Totale ontzorging, één uitgangspunt: service voor uw eVito Tourer.

Goed beschermd van meet af aan.

 

Geïntegreerd onderhoudsproduct*

Ga met een gerust gemoed de toekomst in met uw eVito. Bij de aankoop van een eVito is al een gratis vier jaar geldig onderhoudsproduct inbegrepen. Regelmatig, professioneel onderhoud volgens het onderhoudsboekje en de specificaties van de constructeur, en inspectie van de hoogspanningsonderdelen en -functies van de wagen beschermen tegen onnodige reparatiekosten, beperken de stilstandtijden tot een minimum en zorgen voor het hoogst mogelijke waardebehoud.

Inclusief batterijcertificaat**

Het gratis batterijcertificaat dekt de kosten voor defecten aan de hoogspanningsbatterij voor nog eens 6 jaar of in totaal tot 160.000 km na de normale garantietermijn van twee jaar (2+6 jaar). Ook is binnen de tijds- en  kilometerbeperking een energiecapaciteit van ten minste 66 Ah gegarandeerd.

*Er wordt rekening gehouden met 1x per jaar regulier onderhoud conform de richtlijnen van de fabrikant, met een maximale duur van in totaal 4 jaar. Reparaties en slijtagedelen vallen niet onder de dekking van het eVito Maintenance pakket.
** Volgens de specifieke voorwaarden van het Mercedes-Benz batterijcertificaat voor de eVito.

Onze job: uw eVito Tourer in beweging houden.

Met de service van Mercedes-Benz hebt u een partner aan uw zijde die uw bestelwagen het beste kent en u erbij ondersteunt om hem betrouwbaar draaiende te houden.

Mercedes-Benz Service24h en MobiloVan.

Wanneer u toch een keer blijft stilstaan, helpt de professionele Mercedes-Benz Service24h u om uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz MobiloVan1 is deze service, samen met vele andere nuttige services, standaard voor elke nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

1

MobiloVan is in de huidige versie voor de modellen Sprinter, Vito en Citan, Marco Polo ACTIVITY geldig. Voor alle voertuigen met eerste inschrijving vanaf 01/10/2012 is MobiloVan eerst 2 jaar geldig zonder servicekosten en wordt daarna bij een erkende Mercedes-Benz servicepartner van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt tot 30 jaar vernieuwd.

Voor de modellen V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON zijn de diensten van Mercedes-Benz Mobilo in de huidige versie geldig.

Lorem Ipsum