Totale ontzorging, één uitgangspunt: service voor uw V-Klasse.

Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw V-Klasse.

Kies het servicepakket dat bij u past.

Complete Het servicepakket met complete dekking (onderhoud + herstellingen) Vanaf € 29,41 per maand1
Maintenance Reguliere onderhoudsbeurten voor een perfect onderhouden bestelwagen Vanaf € 722,31 eenmalig2
ExtendedWarranty Verlengde garantie na afloop van uw fabrieksgarantie Vanaf € 1.274 eenmalig3
1

Adviestarief exclusief BTW voor zakelijke klanten, o.b.v. 24 maanden en 20.000 km per jaar bij normale inzet.

2

Adviestarief exclusief BTW voor manuele versnellingsbak uitvoering. Adviestarief voor uitvoering met automaat is €1.069,22 exclusief BTW.

3

Product alleen mogelijk aan te schaffen bij aankoop van een nieuw of gebruikt (Certified) voertuig, activatie alleen tot 3 maanden nadien mogelijk. 

Onze taak: uw bestelwagen in beweging te houden.

Met de service van Mercedes-Benz hebt u een partner aan uw zijde die alles van uw bestelwagen weet en u helpt uw voertuig in beweging te houden. Lees meer over al onze services en diensten om uw bestelwagen in topconditie te houden.

Mercedes-Benz Service24h en Mobilo.

Wanneer u toch een keer blijft stilstaan, helpt de professionele Mercedes-Benz Service24h u om uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz Mobilo1 is deze service, samen met vele andere nuttige services, standaard voor elke nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

1

Voor de modellen van de Sprinter, Vito en Citan is Mercedes-Benz MobiloVan geldig in de op dat moment actuele versie. MobiloVan geldt twee jaar zonder enige serviceverplichtingen voor alle modellen met eerste kentekenregistratie vanaf 1 oktober 2012. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt verlengd, met een maximum van 30 jaar.

Voor de modellen van de V-Klasse, X-Klasse en Marco Polo geldt de dekking van Mercedes-Benz Mobilo in de op dat moment actuele versie.

Lorem Ipsum