Dual Use | V-Klasse | Mercedes-Benz

Fascinerende uitstraling.

Krachtig ogend exterieur.

Al op het eerste gezicht wordt duidelijk: de V-Klasse is een uitstekend voorbeeld van Mercedes-Benz design. Het expressieve exterieur ontstaat door een wisselwerking tussen karakteristieke lijnen en grote, rustige vlakken. De moderne Mercedes-Benz belijning benadrukt zeer fraai het onafhankelijke karakter van de V-Klasse.

Met de AMG Line, als V-Klasse EXCLUSIVE of als V-Klasse AVANTGARDE, ziet de V-Klasse er nóg individueler, exclusiever en sportiever uit, vooral met het AVANTGARDE sportpakket exterieur. Verdere individualiseringsmogelijkheden bieden lichtmetalen velgen van maximaal 48,3 cm (19 inch) en de AMG-spoilerrand.

Aangename ambiance.

Design interieur: opvallend ruim bemeten.

Het moderne en royaal vormgegeven interieur is op het gebied van ergonomie, kwaliteit en uitstraling toonaangevend in het Van-segment. Het design en de materiaalkeuze zijn uiterst hoogwaardig. Dit blijkt onder meer uit het mediadisplay met hoogwaardig glazen oppervlak, uit het aantrekkelijke design van de luchtuitstroomopeningen of uit het ruim bemeten sierdeel met de moderne look.

Het interieur van de V-Klasse kan nóg individueler, exclusiever en sportiever worden vormgegeven met de optionele AMG Line of het optionele designpakket Interieur, alsmede met de uitrustingslijn V-Klasse EXCLUSIVE en V-Klasse AVANTGARDE en het hiervoor leverbare AVANTGARDE designpakket Interieur.