Sprinter Chassis-cabine met open laadbak | Mercedes-Benz Bestelwagens

Robuust en krachtig: de Sprinter Chassis-cabine met open laadbak.

Vanaf € 32.214 (excl. BTW)

Configureer nu

Toekomstgericht, efficiënt en betrouwbaar.

De Sprinter Chassis-cabine met open laadbak biedt met 3 voertuiglengtes, een standaardcabine of dubbele cabine en een laadoppervlak tot 9,2 m2 een indrukwekkende verscheidenheid

Voertuigen met voorwielaandrijving hebben bijvoorbeeld een lagere aankoopprijs en een hoger laadvermogen dan voertuigen met achterwielaandrijving. Bestuurders doen hun voordeel met het intelligente bedienings- en weergaveconcept en met het modulaire opbergconcept dat net als het aanbod multimedia- en hulpsystemen specifiek op hun behoeften afgestemd kan worden.

De Sprinter heeft alles wat u van een Mercedes-Benz bestelwagen verwacht. Ontdek zijn sterke punten tijdens een testrit.

Hoogtepunten.

 1. Productconcept
 2. Connectiviteit
 3. Sectoroplossingen
 4. Veiligheid
 5. Rendabiliteit
Mooi voor het oog, en nog mooier voor het werk.

Met het typisch Mercedes-Benz radiatorrooster en modern vormgegeven koplampen is de cabine van de Sprinter Chassis-cabine met open laadbak visueel alvast bijzonder geslaagd. De ergonomisch ontworpen cockpit overtuigt met een uitstekende functionaliteit. Voorbeelden van dat laatste zijn het intelligente, modulaire opbergconcept en KEYLESS-START. Het laadoppervlak van max. 9,2 m2 wordt begrensd door hoogwaardige aluminium zijschotten. Op die manier ontstaat een robuust laadoppervlak dat ruimte biedt aan twee grote industriepalletten van 1.200 x 1.000 naast elkaar.

Uw mobiliteit 4.0.

Om het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk te maken, zijn voor de Sprinter een radio, multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen beschikbaar. Afhankelijk van de behoefte gaat het aanbod van de radio met Bluetooth®-interface en handenvrije functie tot het multimediasysteem dat een touchscreen met hoge resolutie, een snelle navigatie op basis van een harde schijf met 3D-kaartweergave en een smartphone-integratie omvat. De bediening zoals u dat graag hebt: eenvoudig De multimediasystemen kunt u bijvoorbeeld bedienen via het hogeresolutie touchscreen of het multifunctioneel stuurwiel. Alle bedienings- en weergave-elementen zijn goed bereikbaar en gemakkelijk af te lezen.

Waar een transportopdracht is, is ook een Sprinter.

De Sprinter Chassis-cabine met open laadbak maakt met zijn tot 9,2 m2 groot laadvlak veel mogelijk: dankzij zijn indrukwekkende verscheidenheid aan varianten kunt u voertuigen met een maximaal toegelaten massa MTM tot 5.500 kg configureren. Indien nodig heeft hij een trekkracht tot 3.500 kg.

Verzekert uw succes.

De solide basis van de Sprinter is het naakte koetswerk dat door zijn constructie en de gebruikte materialen bijzonder stabiel is. Daarbij komen nog talrijke hulpsystemen. Want zelfs de meest ervaren bestuurder komt wel eens in een situatie terecht waarin een steuntje in de rug welkom en nuttig kan zijn. Het aanbod gaat van de standaard zijwindassistent over het actieve remhulpsysteem1 tot de spoorassistent1. En bij een eventueel ongeval wordt de bestuurder door de standaard ingebouwde airbag beschermd. Indien gewenst zijn er voor de bestuurder en de begeleider nog 5 extra airbags beschikbaar.

Rendabel in elk opzicht.

De Sprinter bewijst zijn rendabiliteit van meet af aan: met zijn aantrekkelijke instapprijs en talrijke configuratiemogelijkheden, waarbij u precies bestelt wat u echt nodig hebt. Omdat we wat goed is, graag nog verbeteren, hebben we onze dieselmotoren nog verder geoptimaliseerd. Een ander pluspunt voor het rendement van uw bedrijf is het circa 50 kg hogere laadvermogen2. De Sprinter slaagt er dus in aspecten zoals het lage brandstofverbruik en de intelligente bruikbaarheid tot een bijzonder rendabele mobiliteitsoplossing te bundelen.

1

Actief remhulpsysteem en spoorassistent zijn standaard voor voertuigen met een maximaal toegelaten massa MTM van meer dan 3.500 kg.

2

In combinatie met voorwielaandrijving, in vergelijking met achterwielaandrijving.

Kan aangepast worden aan nagenoeg elk gebruik.

Even rijk aan varianten als het vrachtvervoer.

