Kopen of leasen | EQV | Mercedes-Benz Vans
EQV op een weg met bomen.

De EQV kopen of leasen.

EQV leasen.

Met de EQV maakt u de overstap naar elektrisch rijden. Laat u daarbij ondersteunen door onze financiële diensten. Als u voor uw EQV een leasecontract afsluit, dan profiteert u dubbel. Zo kunt u tijdens de looptijd van het contract uitgebreid testen hoe goed een elektrisch voertuig bij uw gebruiksprofiel past en u profiteert meteen van de overheidssubsidie voor elektromobiliteit.

Wilt u de EQV eerst van dichtbij ervaren? Boek direct een testrit bij een dealer bij u in de buurt.

EQV vanaf € 719 per maand leasen.

Dit rekenvoorbeeld voor zakelijke klanten betreft een EQV L2, Tourer, 300, Voorwielaandrijving, elektromotor met 150 kW (204pk) en 362 Nm koppel.* Uw erkend concessiehouder Mercedes-Benz Vans is u graag van dienst voor een offerte op maat.
Netto catalogusprijs excl. bpm/btw  

€ 63.110

 

Voorschot

€ 12.622

 

Looptijd in maanden 48 maanden
Koopaanbod € 18.933
48 maandelijkse leasetermijnen à

€ 719 **

 

* Stroomverbruik binnen/buiten de bebouwde kom / gecombineerd: 28,2 kWh/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 0 g/km.
** Renting PRO Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 1 oktober tot met 30 november 2021. Looptijd : 48 maanden. Voorafbetaalde huur: 20 % + BTW. Koopaanbod: 30 % + BTW. Aanbod uitsluitend geldig voor professionelen. Onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services BeLux NV, Tollaan, 68, B-1200 Brussel - BTW: BE 0405.816.821 - RPR Brussel. 

 

Uw financieringsopties.

Wilt u een EQV leasen? Voor uw EQV biedt Mercedes-Benz Financial Services we een aantal financieringsopties waaruit u kunt kiezen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. Alle producten hebben één ding gemeen: u profiteert gedurende de looptijd van de overeenkomst van de overeengekomen services en betaalt in planbare maandtermijnen.

Financial leasing.

Financial leasing is bestemd voor beroepsgebruik. Deze formule biedt u de mogelijkheid een wagen te leasen voor een contractueel bepaalde periode, met een aankoopoptie bij het verstrijken van uw overeenkomst (maximum 15%). De huur wordt zo berekend, dat de waarde van het goed wordt afbetaald over de looptijd van de overeenkomst.

Renting.

Renting is een vorm van huur ‘op maat’ waarbij verschillende diensten als optie worden aangeboden en waarbij u op het einde van het overeenkomst uw Mercedes-Benz bestelwagen kunt overnemen aan een voordelige prijs. U bepaalt de periode van de renting en het koopaanbod (minimum 16%) op het einde van de overeenkomst, in functie van uw budget.

Verhuur op lange termijn.

Verhuur op lange termijn biedt u een innovatieve en flexibele oplossing, die u van alle zorgen verlost. U geniet van de knowhow van de Daimler-groep onder de vorm van een huur op lange termijn. Alleen het rijden laten wij aan u over. U geniet van maximale mobiliteit: wij zorgen voor uw voertuig en u kan zich volledig concentreren op uw business. Na het verstrijken van het overeenkomst, levert u het voertuig gewoon weer bij uw concessiehouder in.

EQV kopen.

Naast leasen kunt u er ook voor kiezen om de EQV te kopen. Voor meer informatie over de EQV neemt u contact op via het telefoonnummer 0800 - 20 060 of door het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om direct een testrit te reserveren.

Zoek uw dichtstbijzijnde erkend concessiehouder Mercedes-Benz.

Bij een bezoek aan uw plaatselijke erkend concessiehouder Mercedes-Benz Vans kunt u onze bestelwagens rustig tot in de kleinste details bekijken.

Verdere Mercedes-Benz financiële diensten voor de EQV.

Financiële diensten.

Wilt u een EQV kopen, maar niet meteen helemaal betalen? Bekijk dan onze financieringsoplossingen om uw EQV te leasen.

EQV acties.

De EQV helpt u vooruit. Bekijk de verschillende voordelige acties en pakketten.

Goed verzekerd op weg.

Ook voor het verzekeren van uw EQV bent u bij ons aan het goede adres. Kies bijvoorbeeld voor onze bedrijfswagenverzekering.

Lorem Ipsum