Acties voor de X-Klasse.

Ontdek de acties.

Profiteer nu van verschillende acties voor de Mercedes-Benz X-Klasse. Nu met € 5.000 korting op alle voertuigen. Of maak gebruik van de actiepakketten. Ontdek het hier. 

xklasse-actie1

De Mercedes-Benz X-Klasse.

Nu met € 5.000 korting.

Even functioneel en betrouwbaar voor uw dagelijks werk als voor spontane avonturen in uw vrije tijd. Maak kennis met de Mercedes-Benz X-Klasse en ontdek een voertuig dat uw activiteiten op een heel nieuwe manier samenbrengt.

Profiteer tijdelijk van een uitzonderlijke voordeel van € 5.000* op alle voertuigen uit stock.

*Actie geldig voor particuliere en professionele klanten. Bij aankoop van een X 220 (4MATIC) of X 250 (4MATIC) uit voorraad is een voordeel van netto € 5.000,- van toepassing. Enkel op fysieke onverkochte voorraad en niet wijzigbaar. Geldig voor klantbestellingen vanaf 01 oktober 2019 tot en met 30 juni 2020. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties “normal business”, demo / Fleet / VUP / Diplo interventies en Saloncondities. De netto tussenkomst van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg N.V. is niet afhankelijk van een dealertussenkomst, de dealer is vrij om een (extra) dealertussenkomst aan de eindklant aan te bieden.
xklasse-actie2

Actiepakketten X-Klasse Perfect Fit.

Rust eenvoudig uw X-Klasse uit met pakketten en ontvang veel voordeel op uw pakketten en losse opties met de Perfect Fit.

Met ons Perfect Fit programma krijgt u extra korting naarmate u meer opties bestelt. In onderstaande tabel ziet u bij welke minimale waarde van gekozen opties en pakketten u korting krijgt.

Pakketten en Perfect Fit. 

Min. pakketten

Losse opties:

Korting:

Silver

€ 2.000

€ 1.250

Gold

€ 4.000

€ 2.000

Platinum

€ 7.000

€ 2.750

Diamond

€ 10.000

€ 3.500

Zoek uw concessiehouder.
xklasse-actie3

Accessoire-acties. 

Ontdek onze aantrekkelijke accessoire-acties. 

Lorem Ipsum