Accessoire-acties voor de Vito.

Promopakket op de Vito Perfect Tool.

Accessoirepack.

Uw nieuwe Vito Perfect Tool is pas echt vertrekkensklaar met de juiste accessoires. Daarom geniet u nu van een uitzonderlijk voordelig accessoirepack bij aankoop van de Vito Perfect Tool uit stock. Ontdek snel welke accessoires we voor uw favoriete bestelwagen hebben uitgekozen.

Ga snel langs bij uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz Vans, want op is op. 

* Actie enkel geldig op de dag van aankoop van een Vito Perfect Tool zolang de voorraad strekt. Het gaat om aanbevolen maximumprijzen exclusief btw, inclusief accessoires, werkuren en Recytyre. Actie enkel geldig voor professionelen. De prijs van het pakket kan verschillen op basis van de specificaties van het voertuig.

Promopakket op stockvoertuigen.

Vito Accessoirepack.

Uw nieuwe Vito uit stock is pas echt vertrekkensklaar met de juiste accessoires. Daarom geniet u nu van een uitzonderlijk voordelig accessoirepack bij aankoop van een voertuig uit stock. Ontdek snel welke accessoires we voor uw favoriete bestelwagen hebben uitgekozen.

Ga snel langs bij uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz Vans, want op is op.

* Actie enkel geldig op de dag van aankoop van een Vito zolang de voorraad strekt. Het gaat om aanbevolen maximumprijzen exclusief btw, inclusief accessoires, werkuren en Recytyre. Actie enkel geldig voor professionelen. De prijs van het pakket kan verschillen op basis van de specificaties van het voertuig.

Lorem Ipsum