Totale ontzorging, één uitgangspunt: service voor uw X-Klasse.

Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw X-Klasse.  

Kies het servicepakket dat bij u past.

Complete Het servicepakket met complete dekking
(onderhoud + herstellingen)
Vanaf € 31,66 per maand1
ExtendedWarranty Verlengde garantie na afloop van uw fabrieksgarantie Vanaf € 759,- eenmalig2
1

Adviestarief exclusief BTW voor zakelijke klanten, o.b.v. 24 maanden en 20.000 km per jaar bij normale inzet.

2

Product alleen mogelijk aan te schaffen bij aankoop van een nieuw of gebruikt (Certified) voertuig, activatie alleen tot 3 maanden nadien mogelijk. 

Bereken uw servicepakket met de Mercedes-Benz ServiceCare Calculator.  

Onze job: uw X-Klasse op de weg houden.

Met de service van Mercedes-Benz hebt u een partner aan uw zijde die uw bestelwagen het beste kent en u erbij ondersteunt om hem betrouwbaar draaiende te houden.

Mercedes-Benz Service24h en Mobilo.

En staat u toch eens aan de kant, dan helpt de professionele Service24h van Mercedes-Benz u uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz Mobilo1 krijgt u deze diensten bij elke nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen er standaard bij.

1

Mercedes-Benz Mobilo is in de huidige versie van toepassing voor de modellen V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON. Voor alle voertuigen met eerste inschrijving vanaf 01/01/2012 is Mobilo eerst 2 jaar geldig zonder servicekosten en wordt daarna bij een erkende Mercedes-Benz servicepartner van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt tot 30 jaar vernieuwd. Voor de modellen Sprinter, Vito, Citan en Marco Polo ACTIVITY zijn de diensten van Mercedes-Benz MobiloVan in de huidige versie van toepassing.

Beeldmateriaal toont originele accessoires van Mercedes-Benz. Originele accessoires van Mercedes-Benz voor het model X 350 d 4MATIC zijn momenteel niet verkrijgbaar af fabriek.

Lorem Ipsum