Totale ontzorging, één uitgangspunt: service voor uw Vito Gesloten Bestelwagen.

Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw Vito.  

Kies het servicepakket dat bij u past.

Complete Het servicepakket met complete dekking (onderhoud + herstellingen) Vanaf € 27,91 per maand1
Maintenance Reguliere onderhoudsbeurten voor een perfect onderhouden bestelwagen Vanaf € 722,31 eenmalig
ExtendedWarranty Verlengde garantie na afloop van uw fabrieksgarantie Vanaf € 754 eenmalig2
1

Adviestarief exclusief BTW voor zakelijke klanten, o.b.v. 24 maanden en 20.000 km per jaar bij normale inzet.

2

Product alleen mogelijk aan te schaffen bij aankoop van een nieuw of gebruikt (Certified) voertuig, activatie alleen tot 3 maanden nadien mogelijk. 

Bereken uw servicepakket met de Mercedes-Benz ServiceCare Calculator.  

Onze job: uw Vito Gesloten Bestelwagen op de weg houden.

Met de service van Mercedes-Benz hebt u een partner aan uw zijde die uw bestelwagen het beste kent en u erbij ondersteunt om hem betrouwbaar draaiende te houden.

Mercedes-Benz Service24h en MobiloVan.

En staat u toch eens aan de kant, dan helpt de professionele Service24h van Mercedes-Benz u uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz MobiloVan1 wordt u standaard vergezeld door deze en nog vele andere nuttige diensten bij elke nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

1

MobiloVan is in de huidige versie voor de modellen Sprinter, Vito en Citan, Marco Polo ACTIVITY geldig. Voor alle voertuigen met eerste inschrijving vanaf 01/10/2012 is MobiloVan eerst 2 jaar geldig zonder servicekosten en wordt daarna bij een erkende Mercedes-Benz Service Partner van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt tot 30 jaar vernieuwd.

Voor de modellen V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON zijn de diensten van Mercedes-Benz Mobilo in de huidige versie geldig.

Beeldmateriaal toont originele accessoires van Mercedes-Benz. Originele accessoires van Mercedes-Benz voor het model X 350 d 4MATIC zijn momenteel niet verkrijgbaar af fabriek.

Lorem Ipsum