De EQV: perfect voor uw gezin | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

De EQV: ruimte voor uw hele familie.

Neem contact op

Met de EQV van Mercedes-Benz beleeft uw hele gezin buitengewoon rijplezier en geniet u van een aantrekkelijk design. Dankzij acht comfortabele zitplaatsen is er in deze luxe gezinswagen ruimte voor uw hele familie. De EQV is 100% elektrisch en heeft een actieradius van 355 kilometer.* Daarnaast is hij uitgerust met geavanceerde rijassistentsystemen voor extra veiligheid. Een dagje naar het strand of op vakantie was nog nooit zo comfortabel met de EQV van Mercedes-Benz.

 

Waarom kiezen voor een EQV?

Rijbereik van 355 km.*

De hele dag onderweg met een rijbereik van 355 kilometer.

Geen CO2-uitstoot.

De EQV is 100% elektrisch en stoot geen CO2 uit.

8 zitplaatsen.

Ruimte voor uw hele familie dankzij 8 zitplaatsen.

Nu tijdelijk 0% rente op een nieuwe EQV.**

Naast alle voordelen is het nu extra interessant om te kiezen voor een EQV. Als u ervoor kiest om een nieuwe EQV te leasen, dan profiteert u nu tijdelijk van 0% rente met een looptijd van maximaal 36 maanden.** U rijdt de EQV 100% elektrisch, tegenover 0% rente. De voorraad is beperkt, dus grijp uw kans en profiteer vandaag nog van deze scherpe rente-actie.

 

* De actieradius werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. De actieradius is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing. De werkelijke actieradius is bovendien afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, weg- en verkeersomstandigheden, buitentemperatuur, gebruik van airconditioning/verwarming etc. en kan evt. afwijken.

** Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen (eVans) vanaf 1 juli tot en met 30 september 2021. Geldig voor Renting PRO bij een looptijd 36 maanden, met een voorschot van 20% en een koopaanbod van 30%. Aanbod uitsluitend bestemd voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

Lorem Ipsum