Geeft doorslaggevende waarden nog meer nadruk.

Op het eerste gezicht en na vele duizenden kilometers.

De nieuwe Atego overtuigt in elk opzicht. Omdat deze niet alleen de uitmuntende eigenschappen van zijn voorganger in zich draagt, maar deze sterke punten ook verder uitbouwt.

Daartoe behoren bijvoorbeeld zijn hoge kwaliteit, zijn uitstekende betrouwbaarheid en zijn duurzame constructie. Daarnaast hebt u dankzij een groot aantal nieuwe uitrustingen en technische maatregelen met de nieuwe Atego ook op het gebied van efficiëntie en gebruik een vrachtwagen die evenzeer in de boekhouding als in het dagelijks gebruik overtuigt. De nog toegenomen opbouwvriendelijkheid en de verbeterde milieuvriendelijkheid zijn bijkomende voordelen. Ze versterken de waarde van de nieuwe Atego en maken hem tot de eerste keuze in het distributietransport.

Een goed voorbeeld hiervan wordt gevormd door de nieuwe, baanbrekende en uiterst zuinige vier- en zescilinder lijnmotoren. Want met deze motoren voldoet u nu al op bijzonder rendabele wijze aan de in 2014 van kracht wordende emissienorm Euro VI. Tot de andere kenmerken die de Atego duidelijk onderscheiden, behoren ook de standaard automatische transmissie Mercedes PowerShift 3, een uitermate soeverein rijgedrag en de als optie leverbare aantrekkelijke aluminium velgen. Daarnaast onderstreept het nieuw ontworpen interieurdesign de meerwaarde. Bijvoorbeeld met de nieuw vormgegeven en ergonomisch ingerichte werkplek voor de chauffeur, die in drie verschillende cockpituitvoeringen leverbaar is. Uitrustingen als het met leder beklede stuurwiel (optie) en de als optie leverbare luchtgeveerde comfortstoel dragen ook hun steentje bij. U merkt dat u met de nieuwe Atego beschikt over een truck voor het lichte distributietransport die op al uw wensen inspeelt. Een truck die er op beslissende wijze toe kan bijdragen dat u winstgevender in het distributietransport onderweg bent. Stap gerust in!