Onder de motorkap: de technische gegevens, afmetingen en gewichten van de X-Klasse.

Maten & gewichten.

Voertuigtype
Bodemvrijheid
ECO start/stop-functie

Handleiding.

Wilt u alles weten over de X-Klasse? Bekijk de interactieve handleiding voor meer details over de X-Klassemodellen.

Krachtige motoren.

Keuze tussen 5 dieselmotoren.

In elke aandrijving van de X-Klasse klopt een krachtig en onvermoeibaar hart. Vooral de versie met de krachtige V6-cilinderdieselmotor * imponeert met zijn maximumkoppel van 550 Nm, waarmee hij reeds bij lage toerentallen een grote trekkracht produceert. Daarmee komt hij haast overal vooruit, zowel op de weg als op het terrein. Alle motoren zijn uitgerust met de directe injectie met common-rail en piëzo-injectoren, turbocompressie en de SCR-technologie (Selective Catalytic Reduction) voor uitlaatgasreiniging en het vermogen om ook zware aanhanglasten te trekken.

Motoren en verbruikswaarden.

Voertuigtype
Bodemvrijheid
ECO start/stop-functie
Originele accessoires (bv. dakrails, hardtop enz.) kunnen belangrijke voertuigeigenschappen, zoals gewicht, rol- en luchtweerstand veranderen en naast verkeers- en weersomstandigheden invloed hebben op de verbruikswaarden en de rijprestatie. Meer technische gegevens vindt u op www.mercedes-benz.be
* Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en over de officiële, specifieke CO-emissies van nieuwe personenwagens kunnen uit de "Leidraad voor brandstofverbruik, CO-emissies en stroomverbruik van nieuwe personenwagens" worden genomen. Deze leidraad is gratis verkrijgbaar op alle verkooppunten en bij het "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de)".
Beeldmateriaal toont originele accessoires van Mercedes-Benz. Originele accessoires van Mercedes-Benz voor het model X 350 d 4MATIC zijn momenteel niet verkrijgbaar af fabriek.

Lorem Ipsum