De X-Klasse.

Vanaf € 43.870 (excl. BTW)
Vanaf € 549 per maand1

Configurator

Robuustheid in haar meest fascinerende vorm.

Soeverein trotseert hij de natuurkrachten. Zijn opvallend design trekt de aandacht. Hij is zo robuust en krachtig dat u met hem ook op zwaarder terrein zelfzeker onderweg bent. Dankzij zijn opzienbarende stijl zult u ook in de grootstad opvallen. Als functionele en betrouwbare partner voor uw dagelijks werk is hij even overtuigend als metgezel voor spontane avonturen in uw vrije tijd. Ontdek een voertuig dat verschillende leefwerelden op een totaal nieuwe manier samenbrengt: welkom bij de X-Klasse – de Mercedes-Benz onder de pick-ups!

Hoogtepunten

  1. Robuustheid
  2. Performance
  3. Functionaliteit
  4. Comfort
  5. Design
  6. Veiligheid
Wie meer dan één ton kan dragen, heeft een sterke ruggengraat nodig.

De X-Klasse is door en door robuust: zijn laadbak kan een lading van meer dan 1.000 kg dragen en hij trekt aanhangwagens tot 3.500 kg. Daarvoor heeft hij een stabiele en standvastige basis nodig. Daarom hebben we onze pick-up opgebouwd op een stevig ladderchassis van hoogwaardig staal. U kunt de laadbak ook rustig en ordelijk volladen: gereedschap, machines, materiaal of sport- en vrijetijdsbenodigdheden. Ook buiten de verharde wegen helpt zijn robuust chassis u om op een soevereine manier op uw bestemming te komen.

Maximaal rijplezier!

Instappen, starten en al vanaf lage toerentallen het volledige vermogen ervaren. Vooral de versie met de krachtige V6-cilinderdieselmotor* zal u weten te overtuigen met zijn soevereine rijeigenschappen. DYNAMIC SELECT biedt u de keuze uit 5 rijprogramma’s, die een comfortabel, voor op onverharde ondergrond rijden geoptimaliseerd, sportief of bijzonder efficiënt rijgedrag mogelijk maken. In de manuele modus DYNAMIC SELECT schakelt u zelf met de schakelhendels aan het stuur.

De naar buiten geplaatste wielkasten en de wielen met brede banden zien er niet alleen indrukwekkend uit, maar dragen dankzij hun grote spoorbreedte ook bij tot de hoge dwarsdynamiek van de X-Klasse. Evenals de wendbaar afgestelde ophanging met meerdere wielarmen op de achteras. Op die manier kijkt u na elke bocht nog meer uit naar de volgende en wordt voortbeweging puur rijplezier.

Een laadvloer met veel mogelijkheden.

“Pick up” – dat nemen we letterlijk: de gemakkelijk toegankelijke laadbak neemt meer dan 1.000 kg aan werk- of sportmateriaal op. Zelfs tussen de wielkasten past een dwars geladen europallet. Heeft de lading hoekjes en kantjes, dan kan de optionele laadbakbekleding schade aan de lak voorkomen. Verschillende bevestigingsmogelijkheden helpen de lading te zekeren. En in het donker vergemakkelijkt de ledverlichting van de laadbak uw werk. Voor nog uitdagendere trajecten kan u dankzij een aanhangwagengewicht tot 3.500 kg ook boot- of paardentrailers trekken.

Een stoere uitstraling met een comfortabel interieur.

Zelfs wanneer het er buiten ruig aan toe gaat, verwent de X-Klasse met het typische comfort van Mercedes-Benz. Dankzij het toegangs- en startvrijgavesysteem KEYLESS-GO en de Hill Hold Assist rijdt u ontspannen. Tijdens de rit bieden de moderne radio- en navigatiesystemen u met de connectiviteitsservices van Mercedes me connect informatie en entertainment aan in het voertuig. Dankzij het comfortchassis en de verstelbare zetels voor bestuurder en passagier vooraan bent u ook op lange trajecten aangenaam onderweg. Wanneer u op uw bestemming bent aangekomen, ondersteunt het Parkeer-Pakket u met 360°-camera bij het parkeren en manoeuvreren.

Sterk in karakter, zeker in stijl.

De X-Klasse toont karakter: de powerdomes op de motorkap, de optische bodembescherming vooraan en de brede wielkasten laten een indruk achter. Nadat u de deuren hebt geopend wordt u ontvangen in een stijlvol interieur met een horizontaal ingedeelde cockpit. De duidelijk verschillende uitrustingslijnen PURE, PROGRESSIVE en POWER, gecombineerd met stijlvolle en functionele uitrustingspakketten en tot 48,3 cm (19") grote lichtmetalen velgen maken van de pick-up nog meer uw X-Klasse. Voor de uitrustingslijn POWER zijn bovendien 2 kleurconcepten in zwart leder of nootbruin leder verkrijgbaar.

Veilig – niet alleen in stijl.

Met zijn robuuste bouw beschikt de X-Klasse over een stevige basis voor een voorbeeldige veiligheid. En het wordt nog beter met talrijke bijkomende veiligheidsvoorzieningen. In kritieke of vermoeiende rijsituaties kunnen de vele hulpsystemen en de systemen voor de rijdynamiek en de remmen ondersteuning bieden en de bestuurder ontlasten. Daarbovenop komen voor noodgevallen 7 standaard airbags en het Mercedes-Benz noodoproepsysteem.

*Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen (Citan, Vito, Sprinter, X-klasse, V-klasse en Marco Polo) vanaf 1 oktober tot en met 31 december 2020. Geldig voor renting PRO bij een looptijd 48 maanden, met een voorschot van 20% en een koopaanbod van 30%. Aanbod uitsluitend bestemd voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

Lorem Ipsum