eVito Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz bestelwagens

De 100% elektrische eVito Gesloten Bestelwagen.

Vanaf € 45.095 (excl. BTW)
Vanaf € 469 per maand*

Configureer nu

Ontdek de nieuwste eVito Gesloten Bestelwagen.

De geavanceerde eVito Gesloten Bestelwagen voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent met zijn uiterst rendabele elektromotor met 85 kW (116 pk). De eVito Gesloten Bestelwagen heeft een actieradius tot 280 km (WLTP gecombineerd).1 De geïnstalleerde batterijcapaciteit bedraagt 66 kWh en kan bij een laadvermogen van 11 kW in ca. 6,5 uur tijd  van 0 tot 100% worden opgeladen.

De eVito Gesloten Bestelwagen kan besteld worden in de lengtes “lang” en “extralang”. Met zijn laadruimte van 6,0 m³ resp. 6,6 m³ hebt u dankzij de elektrische aandrijving geen enkele beperking. Het laadvermogen bedraagt bij de voertuiglengte lang tot 848 kg, en bij de voertuiglengte extralang tot 813 kg.

De eVito Gesloten Bestelwagen is geschikt voor alle soorten gebruik, waarvan het inzetprofiel overeenkomt met de beschikbare actieradius. Bijvoorbeeld een rit door de stad of juist een langere, vaak terugkerende route. De eVito Gesloten Bestelwagen is leverbaar vanaf april 2022, maar al wel te bestellen bij uw Mercedes-Benz concessiehouder. Stel uw eVito Gesloten Bestelwagen alvast samen in onze configurator.

Hoogtepunten.

  1. Saloncondities
  2. Aandrijving
  3. Connectiviteit
  4. Betrouwbaarheid
  5. Interieur
Profiteer nu van onze Saloncondities.

Vind de bedrijfswagen die echt iets voor u is én profiteer van aantrekkelijke Saloncondities. Zo profiteert u nu tijdelijk van een scherp maandbedrag of korting op uw ServiceCare Complete onderhoudspakket. Bekijk samen met uw Mercedes-Benz Vans Concessiehouder de modellen, varianten en opties. Zo rijdt u straks in een Mercedes-Benz die helemaal bij u past.

Nu aan Saloncondities
Elektrische energie zo efficiënt mogelijk gebruiken.

De intelligente bedrijfsstrategie zorgt voor een zo efficiënt mogelijk energiegebruik: met de 3 rijprogramma's 'E+', 'E' en 'C' en de 5 recuperatieniveaus 'D– ', 'D', 'D+', 'D++' en 'D Auto' kunt u het stroomverbruik en dus de actieradius optimaliseren. Bij de recuperatie wordt energie teruggewonnen wanneer het voertuig afgeremd wordt. Het recuperatieniveau 'DAuto' helpt u om de acculading zo goed mogelijk te benutten. Hij past het recuperatieniveau zelfstandig aan de rijsituatie aan.

Goed geëntertaind, optimaal geïnformeerd.

De informatie- en communicatiesystemen met talrijke interfaces zorgen desgewenst voor uitstekende verbindingen en entertainment van topniveau. De bediening van de optionele multimediasystemen Audio 30 en Audio 40 via een touchscreen is intuïtief en comfortabel.

Klaar wanneer u het bent.

U zult uw eVito als partner snel weten te waarderen. Daarom stellen we alles in het werk voor een lange en betrouwbare werkrelatie. U krijgt bij de levering een uitgerijpt voertuig in Mercedes-Benz kwaliteit, waarvan de elektrische aandrijving en verwarming onze uitgebreide wintertest met temperaturen tot min 30 °C hebben doorstaan. Zijn uitgebreide corrosiebescherming met volledig verzinkt koetswerk en slijtvaste materialen in het interieur zorgen ervoor dat hij ook na vele jaren nog als visitekaartje voor uw bedrijf een goed figuur slaat.

Hier kunt u genieten van uw werk.

De aangename kant van uw job: dankzij zijn ruim interieur zorgt de eVito ervoor dat u goed geluimd aan het werk bent. Op de robuuste en comfortabele zetels kunt u ook lange ritten zo ontspannen mogelijk uitvoeren. In het koude seizoen is de standaard zetelverwarming voor de bestuurder een waardevol extraatje. Als u vooraan plaats nodig hebt voor 2 passagiers dan kunt u de optionele begeleiderszitbank bestellen. De als optie verkrijgbare audiosystemen zorgen onderweg voor goede communicatieverbindingen en entertainment, en met het navigatiesysteem Audio 40 komt u ook makkelijker op uw bestemming aan.

eVito Gesloten Bestelwagen in 35 minuten opgeladen tot 80%.

