Uw EQV in topconditie met de service van Mercedes-Benz.

Inclusief accucertificaat.

Met het kosteloze accucertificaat komen de kosten voor uitval van de hoogspanningsaccu, aansluitend op de klassieke garantie, nog eens 6 jaar of tot een kilometerstand van maximaal 160.000 km voor rekening van Mercedes-Benz AG. Voorts heeft de koper van een Mercedes-Benz EQV de garantie dat de maximale capaciteit van de hoogspanningsaccu in het accupack niet tot onder 180 Ah daalt.

Onze taak: uw bestelwagen in beweging te houden.

Met de service van Mercedes-Benz hebt u een partner aan uw zijde die alles van uw bestelwagen weet en u helpt uw voertuig in beweging te houden. Lees meer over al onze services en diensten om uw bestelwagen in topconditie te houden.

Mercedes-Benz Service24h en Mobilo.

Wanneer u toch een keer blijft stilstaan, helpt de professionele Mercedes-Benz Service24h u om uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz Mobilo1 is deze service, samen met vele andere nuttige services, standaard voor elke nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

1

Voor de modellen van de Sprinter, Vito, Citan en Marco Polo ACTIVITY is Mercedes-Benz MobiloVan geldig in de op dat moment actuele versie. MobiloVan geldt twee jaar zonder enige serviceverplichtingen voor alle modellen met eerste kentekenregistratie vanaf 1 oktober 2012. Na twee jaar wordt deze mobiliteitsgarantie steeds van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt verlengd, met een maximum van 30 jaar.

Voor de modellen van de V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON is de dekking van Mercedes-Benz Mobilo geldig in de op dat moment actuele versie.

Lorem Ipsum