De talrijke voertuigvarianten en uitrustingsopties maken het mogelijk om de Sprinter Chassis-cabine met open laadbak precies aan de transportopdracht aan te passen. Met de lange voertuiglengte en de standaardcabine bereikt de laadvloer zijn maximale grootte 9,2 m². Als het laadvermogen doorslaggevend is, gaat de voorkeur uit naar de gewichtsvariant 5.500 kg. De standaardcabine biedt ruimte aan 3 personen, terwijl in de dubbele cabine kleine teams met max. 7 personen naar de werkplaats kunnen rijden. Daarnaast kan voor specifieke vereisten voor bepaalde sectoren gekozen worden uit talrijke hoogwaardige oplossingen van opbouwfabrikanten.

Overzicht van de verschillende varianten van de Sprinter Chassis-cabine met open laadbak:

 • Laadvloer tot 9,2 m²
 • Verkrijgbaar met maximum toegelaten massa van 3.000 kg, 3.500 kg, 4.100 kg en 5.000 kg, bijkomend talrijke laad- en losvarianten voor een maximum toegelaten massa tot 5.500 kg
 • Maximum nuttig laadvermogen van meer dan 3.000 kg in de gewichtsvariant van 5.500 kg
 • Met voorwiel-, achterwiel- en vierwielaandrijving verkrijgbaar
 • 3 voertuiglengtes: compact, standaard en lang
 • 2 cabines: standaardcabine en dubbele cabine

Maakt zwaar werk lichter.

Sprinter Chassis-cabine met open laadbak
 • KEYLESS-START

  KEYLESS-START

  De motor eenvoudig met een druk op de knop starten: met KEYLESS-START, het systeem voor startvrijgave, volstaat het om de start/stop-knop in het contactslot in te drukken om de motor te starten.
  Meer informatie
 • Opbergvak voor smartphones incl. Wireless Charging

  Opbergvak voor smartphones incl. Wireless Charging

  Dankzij het draadloze oplaadsysteem kunt u draagbare toestellen, die de Qi-norm 1.2 ondersteunen of daaraan aangepast kunnen worden, heel eenvoudig opladen door ze bovenaan in het middelste opbergvak van de middenconsole te leggen.
  Meer informatie
 • Automatische airconditioning THERMOTRONIC

  Automatische airconditioning THERMOTRONIC

  De automatische airconditioning THERMOTRONIC regelt tijdens het rijden automatisch de interieurtemperatuur, de hoeveelheid lucht en de luchtverdeling in de bestuurdersruimte.
  Meer informatie
 • MBUX multimediasysteem met 10,25" touchscreen

  MBUX multimediasysteem met 10,25" touchscreen

  Het MBUX multimediasysteem met het 26 cm (10,25") grote hogeresolutietouchscreen biedt onder andere een snelle navigatie op basis van een harde schijf, met een 3D-kaartweergave, en smartphone-integratie.
  Meer informatie
 • Klapdeksel voor opbergvakken links en rechts

  Klapdeksel voor opbergvakken links en rechts

  Tijdens de rit kan de bestuurder tablets, documenten, sleutels, portemonnees of andere voorwerpen opbergen in de opbergvakken met klapdeksel, links en rechts op de buitenkant van het dashboard.
  Meer informatie
 • Comfort-bestuurderszetel

  Comfort-bestuurderszetel

  De comfortabele bestuurderszetel kan aangepast worden aan de individuele wensen van de bestuurder (lengterichting, hoogte, hellingsgraad en diepte van het zitkussen) en bevordert daardoor een ontspannen rijervaring.
  Meer informatie

Opbouwoplossingen op maat.

Opdat uw bestelwagen voldoet aan uw professionele uitdagingen.

Wanneer uw behoeften iets specialer zijn, zou het goed kunnen dat Mercedes‑Benz voor u de juiste oplossing heeft. Wij helpen u en bieden u betrouwbare, optimaal op elke toepassing ingestelde opbouwoplossingen van één fabrikant of van onze gecertificeerde partners. Zo bent u optimaal uitgerust voor de bouw of voor leveringen en gespecialiseerde toepassingen.

Ervaar nu de Sprinter Chassiscabine  met open laadbak.

Icoon testrit boeken

Testrit boeken.

Nu aanmelden en wegrijden
Lees er meer over
Icoon Concessiehouder zoeken

Concessiehouder zoeken.

En in uw buurt vinden
Lees er meer over
Icoon voertuig configureren

Voertuig configureren.

En zelf vormgeven
Lees er meer over

  

Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Sprinter?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw Sprinter samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.
Mercedes-Benz Bedrijfswagens
Ziet u zichzelf al rijden in een Sprinter?
Met onze bedrijfswagens zit u goed. Stel nu uw Sprinter samen. Of vraag vrijblijvend een testrit aan.