Acties voor de X-Klasse.

First of a new kind.

Soeverein trotseert hij de natuurkrachten. Zijn opvallend design trekt de aandacht. Hij is zo robuust en krachtig dat u met hem ook op zwaarder terrein op soevereine wijze onderweg bent. Dankzij zijn opzienbarende stijl zult u ook in de grootstad opvallen. Als functionele en betrouwbare partner voor uw dagelijks werk is hij even overtuigend als metgezel voor spontane avonturen in uw vrije tijd. Ontdek een voertuig dat verschillende leefwerelden op een totaal nieuwe manier samenbrengt: welkom bij de X-Klasse – de Mercedes-Benz onder de pick-ups!

De Mercedes-Benz X-Klasse.

Nu met € 2.500 korting.

Even functioneel en betrouwbaar voor uw dagelijks werk als voor spontane avonturen in uw vrije tijd. Maak kennis met de Mercedes-Benz X-Klasse en ontdek een voertuig dat uw activiteiten op een heel nieuwe manier samenbrengt.

Profiteer tijdelijk van een uitzonderlijke voordeel van 2.500 euro1 op alle voertuigen uit stock.

Actie geldig voor particuliere en professionele klanten. Bij aankoop van een X 220 (4MATIC) of X 250 (4MATIC) uit voorraad is een voordeel van netto € 2.500,- van toepassing. Enkel op fysieke onverkochte voorraad en niet wijzigbaar. Geldig voor klantbestellingen vanaf 01 juli 2019 tot en met 30 september 2019. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties “normal business”, demo / Fleet / VUP / Diplo interventies. De netto tussenkomst van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg N.V. is niet afhankelijk van een dealertussenkomst, de dealer is vrij om een (extra) dealertussenkomst aan de eindklant aan te bieden.

Actiepakketten X-Klasse Perfect Fit.

Rust eenvoudig uw X-Klasse uit met pakketten en ontvang veel voordeel op uw pakketten en losse opties met de Perfect Fit.

Met ons Perfect Fit programma krijgt u extra korting naarmate u meer opties bestelt. In onderstaande tabel ziet u bij welke minimale waarde van gekozen opties en pakketten u korting krijgt.

Pakketten en Perfect Fit. 

Min. pakketten

Losse opties:

Korting:

Silver

€ 2.000

€ 1.250

Gold

€ 4.000

€ 2.000

Platinum

€ 7.000

€ 2.750

Diamond

€ 10.000

€ 3.500

Zoek uw concessiehouder.
Beeldmateriaal toont originele accessoires van Mercedes-Benz. Originele accessoires van Mercedes-Benz voor het model X 350 d 4MATIC zijn momenteel niet verkrijgbaar af fabriek.