Mercedes-Benz Vans Salondeals.

Ontdek onze Saloncondities.

VERLAAGDE RENTE + VOORDELIG SERVICECONTRACT + UPGRADE BONUS

U rijdt stijlvoller, comfortabeler, veiliger en efficiënter in een Mercedes-Benz bestelwagen. En de voordelen blijven zich opstapelen, want tijdens het Autosalon 2019 geniet u ook van extra voordelige voorwaarden. Zo ontvangt u momenteel 0% rente¹ en extra korting op onze voordelige servicecontracten bij aankoop van een nieuwe Sprinter, Vito of Citan. Gaat u voor een X-Klasse of V-Klasse? Ook dan geniet u van een verlaagde rente vanaf 0,49%² en een voordelig servicecontract. Bovendien schenken we u een Upgrade Bonus om uw nieuwe Mercedes-Benz te personaliseren met extra accessoires.

Bekijk hier al onze saloncondities.

Geniet van onze speciale financieringsvoorwaarden. 

0% rente1 op de Citan, Vito en Sprinter.

Kent u het financieringsaanbod van Mercedes-Benz al? Onze financieringsoplossingen op maat bieden u al het nodige comfort en nu tijdelijk ook extra voordeel. Want momenteel geniet u van 0% rente1 bij aankoop van een Citan, Vito of Sprinter via leasing, renting of verhuur op lange termijn. Hierdoor betaalt u precies evenveel op krediet als contant maar geniet u wel van alle voordelen.

0,49% rente² op de X-Klasse en V-Klasse.

Ook voor uw X-Klasse of V-Klasse heeft Mercedes-Benz voordelige financieringsoplossingen op maat zonder gedoe. Zo heeft u er al een vanaf 0,49%², afhankelijk van de looptijd en het voorschot.

Geniet nu van onze speciale financieringsvoorwaarden op het Autosalon 2019 of bij uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz.

Profiteer van voordelige salondeals op uw servicecontract.

Uw nieuwe bestelwagen verdient de allerbeste zorgen vanaf de eerste kilometer. Daarom ontvangt u nu tijdelijk extra korting tot wel € 1.000,-³ bij aankoop van een Mercedes-Benz Van met Complete Serviceprogramma. Dit all-in-one onderhouds- en servicecontract dekt alle kosten voor onderhoud, herstellingen en pechverhelping van uw nieuwe Mercedes-Benz. 

Uw voordeel:

• € 500,- korting bij aankoop van een Citan
• € 1.000,- korting bij aankoop van een Vito, Sprinter, X-Klasse of V-Klasse
• ServiceCare Complete met alle mogelijke looptijden en kilometrages
• Enkel geldig als onderhoud uitgevoerd wordt bij een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz

Geniet nu van dit aanbod op het Autosalon 2019 of bij uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz.
 

Ontvang een Upgrade Bonus bij uw nieuwe X-Klasse of V-Klasse.

Voor professionele avonturiers, avontuurlijke professionals en iedereen ertussenin is er nu de Upgrade Bonus. Bij aankoop van een X-Klasse schenken we u een extra personalisatiebudget⁴  in de vorm van mooie kortingen op onze accessoirepakketten. Gaat u voor de V-Klasse of V-Klasse Marco Polo? Ook dan ontvangt u een personalisatiebudget maar in de vorm van een cash premie t.w.v. € 2.500,-⁴. Dus welk model u ook kiest, dankzij onze Upgrade Bonus rijdt u van begin af aan in een Mercedes-Benz die perfect is afgestemd op uw levensstijl.

Geniet nu van dit aanbod op het Autosalon 2019 of bij uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz.

¹Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 01 december 2018 tot en met 28 februari 2019 (Citan, Vito, Sprinter). Geldig voor financiële leasing, renting en verhuur op lange termijn. 0% rente bij een looptijd 24-48 maanden, zonder voorschot. Niet van toepassing op Citan Perfect Starter, Vito Perfect Starter en Sprinter Economy. Deze actie is niet cumuleerbaar met fleet condities en lopende stockacties. Aanbod uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

²Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 01 december 2018 tot en met 28 februari 2019. Geldig voor financiële leasing en renting. 0,49% rente met een verplicht voorschot van 15% op het te financieren bedrag met een looptijd 24-48 maanden. 0,99% rente met een verplicht voorschot van 15% op het te financieren bedrag met een looptijd 60 maanden. 0,99% rente zonder voorschot met een looptijd 24-48 maanden. 1,49% rente zonder voorschot met een looptijd 60 maanden. Deze actie is niet cumuleerbaar met fleet condities, lopende stockacties en ServiceCare Complete aanbod. Uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

³Geldig op Serviceprogramma Complete, op voorwaarde dat de onderhoudsbeurten worden uitgevoerd volgens de voorschriften van de constructeur.

⁴Actie geldig voor particuliere en professionele klanten. Upgrade Bonus wordt bij aankoop van een X-Klasse uitgekeerd in de vorm van een kortingsprijs na afname van de accessoirepakketten via Mercedes-Benz After Sales en na aflevering van het voertuig. Bij aankoop van een V-Klasse Marco Polo wordt de Upgrade Bonus uitgekeerd in de vorm van een cash premie t.w.v. €3.025 na aflevering van het voertuig. Prijzen inclusief btw en montagekosten. Niet cumuleerbaar met de Mercedes-Benz Financial Services-actie met verlaagde interestvoet. Wel cumuleerbaar met ServiceCare Complete-actie.