen de uitmuntende eigenschappen van zijn voorganger in zich draagt, maar deze sterke punten ook verder uitbouwt: de hoge kwaliteit, uitmuntende betrouwbaarheid en duurzame constructie.

Gebruik: De Atego is dankzij talrijke verdere uitrustingen perfect voor het gebruik in het distributietransport en geheel afgestemd op de eisen van deze sector. Nóg meer ergonomie en comfort, krachtige Euro VI-motoren, Mercedes PowerShift 3 en nog veel meer staan garant voor een indrukwekkende rijervaring.

Efficiëntie: Een lager verbruik tot 5%*, lagere onderhoudskosten en FleetBoard® EcoSupport zijn slechts enkele voorbeelden bij de Atego – zo wordt bij elke levering voor een exta portie efficiëntie aan boord gezorgd.

De nieuwe Atego.

De nieuwe norm in het het distributietransport.

Nieuw exterieurdesign.

Het nieuw vormgegeven, markante uiterlijk van de Atego spreekt voor zich: van de bumper over de standaard dagrijlichten en de aerodynamisch uitgekiende, kenmerkende lijnvoering tot het dak – alles is nieuw, alles uit één stuk en alles typisch Mercedes-Benz.

* Bij ritten in stadsverkeer wordt iets minder brandstof bespaard dan in streekvervoer of op de autosnelweg.