Kopen of leasen | Vito Mixto | Leasen | Mercedes-Benz bestelwagen
Vito Mixto Leasing

De Vito Mixto kopen of leasen.

Vito Mixto leasen.

De Vito Mixto is uiterst flexibel als voertuig – net als onze financiële diensten. Een financiering kan een uitkomst voor u zijn als u de Vito Mixto wilt kopen, maar niet meteen de volledige aankoopprijs van het voertuig wilt betalen. Met onze diverse financieringsproducten kiest u de financiering die bij u past. Uiteraard kunt u de Vito Mixto altijd testen voordat u tot lease of koop overgaat.

Wilt u de Vito Mixto eerst van dichtbij ervaren? Boek direct een testrit bij een dealer bij u in de buurt.

De Vito Mixto vanaf € 299 per maand leasen.

Dit rekenvoorbeeld voor zakelijke klanten heeft betrekking op een Vito Mixto Perfect, L2, Mixto, 1140CDI, 9G-TRONIC, achterwielaandrijving, cilinderinhoud 1950 cm3, 100kW, diesel. Uw erkend Mercedes-Benz concessiehouder is u graag van dienst met een offerte op maat voor leasing.
Netto catalogusprijs excl. bpm/btw

€ 26.290

 

Voorschot

€ 5.258

 

Looptijd in maanden 48 maanden
Koopaanbod

€ 7.887

 

48 maandelijkse leasetermijnen à

€ 299 **

 

* Verbruikswaarde gecombineerd (WLTP) 7,2 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd (WLTP) 189 g/km.

** Renting PRO Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 1 oktober tot met 30 november 2021. Looptijd : 48 maanden. Voorafbetaalde huur: 20 % + BTW. Koopaanbod: 30 % + BTW. Aanbod uitsluitend geldig voor professionelen. Onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services BeLux NV, Tollaan, 68, B-1200 Brussel - BTW: BE 0405.816.821 - RPR Brussel. 

Uw financieringsopties.

Wilt u een Vito leasen? Voor uw Vito biedt Mercedes-Benz Financial Services we een aantal financieringsopties waaruit u kunt kiezen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. Alle producten hebben één ding gemeen: u profiteert gedurende de looptijd van de overeenkomst van de overeengekomen services en betaalt in planbare maandtermijnen.

Financial Leasing.

Financial leasing is bestemd voor beroepsgebruik. Deze formule biedt u de mogelijkheid een wagen te leasen voor een contractueel bepaalde periode, met een aankoopoptie bij het verstrijken van uw overeenkomst (maximum 15%). De huur wordt zo berekend, dat de waarde van het goed wordt afbetaald over de looptijd van de overeenkomst.

Renting.

Renting is een vorm van huur ‘op maat’ waarbij verschillende diensten als optie worden aangeboden en waarbij u op het einde van het overeenkomst uw Mercedes-Benz bestelwagen kunt overnemen aan een voordelige prijs. U bepaalt de periode van de renting en het koopaanbod (minimum 16%) op het einde van de overeenkomst, in functie van uw budget.

Verhuur op lange termijn.

Verhuur op lange termijn biedt u een innovatieve en flexibele oplossing, die u van alle zorgen verlost. U geniet van de knowhow van de Daimler-groep onder de vorm van een huur op lange termijn. Alleen het rijden laten wij aan u over. U geniet van maximale mobiliteit: wij zorgen voor uw voertuig en u kan zich volledig concentreren op uw business. Na het verstrijken van het overeenkomst, levert u het voertuig gewoon weer bij uw concessiehouder in.

Vito Mixto kopen.

Naast leasen kunt u er ook voor kiezen om de Vito Mixto te kopen. Voor meer informatie over de Vito Mixto neemt u contact op via het telefoonnummer 0800 - 20 060 of door het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om direct een testrit te reserveren.

Mercedes-Benz Vito Mixto stock.

Direct rijden in een nieuwe Mercedes-Benz. In het voorraadoverzicht staan alle voertuigen die bij onze dealers in Nederland staan.

Mercedes-Benz Certified occasions.

Kies voor Mercedes-Benz Certified bestelwagen occasions.

Verdere Mercedes-Benz financiële diensten voor de Vito Mixto.

Financiële diensten.

Wilt u een Vito Mixto kopen, maar niet meteen helemaal betalen? Bekijk dan onze financieringsoplossingen om uw Vito te leasen.

Vito acties.

De Vito helpt u vooruit. Bekijk de verschillende voordelige acties en pakketten.

Goed verzekerd op weg.

Ook voor het verzekeren van uw Vito Mixto bent u bij ons aan het goede adres. Kies bijvoorbeeld voor onze bestelwagenverzekering.

Lorem Ipsum