Dankzij het Combined Charging System (CCS) is de eVito bij oplaadpalen en wallboxes niet kieskeurig en laadt even goed met max. 11 kW en wisselstroom (AC) als met max. 80 kW en gelijkstroom (DC) op. Hiermee kan de standaard hoogspanningsaccu (66 kWh) bij een DC-snellaadstation in slechts 35 minuten2 van 10 tot 80% opladen.

Voor het opladen wordt de CCS-stekker van de laadkabel gewoonweg in de CCS-voertuigstekkerdoos (Combo 2) in de zijkant van de voorbumper gestoken. Als er geen wallbox of laadstation beschikbaar is, kan de accu ook via het stroomnet thuis worden opgeladen.

De duur van het opladen van de accu is afhankelijk van de laadinfrastructuur.

Voorbeeldig veiligheidsniveau ook met elektrische aandrijving.

Goed beschermd hoogspanningssysteem.

De elektrisch aangedreven bestelwagens van Mercedes-Benz ondergaan veeleisende voertuigtests en crashtests. Daardoor bevinden ze zich ook op het voortreffelijke Mercedes-Benz niveau wat veiligheid betreft.

De aandrijflijn, de hoogspanningsbatterij en de hoogspanningsleidingen zijn goed beschermd. Alle hoogspanningsleidingen zijn uitgebreid geïsoleerd. Als de crashsensoren een zwaar ongeval detecteren, wordt het voertuig onmiddellijk automatisch spanningsvrij geschakeld.

Onderhoud voor uw eVito Gesloten Bestelwagen.

Bij uw eVito Gesloten Bestelwagen is het onderhoudspakket eMaintenance inbegrepen. Deze dekt gedurende de eerste 4 jaar de kosten van de eerste 4 onderhoudsbeurten volgens het onderhoudsboekje en de voorschriften van de fabrikant. Lees meer over onderhoud voor uw eVito.

Instructies voor uw nieuwe Mercedes-Benz eVito.

Rijden in een eVito met automaat is gelijk aan rijden met elke andere bestelwagen met automaat. Hieronder vindt u praktische informatie over het starten, rijden en laden van uw eVito.
Mercedes-Benz eVito instructievideo

 

 

EQ Ready App.

Analyseer uw dagelijkse routeplanner met de EQ Ready-app om te zien of e-mobiliteit past bij uw behoefte aan mobiliteit. Gebruik de app om elektrisch rijden met uw huidige voertuig te simuleren.

De EQ Ready-app analyseert uw afgelegde afstand, uw rij- en remgedrag en het hoogteprofiel van uw reis.

Daardoor is het mogelijk om uw virtuele rijbereik en energiebehoefte met een elektrisch voertuig te berekenen. De app beantwoordt vragen als "Hoeveel rijbereik heb ik echt met een elektrisch voertuig?" en "Hoe vaak moet ik een elektrisch voertuig opladen?" Op deze manier kunt u e-mobiliteit in een virtuele en realistische omgeving testen.

Belangrijke feiten van de app:

  • Analyse van uw individuele rijgedrag, vanaf uw eerste rit. 
  • Automatisch volgen van uw ritten en simuleren van uw rijgedrag met een elektrisch voertuig. 
  • Eenvoudig toevoegen van privé- en publieke laadmogelijkheden voor opladen. 
  • Gedetailleerd overzicht van het batterijverbruik van uw elektrische voertuig bij verschillende temperatuurscenario's.

Let op: gebruik de app niet tijdens het rijden. Doorlopend gps-gebruik doet de laadstatus van uw batterij dalen.

 

Ontdek nu de eVito Gesloten Bestelwagen.

Icoon testrit boeken

Testrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Lees er meer over
Icoon handelaar zoeken

Concessiehouder zoeken.

En in je buurt vinden
Lees er meer over
Icoon voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Lees er meer over
Mercedes-Benz Vans
Geïnteresseerd in een eVito Gesloten Bestelwagen?
Configureer nu uw eVito Gesloten Bestelwagen naar keuze. Of neem contact op met een concessiehouder bij u in de buurt.

*[Select&Drive] Renting PRO. Looptijd : 60 maanden. Voorafbetaalde huur: 20 % + BTW. Koopaanbod: 25 % + BTW. Aanbod uitsluitend geldig voor professionelen.  Actie geldig van 01/12/2021 t.e.m 28/02/2022. Onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services BeLux NV, Tollaan, 68, B-1200 Brussel - BTW: BE 0405.816.821 - RPR Brussel. 

1 De actieradius werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. De actieradius is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing.

Lorem Ipsum