De Sprinter Payload Champion Gesloten Bestelwagen met voorwielaandrijving voor een maximaal laadvermogen.

Vanaf € 25.530,- (excl. BTW)

De Sprinter Payload Champion met voorwielaandrijving heeft een lage basis prijs, extra volume en een lagere laaddrempel vergeleken met voertuigen met achterwielaandrijving.
Geschakeld wordt met de handgeschakelde zesversnellingsbak of de voor het segment unieke automatische transmissie 9G-TRONIC.

Afmetingen en gewichten.

Carrosserielengte
Type dak
Max. toegestaan totaalgewicht (MTG)
Aandrijving

Tijdelijk extra korting op de Sprinter.

Nu met € 1.000 korting.

De robuuste en krachtige Sprinter is al bijna 25 jaar ongeëvenaard. Deze Mercedes-Benz bestelwagen heeft alles voor de ondernemer die naast ruimte ook betrouwbaarheid, kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit, rendement en duurzaamheid zoekt. 

Profiteer tijdelijk van een voordeel van 1.000 euro1.

¹ Actie geldig voor particuliere en professionele klanten. Bij aankoop van een Vito en Sprinter uit voorraad is een voordeel van € 1.000,- van toepassing. Geldig voor klantbestellingen vanaf 01 juli 2019 tot en met 30 september 2019. Enkel op fysieke onverkochte voorraad en niet wijzigbaar. Niet cumuleerbaar met condities Demo / Fleet / VUP / Diplo / Economy. De netto tussenkomst van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg N.V. is niet afhankelijk van een dealertussenkomst, de dealer is vrij om een (extra) dealertussenkomst aan de eindklant aan te bieden.

Lorem Ipsum