Mercedes PRO | Compatibele voertuigen & technische voorwaarden
Communicatiemodule

Voorwaarden.

Beschikbaarheid & gebruiksvoorwaarden van de services.

Hier vindt u de belangrijkste voorwaarden die vervuld moeten zijn om Mercedes PRO connect te gebruiken als fabrieksoplossing.

 

modelseries

Compatibele bouwreeksen.

Model1

Bouwreeks(en)2

Bouwjaar
Sprinter 910 vanaf 06/2018
Sprinter 907 vanaf 06/2018
eSprinter 910 vanaf 03/2020
Vito 447 vanaf 05/2019
eVito 447 vanaf 03/2019
V-Klasse 447 vanaf 03/2020
Het MBUX multimediasysteem met navigatie is in de Sprinter 907 en Sprinter 910 als optie beschikbaar.
1

De communicatiemodule (LTE) voor digitale services is naargelang het voertuigmodel standaard of als optie verkrijgbaar. Bij bepaalde voertuigen is wegens knelpunten bij de leveringen de communicatiemodule (LTE) momenteel tijdelijk beperkt. Hierbij zijn in het bijzonder de Mercedes me resp. Mercedes PRO connect services inclusief het noodoproepsysteem (eCall) betrokken. De Mercedes-Benz concessiehouders beschikken over voortdurend bijgewerkte informatie.

2

*De lijst met bouwreeksen kan verschillen van land tot land. Bij het opnieuw importeren of bij grijze importen is het oorspronkelijke doelland relevant voor de compatibiliteit.

prerequisites

Technische voorwaarden.

Om de Mercedes PRO Portal incl. de voertuigmanagementtool en de Mercedes PRO connect App te kunnen gebruiken, zijn de volgende systeemspecificaties vereist:
Browsers De gangbare browsers worden ondersteund. De volgende browserversies worden aanbevolen:

Mozilla Firefox versie 51+, Google Chrome versie 56+, Safari versie 10+, Microsoft Edge alle versies

Denk eraan dat de Voertuigmanagementtool en de Mercedes PRO Portal niet geschikt zijn voor gebruik op tablets en smartphones en dus alleen op de desktop mogen worden gebruikt.
Smartphones De Mercedes PRO connect App is compatibel met de gangbare smartphones en beschikbaar in de appstores van Apple en Google.

Apple
Besturingssysteem vanaf versie iOS 11
Download in de Apple App Store

Android
Besturingssysteem vanaf versie 5.0
Download in de Google Play Store

Smartphones met root-toegang of “jailbreak” worden om veiligheidsredenen niet ondersteund.

Beschikbaarheid in uw land.

Mercedes PRO connect als fabrieksoplossing met communicatiemodule (LTE) voor digitale services (JH3) 1is verkrijgbaar in:
België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Zweden, Zwitserland, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Hongarije, VS, Verenigd Koninkrijk
1

De beschikbaarheid van de communicatiemodule (LTE) is tijdelijk beperkt voor bepaalde voertuigen vanwege toeleveringsproblemen gelinkt aan het wereldwijd tekort aan semiconductoren. Dit betekent dat met name de Mercedes me respectievelijk de Mercedes PRO connect diensten inclusief de noodoproepfunctie (eCall) tijdelijk niet beschikbaar zijn op deze voertuigen. Actuele informatie is beschikbaar via uw Mercedes-Benz dealer.

Mercedes-Benz PRO connect support. Wij staan klaar voor u.

Hebt u hulp nodig?

Wij zijn van maandag tot zondag, 24/24u. bereikbaar.

Lorem Ipsum