De Antos.

Een nieuwe klasse voor een nieuw tijdperk.

De Antos. Mijlpaal – en maatstaf voor de toekomst. Een volledig nieuwe klasse vrachtwagens, speciaal ontwikkeld voor het distributieverkeer vanaf 18 t – om 100% te voldoen aan al uw eisen voor elk gebruiksdomein. Zodat u uw dagelijks werk, bijvoorbeeld in het levensmiddelentransport, in de handel en de toeleveringsindustrie of in de tank- en silosector nog beter en efficiënter kunt uitvoeren.

Met dank aan: praktische en comfortabele cabines, spontaan reagerende, dynamische aandrijflijnconfiguraties met minder verbruikende en uitstotende Euro VI-motoren en een bijzonder veilig, solide rijgedrag.

Verder ook: lage reparatie- en onderhoudskosten, een doorgedreven opbouwvriendelijkheid en een zeer verscheiden aanbod – tot zelfs speciale modellen voor transport waarbij laadvermogen of volume belangrijk is.

De nieuwe Antos.

De nieuwe klasse in het zware distributieverkeer.

Transport iPad-App

Nu kosteloos downloaden in de iTunes App Store.

Voor het zware distributietransport vanaf 18 t.

Kortom: een vrachtwagen die met een nieuwe naam en een nieuw gezicht op de toekomst is gericht. Maar vooral een vrachtwagen die u voor elk gebruik in het distributietransport vanaf 18 t een specifieke, taakgerichte oplossing biedt.
De Antos. Stap in en ontdek de nieuwe klasse in het zware distributietransport.