Mercedes-Benz Vans Salondeals.

Uw Mercedes-Benz bestelwagen is dichterbij dan u denkt.

Grijp uw kans.

Het is nooit te vroeg om een zaakje te doen. Daarom geniet u nu al van scherpe saloncondities op het hele Mercedes-Benz Vans gamma: 

Salondeal-1

0% rente op alle modellen.

Voordelige financiering op maat.

Kiest u voor een nieuwe Citan, Vito, Sprinter, V-Klasse of X-klasse via renting of leasing? Dan geniet u van een extra voordelige financiering tegen 0% rente.1 Zo wordt investeren in een Mercedes-Benz Vans extra interessant.

Salondeal-2

Korting op onderhoud en herstelling.

Gemoedsrust voor een zacht prijsje.

Uw bestelwagen verdient het allerbeste. Met een ServiceCare Complete contract zijn alle kosten voor onderhoud, herstellingen en pechverhelping vanaf de eerste kilometer automatisch gedekt. Kies nu voor dit servicecontract en geniet van:

  • 500 euro (excl BTW) korting op de Citan
  • 1000 euro (excl BTW) korting op de Vito
  • 1250 euro (excl BTW) korting op de Sprinter
  • 1000 euro (excl BTW) korting op de V-Klasse
  • 1000 euro (excl BTW) korting op de X-Klasse
Salondeal-3
Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen (Citan, Vito, Sprinter, X-klasse, V-klasse en Marco Polo met uitzondering van eVito en EQV) vanaf 04 december 2019 tot en met 29 februari 2020. Geldig voor financiële leasing en renting. 0% rente bij een looptijd 24-48 maanden, zonder voorschot, of 0% rente bij een looptijd van 60 met een voorschot van 15%. Deze actie is niet cumuleerbaar met fleet condities, lopende stock acties, Perfect Starter, Economy, Edition/actie modellen (behalve X350d 4MATIC Power Edition), Demo/VUP/Diplo condities. Aanbod uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel. Geldig op Serviceprogramma Complete, op voorwaarde dat de onderhoudsbeurten worden uitgevoerd volgens de voorschriften van de constructeur.

Lorem Ipsum