Hij kan niet wachten om u te leren kennen.

MBUX.

Een multimediasysteem zoals u nog nooit heeft gezien. Ontdek daarom MBUX zelf bij uw dichtstbijzijnde erkend concessiehouder Mercedes-Benz Vans.

Revolutionair Infotainment: MBUX.

 

Mercedes-Benz User Experience (MBUX).

Met MBUX beschikt u standaard over een multimediasysteem dat nagenoeg niets te wensen overlaat. Het modulair opgebouwde Infotainmentsysteem is intuïtief te bedienen, voor maar liefst 8 personen individualiseerbaar en uitbreidbaar: van de smartphone-integratie en de intelligente spraakbediening tot en met de Mercedes-Benz navigatie en de verkeersbordenassistent.

Levensgroot.

Stap in en u zult van elke kilometer in de V-Klasse genieten. Hiermee zijn gezinnen en zakenlieden nóg ontspannender onderweg. Er kan nóg intensiever van uitstapjes worden genoten. Wanneer de V-Klasse voor personenvervoer wordt gebruikt, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan.

Met de krachtige, onmiskenbare vormen is de V-Klasse een echte blikvanger – met name met de AMG Line of het nightpakket: Ook het interieur is groots: het variabele ruimteconcept, de intelligente assistentie- en veiligheidssystemen en de multimediasystemen met uitstekende netwerkverbindingen zijn toonaangevend in het segment. Met de nieuwe topmotoruitvoering V 300 d met 176 kW (239 pk)1,2 en negentraps automatische transmissie 9G-TRONIC wordt elke rit voor u een ware belevenis.

Gezin

Avontuur

Zakelijk gebruik

Dual Use

1

Brandstofverbruik gecombineerd (WLTP): 7,3 – 7,4 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd (WLTP): 191 – 194 g/km. Contacteer uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz Vans voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

2

Brandstofverbruik gecombineerd: 5,9 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd: 156 g/km. Euro 6d-Temp M1: De opgegeven waarden zijn de berekende “NEDC-CO2-waarden” volgens art. 2 nr. 1 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153. Het brandstofverbruik werd berekend op basis van deze waarden.

Lorem Ipsum