De Mercedes-Benz B-Klasse Sports Tourer Electric Drive.

Foto's

Klik op een willekeurige miniatuurafbeelding van de B 250 e om een grotere weergave te krijgen. Om het gekozen motief als wallpaper op uw computer op te slaan, klikt u in het keuzemenu op de gewenste resolutie.

Om ten volle te kunnen genieten van de foto’s en films van de B 250 e hebt u hier de huidige Flash Plug-in nodig. Ga naar de Adobe-site, download daar de Adobe Flash Player en volg de richtlijnen voor de installatie: Op de website van de fabrikant kunt u de Adobe Flash Player downloaden. Klik op de link en volg de installatierichtlijnen op de geopende website:

* De vermelde prijzen zijn de tarieven die aan de distributeurs worden aanbevolen. Zij zijn van toepassing op het ogenblik van de publicatie en kunnen zonder opzegtermijn worden gewijzigd. Onder voorbehoud van drukfouten of lay-outfouten.

Na de productie van de foto's hebben er mogelijk wijzigingen aan het product plaatsgevonden.

B 250 e: Stroomverbruik gecombineerd: vanaf 16,6 kW/100 km[1], CO2-emissies gecombineerd: 0 g/km)[2]

[1] De gegevens over het maximumvermogen en het koppel zijn berekend volgens richtlijn (EG) Nr. 595/2009 in de versie die op het ogenblik van kracht is.

[2] De opgegeven waarden voor brandstofverbruik en CO2-emissies werden volgens de voorgeschreven meetmethoden gemeten (§2 nr.5, 6, 6a Pkw-EnVKV in de huidige versie). De gegevens slaan niet op een afzonderlijke auto en maken geen deel uit van een aanbod. Ze dienen alleen om verschillende voertuigtypes met elkaar te vergelijken.

Pagina aanbevelen

B-Klasse

Electric Drive

Fascinatie

Alle feiten

Advies & verkoop

(euro)
Aanbevolen catalogusprijs (incl. BTW) vanaf 39.930,00
*