De vaart erin: service voor uw eVito Gesloten Bestelwagen.

Goed beschermd van meet af aan.

 

Geïntegreerd onderhoudsproduct*

Ga met een gerust gemoed de toekomst in met uw eVito. Bij de aankoop van een eVito is al een gratis vier jaar geldig onderhoudsproduct inbegrepen. Regelmatig, professioneel onderhoud volgens het onderhoudsboekje en de specificaties van de constructeur, en inspectie van de hoogspanningsonderdelen en -functies van de wagen beschermen tegen onnodige reparatiekosten, beperken de stilstandtijden tot een minimum en zorgen voor het hoogst mogelijke waardebehoud.

Inclusief batterijcertificaat**

Het gratis batterijcertificaat dekt de kosten voor defecten aan de hoogspanningsbatterij voor nog eens 6 jaar of in totaal tot 100.000 km na de normale garantietermijn van twee jaar (2+6 jaar). Ook is binnen de tijds- en  kilometerbeperking een energiecapaciteit van ten minste 66 Ah gegarandeerd.

*Er wordt rekening gehouden met 1x per jaar regulier onderhoud conform de richtlijnen van de fabrikant, met een maximale duur van in totaal 4 jaar. Reparaties en slijtagedelen vallen niet onder de dekking van het eVito Maintenance pakket.
** Volgens de specifieke voorwaarden van het Mercedes-Benz batterijcertificaat voor de eVito.

Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw eVito.  

Kies het servicepakket dat bij u past.

eComplete Het servicepakket met complete dekking (onderhoud + herstellingen) Vanaf € 23 per maand1
eMaintenance Reguliere onderhoudsbeurten voor een perfect onderhouden bestelwagen Vanaf € 389 eenmalig2
eWarranty Verlengde garantie na afloop van uw fabrieksgarantie Vanaf € 633,33 eenmalig3

1 Adviestarief exclusief BTW voor zakelijke klanten, o.b.v. 24 maanden en 20.000 km per jaar bij normale inzet.

2 Een gratis onderhoudspakket voor een periode van vier jaar is inbegrepen bij de aankoop van elke eVito. Adviestarief exclusief BTW voor twee extra onderhoudsbeurten.

3 Product alleen mogelijk aan te schaffen bij aankoop van een nieuw of gebruikt (Certified) voertuig, activatie alleen tot 3 maanden nadien mogelijk.

Onze job: uw eVito Gesloten Bestelwagen in beweging houden.

Met de service van Mercedes-Benz hebt u een partner aan uw zijde die uw bestelwagen het beste kent en u erbij ondersteunt om hem betrouwbaar draaiende te houden.

Mercedes-Benz Service24h en MobiloVan.

Wanneer u toch een keer blijft stilstaan, helpt de professionele Mercedes-Benz Service24h u om uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz MobiloVan1 is deze service, samen met vele andere nuttige services, standaard voor elke nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

1

MobiloVan is in de huidige versie voor de modellen Sprinter, Vito en Citan, Marco Polo ACTIVITY geldig. Voor alle voertuigen met eerste inschrijving vanaf 01/10/2012 is MobiloVan eerst 2 jaar geldig zonder servicekosten en wordt daarna bij een erkende Mercedes-Benz Service Partner van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt tot 30 jaar vernieuwd.

Voor de modellen V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON zijn de diensten van Mercedes-Benz Mobilo in de huidige versie geldig.

Lorem Ipsum